Man City-Liverpool U3.0

KERROIN

1.81
0
pv
0
t
0
min
0
s

Vuoden 2019 ensimmäinen Valioliigakierros päättyy torstaina huippuotteluun City-Liverpool. Matsi alkaa klo 22:00.

Kotijoukkue Manchester City oli vielä kuukausi sitten Valioliigan kärkipaikalla ja ylivoimainen ykkössuosikki mestariksi. Nyt asetelma on muuttunut radikaalisti, sillä City on hävinnyt peräti kolme edellisestä viidestä ottelustaan.

Joukkueen xG-luvut olivat heikentyneet jo marraskuussa, eikä City ollut enää niin ylivoimainen kuin aiemmin. Joulukuussa myös tulokset kääntyivät vastaan, kun pallo ei enää pomppinut tavalliseen tapaan. Lisäksi keskikentän ankkuri Fernandinho oli sivussa neljä ottelua, joista City voitti vain yhden.

Vierailija Liverpool on sen sijaan jatkanut koko kauden samaa tahtia. Takana on yhdeksän peräkkäistä voittoa Valioliigan puolella, eivätkä Liverpoolin xG-luvut viittaa siihen, että joukkue alkaisi hyytyä Manchester Cityn tavoin.

Jurgen Kloppin miehistö on myös hoidellut muut vaikeat ottelut vakuuttavasti, eikä punapaidoilla ole tällä hetkellä merkittäviä poissaolijoita. Hyökkäyspäässä Mo Salah on päässyt myös viime kauden vauhtiin. ”Egyptin Kuningas” on tehnyt seitsemän maalia ja antanut kolme maalisyöttöä edellisessä kuudessa ottelussa.

Cityn ja Liverpoolin kauden aiempi kohtaaminen päättyi 0-0. Luvassa on taas hyvin tasainen ja vähämaalinen ottelu, kun Valioliigan parhaat puolustukset ovat vastakkain. Cityn puolustuspää on taas normaalitilassa, kun keskikentän ankkuri Fernandinho on palannut pelikuntoon. Olemme vihjanneet useaan otteeseen tällä kaudella Liverpoolia (sekä undereita), ja value löytyy jälleen tältä suunnalta.

Ottelun paras veto on aasialainen alle 3,0 maalia in 1,81 kertoimella. Maaliodotus on kohteessa erittäin matala, ja 3,0 maalin linja maistuu todella hyvin. Myös Liverpool +0,5 tasoitus (eli X2) Bethardin 1,90 kertoimella on pelikelpoinen.

Kuva: Jonathan Palombo (Manchester City Stadium Tour) [CC BY 2.0], via Wikimedia Commons

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!