Colorado-St.Louis 2 DNB

KERROIN

2.20
0
pv
0
t
0
min
0
s

Kierroksen todellinen helmi pelataan yöllä Denverissä, jossa kohtaavat Läntisen konferenssin ykkönen St.Louis ja kakkonen Colorado. Colorado lähtee otteluun pahasti alavireisenä, sillä joukkue on hävinnyt edellisestä 6:sta ottelusta 5. Avalancen hyökkäyksessä riittää tulivoimaa ja 144 tehtyä maalia on kovin lukema lännessä. Viime otteluissa ongelmana on ollut puolustus pelaaminen. Lukuisat helpot virheet ja suorastaan maalien lahjoittaminen vastustajalla on leimannut tekemistä. Ongelmia on myös aiheuttanut heikko erikoistilanne pelaaminen. Alivoima on alle 80%:n ja huippu yksilöiden muodostama ylivoima on toistaiseksi ainoastaan 19.1%:ssa.

St.Louis lähtee otteluun huomattavasti paremmista lähtökohdista kuin kotijoukkue sillä edelliset 9:n ottelua ovat tarjoilleet 8:n voittoa. Bluesista on tällä hetkellä mahdotonta löytää heikkoa osa-aluetta. Joukkue puolustaa kurinalaisesti ja luo jatkuvasti riittävästi maalipaikkoja otteluiden voittamiseen. Erikoistilanteiden ja maalivahtipelin osalta joukkue on kärkipäätä. St.Louis on viime vuosina melkoinen peikko Coloradolle sillä edelliset 6 ottelua ovat kaikki menneet Bluesille.

Colorado on huippujoukkue, joka tulee varmasti keväällä pelaamaan tosissaan Stanley Cupista, mutta tällä hetkellä joukkue hakee peliään ja itseluottamustaan. Huippu kuntoiselle hallitsevalle mestarille on tarjolla käsittämättömän kovia kertoimia. Rohkeimmat voivat kokeilla Bluesin suoraa voittoa lähes 3:n kertoimella, mutta me päädymme valinnassamme : Colorado-St.Louis 2 draw no bet (2.20)

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *