Happee -2,5

KERROIN

2.10
0
pv
0
t
0
min
0
s

Happee-LASB (klo 18.30)

Jyväskylän Happee on aloittanut kautensa selkeästi paremmin mitä vuosi sitten ja avausottelussa koetun 4-8 tappion jälkeen se on napannut kaksi voittoa kun ensin EräViikingit jäi jyrän alle 2-9 ja keskiviikkona Welhot taipui Kuopiossa 3-7 loppulukemin. Peter Kotilainen on ollut tutulla pelipäällä ja nakutellut kolmeen otteluun komeat 10 (6+4) tehopistettä. Welhoja vastaan sveitsiläinen Silvan Bolliger avasi maalihanansa ja koko kakkosvitja kokonaisuudessaan tämän ohella näytti selkeitä piristymisenmerkkejä. Iiro Lankinen oli viime kaudella iso pettymys eikä miehen startti nytkään ole suurempia kehuja kerännyt. Happeen onneksi pakkikalusto on silti todella laadukas ja etenkin maajoukkueen portteja kolkuttelevan Jonne Junkkarisen otteet kannattaa laittaa erityisseurantaan. Markus Laakso aloittanee tuttuun tapaan kotijoukkueen tolppien välissä.

LASB oli jo viime kaudella näennäisen lähellä pudotuspelejä ja nyt oranssipaitojen kauden avaus lupailee jälleen todella hyvää. Lasb seilaa vielä puhtaalla rekordilla kun avausottelussa SPV taipui 5-6 ja viikko takaperin Tiikerit kaatui 5-7 lukemin. Kalle Tyrkkään suojatit ovat heiluttaneet maaliverkkoja 6,5 maalin keskiarvolla joka on huima parannus viime kauteen, toki otanta on erittäin lyhyt mutta ennusmerkit ovat silti positiiviset. Perttu Koljonen on totutusti ollut joukkueen paras maalintekijä neljällä täysosumalla mutta erittäin taitava Miska Mäkinen (2+3) on puolustajan paikalta lyönyt alkukaudella selkeästi tahtia. Santtu Pohjonen on parhaimmillaan yksi sarjan laadukkaimpia maalivahteja ja selkeä valinta vieraiden maalinsuulle.

Otteluun lisää mielenkiintoa tuo se että Happee oli viime kaudella juuri se joukkue jota Lasb pudotuspelimetsästyksessään ajoi takaa. Oranssipaidat voittivat molemmat keskinäiset ottelut ja muutenkin kaksikon kamppailut liigassa ovat olleet yllättävänkin tasaisia. Lasb on alkukauden otteluissaan karannut nopeastikkin useamman maalin karkumatkalle mutta trendi otteluiden sisällä on ollut selkeästi laskeva. Tähän asti se on vielä riittänyt mutta nyt vastus kovenee aiemmista huomattavasti. Happee on pelivoimaltaan selkeästi parempi emmekä me vielä täysin osta Lasbin alkukauden ”hyvyyttä”. Kotijoukkue on noin kolmen maalin suosikki hurmoksellisessa Hirviteatterissa ja n markkinatoppi Happee -2,5 kohteelle kelpaa peleihin hieman päälle 50% arviota vastaan.

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *