Rams +3

KERROIN

1.94
0
pv
0
t
0
min
0
s

Runkosarjan päätöskierros kyseessä ja tässä pelissä pelataan NFC:n viimeisistä playoff-paikoista. Tämän ottelun voittaja on varmuudella mukana playoffeissa, Ramsille riittää tappiokin, mikäli Chicago häviää samaan aikaan. Chicagon peli pelataan samaan aikaan, eli varmuudella tässä pelissä molemmat ovat täysillä hakemassa voittoa.

Ramsin aloittava QB Jared Goff loukkaantui viime pelin lopussa ja on tästä pelistä sivussa. Tilalle hyppää John Wolford, jolle tämä on uran avauspeli. Wolfordin taso on siis kaikille kysymysmerkki, mutta Goffin peli ei ole loppukaudesta vakuuttanut ollenkaan. Ramsin valmentaja Sean McVay on yksi liigan parhaita hyökkäyksen suunnittelijoita ja pelikutsujia. Näin ollen tässä Wolfordin ensimmäisessä startissa McVaylla on hyvä yllätysmomentti, kun hän pääsee suunnittelemaan pelejä pelinrakentajalle, joka on myös vastustajalle täysin tuntematon. Epäilemättä erilaisia kikkapelejä tullaan myös näkemään korkean panoksen pelissä.

Arizonalla myös pelinrakentaja Kyler Murray otti osumaa viime pelissä, mutta hän oli eilen treeneissä mukana, eli mitä suurimmalla todennäköisyydellä aloittaa sunnuntaina. Täydessä kunnossa Murray tuskin on ja hänen kaltaisellaan pelinrakentajalla, jonka peli perustuu osin omiin juoksuihin, tuo on isompi miinus kuin perinteisellä QB:lla.

Markkina on reagoinut Ramsin QB-vaihdokseen todella voimakkaasti. Ennen viime viikonlopun pelejä tähän otteluun tasoitus oli Rams -4 ja nyt Cardinals on keikahtanut kolmen pinnan suosikiksi. Goff on ollut loppukaudesta sen verran kehno, että en pidä tiputusta hänestä kehenkään varamieheen näin suurena, ellei Wolford paljastu todella heikoksi.

Pelivalinta otteluun on näin Rams +3, jolle Pinnaclella on tarjolla kerroin 1,94. Arvioni tämän toteutumiselle on 55 %.

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *