Cardiff

KERROIN

3.45
0
pv
0
t
0
min
0
s

Englannin Valioliigassa käynnistyy lauantaina kauden neljäs kierros. Valitettavasti otteluohjelma on sellainen, että Vakioon näistä otteluista mahtuu vain kolme. Kyseessä on viimeinen Vakio ennen maaottelutaukoa.

Jokaisen kohteen perässä on sen 1-X-2 todennäköisyysarvio. Vertaa näitä lukuja Vakion peliprosentteihin, niin löydät parhaat yli- ja alipelatut kohteet.

1: Everton-Brighton (50-28-22)

Evertonin hieno kausi sai jatkoa Liigacupissa, kun Toffees kaatoi West Hamin helposti maalein 4-1. Joukkueen saldo on puhdas 3-0-0 sekä Valioliigasta että Liigacupista, eli yhteensä kuusi voittoa putkeen. Richarlisonin ja Allanin vammat olivat kuitenkin paha isku. Brighton hävisi Manchester Unitedille epäonnisesti viime lauantaina 90+11 min. maalilla ja 0-3 myös Liigacupissa vajaamiehisenä. Seagulls on ollut toistaiseksi tuloksissaan epäonninen vaikeasta ohjelmasta huolimatta. Lähdetään ykköskohteessa tylysti ohipelilinjalle, sillä Everton on saanut peräti 73 % kannatuksen. Joukkueiden tasoero ei ole läheskään näin suuri, vaan X2 osuu kerran kahdesta.

2: Leeds-Manchester City (13-17-70)

Leeds on aloittanut kauden hienosti. Joukkue oli lähellä napata pisteen jo avauspelistä Liverpoolin vieraana, mutta taipui silloin 3-4 tappioon. Tätä on seurannut 0-1 vierasvoitto Sheffield Unitedista ja 4-3 voitto Fulhamista. Ykköskärki Patrick Bamford on ollut liekeissä. Manchester City romahti 2-5 kotitappioon Leicesteriä vastaan. Kyseessä oli muistutus viime kauden kummallisista tappioista – City ei näytä vieläkään olevan mestaruuskauden kunnossa etenkään puolustuksensa osalta. Guardiolan porukka on silti jättisuosikki Leedsiä vastaan. Vakiokansa on ylireagoinut rajusti viime viikon tuloksiin, joten City on jäänyt noin 15 % alipelatuksi. Tarjolla on todella maistuva suosikkivarma!

3: Newcastle-Burnley (37-30-33)

Newcastlen kausi on ollut tapahtumia täynnä. Joukkue on raapinut jälleen pisteitä vastoin kaikkia todennäköisyyksiä, mutta hävinnyt sitten ennakkoon helpot matsit. Cupissa tuli turpaan Newportilta varsin vahvalla kokoonpanolla, mutta Valioliigassa joukkue naarasi käsittämättömällä tavalla tasapelin Tottenhamilta. Burnley on toistaiseksi pelannut kaksi vaikeaa peliä: Leicester vieraissa ja Southampton kotona. Turpaan tuli molemmista, vaikka Clarets oli Southamptonia vastaan parempi. Vakiossa on tarjolla herkullinen ohipeli, sillä onnekas Newcastle on pelattu reilusti yli 50 % suosikkiasemaan. Alkukauden pari ottelua näkyvät aivan liikaa pelijakaumassa. X2.

4: Reading-Watford (28-28-44)

Readingin kausi on alkanut kaikin puolin loistavasti. Saldona on kolme voittoa kolmesta pelistä, ja Royals on ollut myös kentällä vähintään kelvollinen. Viime viikon Cardiff-voitto ei ollut ansaittu, mutta tasapelikin olisi ollut vahva suoritus. Watford on voittanut kaksi peliä 1-0 ja hakenut 0-0 -tasapelin Sheffield Wedsin kotiluolasta. Hornets-puolustus on ollut jäätävän hyvä, eikä edes kovakuntoinen Luton saanut viime viikolla käytännössä mitään aikaan. Olemme koko ajan arvostaneet Watfordin yhdeksi nousijakandidaateista ja pidämme tästä näkemyksestä kiinni. Hornets on selvä suosikki, vaikka Reading onkin aloittanut kauden hyvin. Tasoeroa on melkoisesti vieraiden hyväksi. Peliprosentit ovat kohteessa väärin päin, joten 32 % merkitty Watford on mahtava ideavarma!

5: Blackburn-Cardiff (36-28-36)

Blackburnin kausi alkoi 2-3 -vierastappiolla Bournemouthille, mutta tämän jälkeen Rovers on sisuuntunut. Saldona on komea 5-0 -voitto Wycombesta ja viime viikolla joukkue murskasi Derbyn vieraissa 4-0. Cardiffin kausi on alkanut täysin päin vastaisissa merkeissä. Joukkue on hävinnyt Sheffield Wedsille ja Readingille kotona, mutta kaatoi sentään Nottinghamin vieraissa 0-2. Pallo ei ole pomppinut oikein suotuisasti walesilaisille tällä kaudella. Cardiff on kuitenkin perustasoltaan selvästi Blackburnia vahvempi. Tarjolla on taas herkullinen ohipeli johtuen pelikansan ylireagoinnista parin ottelun tuloksiin. Ohitetaan 55 % pelattu Blackburn!

6: Swansea-Millwall (38-32-30)

Playoffs-paikoille tähtäävä Swansea on aloittanut kauden tappioitta ja ilman päästettyjä maaleja. Kaksi ensimmäistä peliä olivat hyvin tasaisia ja vähämaalisia, joista Swansea nappasi voiton Prestonista (0-1) ja 0-0 tasapelin Birminghamia vastaan. Viikko sitten kaatui Wycombe 0-2 vahvalla esityksellä. Millwall on pelannut myös kolme vähämaalista ja varsin tasaista ottelua. Tasapelit laatujoukkueita Brentford & Stoke vastaan ja vierasvoitto heikosta Rotherhamista 0-1. Vastakkain on kaksi erittäin vähämaalista joukkuetta, joilla ei ole merkittävää tasoeroa. Kotivoiton todennäköisyys jää vain hieman alle 40 prosenttiin, mutta Vakion pelaajat ovat innostuneet taas aivan liikaa. Ohitetaan selvästi ylipelattu kotivoitto eli X2.

7: Nottingham-Bristol City (39-30-31)

Viime kauden päätöskierroksella playoffseista pudonnut Nottingham on aloittanut kauden heikosti. Forest on ollut todella huono kahdessa vierastappiossa Huddersfieldia (0-1) sekä QPR:ää (0-2) vastaan. Kotitappio Cardiffille (0-2) oli varsin tasainen ottelu. Nolla tehtyä maalia kyllä huolestuttaa. Bristol Cityn kuntopuntari on sen sijaan täysin päin vastainen. Robins on voittanut kaikki kolme otteluaan maalierolla 6-1. Bristol City on myös ollut erinomainen kahdessa edellisessä ottelussa ja jättänyt vastustajansa lähes täysin ilman tilanteita. Kuntopuntari vääristää jälleen peliprosentit aivan päälaelleen. Parin heikkoa ottelua ei tee Nottinghamista altavastaajaa kotonaan. Perustasoltaan Forest on kuitenkin aivan samalla viivalla. Vain 30 % pelattu Nottingham on loistava varma. Jos budjetti vain kestää, niin 1X on parempi vaihtoehto varsin vähämaaliseen otteluun.

8: Middlesbrough-Barnsley (39-31-30)

Boron kausi on alkanut hieman vaihtelevissa merkeissä. Avauspeli Watfordia vastaan oli hyvä, vaikka tappio tulikin. Sitä seurasi vahva matsi Bournemouthia vastaan, mutta Boro ei taaskaan saanut ansaittuja pisteitä. Viikko sitten joukkue nappasi tasurin QPR:ltä – tällä kertaa vastoin pelitapahtumia. Barnsley hävisi Lutonille ja Readingille kauden ensimmäiset ottelut. Pistetili avautui viikko sitten 0-0 tasapelillä Coventryn isäntänä. Tykes on ollut pahasti jäässä hyökkäyspäässä, tosin vastassa on ollut myös hyvässä vireessä olevia joukkueita. Tämänkin ottelun maaliodotus on todella matalalla. Vastakkain on kaksi suht samantasoista joukkuetta, eikä kotivoiton todennäköisyys ylitä 40 prosenttia. Boro on saanut aivan suotta 54 % kannatuksen, joten tarjolla on taas mainio ohipeli.

9: Rotherham-Huddersfield (42-27-31)

Rotherhamin kausi on alkanut kelvollisesti. Avauspelissä tuli tärkeä 0-1 -vierasvoitto Wycombesta, jota seurasi kotitappio Millwallille tasaisessa ottelussa. Viikko sitten Rotherham haki 1-1 -tasapelin Birminghamilta. Huddersfield hävisi avausmatsinsa kärkipään Norwichille (0-1) ja Brentfordille (0-3). Pistetili saatiin auki viikko sitten, kun Terriers kaatoi heikosti pelanneen Nottinghamin 1-0. Sekä sarjanousija Rotherham että Huddersfield ovat pelivoimaltaan sarjan alempaa kastia. Vakiokansa on kerrankin samaa mieltä ottelun lähtökohdista, joten poimitaan Rotherham oikein pelattuna suosikkivarmaksi. Jostain varmat on tällä kupongilla revittävä!

10: Luton-Wycombe (54-28-18)

Luton on ollut suorastaan hirmuisessa vireessä jo viime kauden lopulta lähtien. Hatters säilytti pisteputkensa myötä sarjapaikkansa, ja hyvä meno jatkui myös tämän kauden alkuun. Luton voitti Barnsleyn 0-1 ja Derbyn 2-1, mutta viikko sitten joukkue oli täysin aseeton Watfordin vieraana. Wycombe rankattiin ennakkoon sarjan heikoimmaksi joukkueeksi. Toistaiseksi tulokset tukevat myös tätä narratiivia, sillä Wanderers on hävinnyt kaikki kolme otteluaan tylyllä maalierolla 0-8. Wycombe on ollut myös selvästi heikoin joukkue näissä otteluissa. Tasoerot ovat Championshipissa silti niin pieniä, että ei Luton ole paljon yli 50 % suosikki normaalia pienemmällä kotiedulla. Ykkönen on törkeästi ylipelattu Vakiossa, kuten viikon teemaan sopii. Haetaan tässä Wycomben yllätys mukaan, mutta ei ohiteta Lutonia. 1X2 on hyvä valinta.

Avaa tili ille ja tuplaa talletuksesi 100€ asti!

  • Suomalaisten monivuotinen suosikki
  • Mahtava betsivalikoima ja kasino
  • Talletusbonuksessa markkinoiden parhaat kierrätysehdot!

Avaa tili tästä

11: Sheffield Weds-QPR (45-26-29)

Sheffield Weds lähti tähän kauteen 12 pisteen takamatkalta, joten moni kyseenalaisti joukkueen motivaation. Sesonki alkoi kuitenkin vahvalla 0-2 -vierasvoitolla Cardiffista, jota seurasi 0-0 tasapeli kovaa Watfordia vastaan. Viikko sitten Owls hävisi Bristol Citylle ansaitusti vieraissa 0-2. Viime kauden yllättäjä QPR avasi tämän syksyn 2-0 -kotivoitolla Nottinghamista. Tätä seurasi 2-3 vierastappio Coventrylle ja 1-1 -tasapeli kotona Boroa vastaan. Kokonaisuutena QPR:n otteissa ei ole suurempaa valittamista. Sheffield Weds ja QPR ovat pelivoimaltaan sarjan alempaa keskikastia. Ykköselle voidaan kellottaa noin 45 % lukemat, mikä on hieman yli Vakion pelikannatuksen. Sheffield Weds on oikein pelattu suosikkivarma, joten ykköstä lapulle.

12: Charlton-Sunderland (25-27-48)

Charlton rankattiin ennen kauden alkua playoffs-kandidaatiksi. Syksy lähti käyntiin komealla 0-2 -vierasvoitolla Crewen kotiluolasta, mutta tätä on seurannut tappiot Lincolnille sekä Doncasterille. Sunderland on puolestaan Ykkösliigaan vahvin voittajasuosikki. Pohjoisen suurseura ei kuulu tällä tasolle, mutta nousu ei ole helppoa. Kausi lähti käyntiin heikolla kotitasurilla Bristol Roversia vastaan (1-1), mutta nousujuna on saatu raiteille Oxford- ja Peterborough-voittojen myötä. Sunderland voittaa matsin lähes kerran kahdesta myös vieraskentällä. Vaikka kakkonen onkin hieman ylimerkitty, luotetaan tällä kertaa Black Catsin menestykseen. Hyviä suosikkivarmoja ei ole liikaa tarjolla. Toiseksi, kupongilla on jo niin monta hyvää ohipeliä tuomassa arvoa, että Sunderlandin kevyt ylimerkintä ei menoa haittaa.

13: Hull-Plymouth (54-26-20)

Hull romahti viime kauden päätteeksi Championshipistä aina Ykkösliigaan saakka. Tigers on käynyt läpi kesän aikana kovan puhdistuksen ja hakee nyt paluuta pykälää korkeammalle sarjatasolle. Kauden alku on ollut lupaava: kolme voitto ilman päästettyä maalia. Plymouth kuuluu perustasoltaan sarjan alempaan keskikastiin. Voittotili aukesi heti avauspelissä Blackpoolia vastaan (1-0), jota on seurannut kaksi tasapeliä. Molemmat joukkueet ovat siis tappioitta. Hull on hieman yli 50 prosentin suosikki, mutta Vakion pelikansa on jälleen kerran aivan omilla luvuillaan. 71 % kannatus ykköselle on törkeästi liikaa. Tarjolla on joko ohipeli (X2), tai budjetin salliessa, pistä kohde umpeen. Plymouthin menestys nostaisi rivin arvoa todella mukavasti.

Voit hyödyntää yllä olevia todennäköisyyksiä myös vedonlyönnin puolella. Saat rajakertoimen kaavalla 100/todennäköisyys. Esimerkiksi Plymouth olisi pelattava, jos saat vierasvoitolle yli 5,00 (=100/20) kertoimen.

Pelataan ille seuraava kohteet: Cardiff @ 3,45 (36 %), Rotherham @ 2,45 (42 %) sekä Burnley @ 3,20 (33 %).

Vakio 1

Parhaat varmat: 2:2 Man City, 4:2 Watford, 7:1 Nottingham

Parhaat ohipelit: 1:X2 ohi Everton, 3:X2 ohi Newcastle, 5:X2 ohi Blackburn

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *