KERROIN

?
0
pv
0
t
0
min
0
s

Salibandyliiga 3.10

TPS-EräViikingit

Salibandyliigassa käydään tänään kaksi ottelua, joista ensimmäisenä tapetille nostetaan mielenkiintoinen kärkikamppailu TPS:an ja EräViikinkien välillä. Ottelu käyntiin Kupittaalla klo 18.30.

Tepsi sai katastrofaalisen kotiavauksensa jälkeen rivit hyvin kuntoon ja nappasi viikko takaperin täydet pisteet kehnosti aloittaneelta Nokian KrP:ltä 4-5 lukemin. KrP ei tosin alkukauden formillaan ole kovinkaan kummoinen mittari ja Jukka Ruotsalaisen ryhmältä olisi voinut odottaa pikkaisen helpompaakin iltapuhdetta. Janne Hoikkanen on todella kovassa lennossa ja kolmovitjan härkä on takonut kolmeen otteluun makea seitsemän (3+4) tehopistettä. Kotiin palannut Miko Kailiala on onnistunut maalinteossa kolme kertaa, joista tosin kaksi on syntynyt rangaistuslaukauksista. Tänään maajoukkuehyökkääjä pääsee iskemään vanhaa seuraansa vastaan ja fiilikset ovat varmasti katossa. Maalilla Pyry Luukkonen on ollut jälleen tasaisen varmaotteinen ja jatkanee palloseuran maalilla tänäänkin.

Fuusioseura EräViikingit ei ole pyörinyt hirveästi otsikoissa, mutta hieman taka-alalla joukkue on voittanut kolmesta ottelustaan jokaisen. Todellinen iskukyky nähtiin Oilersin vieraana kun Mika Ahosen suojatit kouluttivat mestarisuosikkia voittaen ottelun 3-7. Viimeksi Happee kaatui rankkareiden päätteeksi 5-4. Nuori Joonatan Lindholm (2+4) on aloittanut debyyttikautensa loistavasti jakaen joukkueen sisäisen pistepörssin kärkisijan yhdessä Jani Kukkolan (3+3) kanssa. Maalilla Santtu Strandberg on ollut hyvä ja jatkaa tänään tolppien välissä.

Luvassa on todella tasainen ottelu, ja ErVi on jälleen kerran markkinoilla aliarvostettu. Kokoonpanot ovat lähes tasavahvat, ellei jopa hieman vierasjoukkueen eduksi. Fuusioseura on myös ollut turkulaisille iso peikko etenkin kotikaukalossa, sillä Palloseura ei ole kyennyt nappaamaan voittoa ErVistä kotiaskissaan sitten vuoden 2012 jälkeen(!). Molemmissa päissä torjuu huippukassarit eikä historiankaan valossa tänään mitään maalijuhlia todisteta. Tepsi on liigan suurin ”under-joukkue” ja tuskin Mika Ahonenkaan tänään mitään Hawaji-salibandya haluaa nähdä, joten napataan myös under lapulle mukaan!

 

Pelivalinnat

Salibandyliiga 3.10

TPS-EräViikingit

EräViikingit +0,5 @1,76 panos 5/10

alle 10,5 maalia @1,96 panos 4/10

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!