KERROIN

?
0
pv
0
t
0
min
0
s

Englannin Championshipissa pelataan viikkokierrosta. Keskiviikon otteluiden paras peli-idea löytyy Sheffield Wedsin sekä nousijasuosikki West Bromwichin välisestä matsista.

Kotijoukkue Sheffield Weds näyttäisi olevan alkukauden perustella jatkuvasti vedonvälittäjien aliarvostama. Pöllöjen maine on heikko pitkälti viime kauden perusteella, joka sujui todella heikosti mm. rajusta loukkaantumissumasta johtuen. Sheffield Wedsin materiaali riittää kyllä top 10 -sijoituksiin.

Tämä kausi alkoi joukkueen osalta myös heikosti. Teräskaupungin seura pelasi kolme ensimmäistä kierrosta ilman voittoa, kunnes oikea tahti alkoi löytyä. Weds on pelannut edelliset seitsemän matsia saldolla 4-2-1 ja ryösti viime perjantaina pisteen jopa kärkiseura Leedsiltä.

West Bromwich putosi viime kauden päätteeksi Valioliigasta. Joukkueen materiaali ei tästä huolimatta pahemmin heikentynyt, joten seuran ehdoton tavoite on palata pikaisesti korkeimmalle sarjatasolle.

WBA johtaa tällä hetkellä sarjaa pisteen erolla Leedsiin. Joukkue on tehnyt myös ylivoimaisesti eniten maaleja, ja sarjan 3. sekä 4. paras maalintekijä löytyvät Albionin avauksesta (Jay Rodriguez ja Dwight Gayle). Hyökkääjien lisäksi myös WBA-topparit ovat todella väkevä ase erikoistilanteissa.

West Bromwich on tällä hetkellä sarjan runsasmaalisin joukkue. Vain yksi kauden kymmenestä ottelusta on päättynyt alle kahteen maaliin. Sheffield Wedsin otteluissa on nähty myös keskimäärin kolme byyriä per matsi, joka on kova lukema. Perjantain Leeds-kohtaamisessa lauottiin yli 40 kertaa 1-1 -tuloksesta huolimatta.

Tällaisten joukkueiden kohtaamisessa totals-linjan kuuluisi olla vähintään kolme maalia. Tarjolla on kuitenkin 1,70 kertoimia yli 2,5 maalin betsille mm. lta. Rohkeimmat voivat lyödä myös yli 3,5 maalia sisään peräti 2,75 kertoimella. Ilmaa on molemmissa valinnoissa todella reilusti!

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!