Pelivihje,Ravit,Toto-75

KERROIN

?
0
pv
0
t
0
min
0
s

Teivon 75-illan huipentaa Kriterium Finaali, josta poimitaan kierroksen toinen varma. Magical Princess tempaisi Teivossa Kriterium karsinnassa uuden tammojen suomenennätyksen keulasta vakuuttavaan tyyliin. Pekka Korven taktiikka lienee finaalissa sama, eli keulaan ja kukat. Kuudennen kohteen Evartti on ollut niin hyvä, että se poimitaan toiseksi varmaksi hieman ylipelattunakin, 8-radalta, pikamatkalla. Välkyn Tuisku vetänee keulasta pitkään, mutta uskon Evartin tulevan jälleen maalisuoralla kaikista ohi. Kolmanneksi varmaksi nostetaan viidennen lähdön Don Williams. Better Boss:n pois jäännin myötä pöytä on kuin katettu Markku Niemisen voimanpesälle.

Ensimmäisen lähdön ykkösmerkki on Vappuäijä. Hyviä haastajia pääsee kuitenkin pelaamaan nyt niin pienillä prosenteilla, että nyt kannattaa kokeilla. Lakuri maistuu 13% rastittuna. Hymynkare 7% ja Tuviker 2% otetaan vielä suurempina ylättäjinä lapulle.

Toisen kohteen ykkösmerkki on hurja MAS Champ. Tykkikirejä takapareista viimeaikona esittänyt MAS Champ kerennee Teivossakin mukaan voittomatsiin takarivin lähtöpaikasta huolimatta. BWT Ceasar on oikeutetusti kakkossuosikki ja kuuluu ajoissa lapuille. M.T. Master Don on tehnyt hyviä juoksuja keulasta, mutta nyt sinne ei liene asiaa. Otetaan kovakuntoinen menijä silti lapulle. Ylläträjinä mukaan nappireissun saavat Fast Time, sekä Juliet Ale.

Kolmannen lähdön suosikki on huimaan vireeseen noussut Arctic Lover. Eturivi on kuitenkin täynnä niin hyviä hevosia, että vihjeriviin lyödään radat 1-7 ja Arctic Lover takaa.

Suomenhevosten Kriteriumiin starttaa lähtökohtaisesti kolme kovaa, ynnä muut. Ville Kalle on pelattu suoaikiksi ja jyllää voimillaan. Kinderi on myös vahva ja valmiiksi toisella radalla. Huisi Hemmo lähtee finaaliin hyvien tallikommenttien saattelemana. Kun on kyse nuorista suomenhevosista, on laukkariski lähes jokaisella. Suosikki kolmikko jakaa niin suuret peliprosentit, että otetaan lapulle kaksi yllätystä. Briljantti Buugi on on kyvykäs, vaikkakin lähtöpaikka on yönmusta 8-rata. Elan saa rattailleen Antti Teivaisen, ja Antti jos joku, saa suomenhevoset ravilla matkaan.

Lähtö1:10,11,12,15

Lähtö2: 2,4,6,7,11

Lähtö3: 1,2,3,4,5,6,7,10

Lähtö4: 2,3,4,8,9

Lähtö5: 6

Lähtö6: 8

Lähtö7: 1 Vihjerivin hinta:40e

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *