Bournemouth

KERROIN

2.1
0
pv
0
t
0
min
0
s

Tiistaina on tarjolla mielenkiintoinen futisvakio, johon Veikkaus on laittanut jälleen 40.000 euroa bonusrahaa 12 oikein -voittoluokkaan. Tämä lisää myös pelivaihtoa ja täysosumien voittoja entisestään.

Jokaisen kohteen perässä on sen 1-X-2 todennäköisyysarvio. Vertaa näitä lukuja Vakion peliprosentteihin niin löydät parhaat yli- ja alipelatut kohteet.

1: Real Madrid-Inter (53-28-19)

Real Madrid oli viikko sitten lähellä hävitä toisen alkulohkon ottelun peräkkäin. Los Galacticos nousi kuitenkin (täysin ansaitusti) 2-2-tasapeliin Gladbachin vieraana. Lohkovaiheen alku on ollut täynnä yllättäviä vaikeuksia. Inter on niin ikään voitoitta, sillä joukkue pelasi ensin Gladbachin kanssa 2-2-tasapelin ja viikko sitten 0-0-tasapelin Shakhtarin vieraana. Inter on hallinnut molempia otteluita selvästi, mutta ei ole saanut paikoista maalia. Kyseessä on lohkon suosikkien kohtaaminen. Real on perustasoltaan selvästi vieraita vahvempi ja lähtee otteluun hieman yli 50 prosentin suosikkina. Poimitaan ykköskohteesta oikein merkitty suosikkivarma.

2: RB Salzburg-Bayern Munchen (11-18-71)

Salzburg taisteli urheasti viikko sitten Atleticon vieraana, mutta joutui taipumaan lopulta 2-3-vierastappioon. Tämä oli kova kolaus joukkueen jatkohaaveille, sillä avausottelussa pudotettiin jo tärkeät kaksi pistettä kotona Lokomotivia vastaan. Bayern oli yllättävissä vaikeuksissa Venäjällä viime viikolla, mutta kaatoi lopulta Lokomotivin 1-2. Avausmatsissa saksalaiset jyräsivät Atleticon kotikentällä 4-0. Bayernille on tyypillistä voittaa kaikki lohkovaiheen ottelut. Joukkue on selvä suosikki myös Salzburgia vastaan, mutta Vakion peliprosentit ovat turhan rajut Bayernin hyväksi (83 %). Poimitaan myös 1 ja X mukaan tuomaan kupongille arvoa. Salzburgin yllätys maksaa osuessaan todella hyvin.

3: Atalanta-Liverpool (26-25-49)

Viime kauden superyllättäjä Atalanta on aloittanut lohkovaiheen voitolla ja tasapelillä. Avausottelussa kaatui Midtjylland helposti 0-4, mutta viikko sitten joukkue jäi tasapeliin kotona Ajaxia vastaan (kuten myös vihjasimme). Tämä pistemenetys voi maksaa vielä lohkon kakkospaikan. Liverpool voitti puolestaan avausosassa Ajaxin 0-1. Viikko sitten joukkue oli varsin unelias Midtjyllandin isäntänä, mutta ryhdistäytyi lopulta 2-0-voittoon. Ottelun maaliodotus on todella korkealla, mutta jostain syystä Vakion pelaajat ovat merkinneet tasapeliä peräti 30 %. Kun pelipinnat ovat muuten hyvin linjassa, niin ohitetaan turhaan ylipelattu risti. 1_2.

4: Manchester City-Olympiakos (84-10-6)

Tässä kohteessa ei kannata jäädä turhaan arpomaan merkkien kanssa. Vaikka Manchester City on saanut lähes 90 prosentin kannatuksen, ei vaihtomerkkejä kannata hakea etenkään pienemmällä järjestelmällä. City on jättisuosikki ja voittaa normaalisuorituksella heikon kreikkalaisjoukkueen parilla maalilla. Poimitaan siis neloskohteesta todella usein osuva varma.

5: FC Porto-Marseille (60-25-15)

Porto on aloittanut lohkovaiheen varsin odotetulla tavalla. Avauspelissä se hävisi Cityn vieraana 1-3 hyvästä yrityksestä huolimatta. Viikko sitten Porto kaatoi odotetusti Olympiakosin kotonaan maalein 2-0. Marseillen tilanne on sen sijaan haastava. Avauspelissä tuli turpiin Kreikassa 0-1, ja viikko sitten joukkue jäi täysin Cityn jalkoihin 0-4-kotitappiossa. Marseillen kohtaloksi tulee näillä näkymin jumbosija, sillä joukkue on suuri altavastaaja myös aina kovan Porton kotiluolassa. Olemme betsimarkkinaa myönteisempi Porton osalta, mutta Vakion pelaajat ovat merkinneet ykköstä vielä meidänkin arviotamme enemmän. Jos pelaat pienellä budjetilla, jätä Porto varmaksi hieman ylipelattunakin. Rahamiehet voivat ottaa mukaan kerran neljästä osuvan tasapelin.

6: FC Midtjylland-Ajax (21-25-54)

Tanskalaisjoukkue FCM on ollut odotetusti vaikeuksissa lohkon avausotteluissa. Ensin joukkue hävisi Atalantalle 0-4, jota seurasi 0-2-tappio Liverpoolissa. Viime viikon esitys antoi edes vähän uskoa tulevaan, sillä FCM piti Liverpoolin aseettomana koko avausjakson. Ajax haki viikko sitten arvokkaan vieraspisteen Atalantan kotiluolasta. Avauspelissä joukkue olisi hyvin voinut saada pisteen myös Liverpoolilta. Parin vuoden takainen Mestarien liigan yllättäjä jahtaa siis tosissaan lohkon kakkospaikkaa. Tasoeroa joukkueiden välillä riittää, mutta vakiokansa on nyt ylireagoinut Midtjyllandin tappioihin. Ajax on saanut peräti 65 % pelikannatuksen. Tämä on ehdottomasti liikaa, joten lähdetään ohituslinjalle. 1X osuu lähes kerran kahdesta, ja suosikkivetoisella kupongilla sitä on suorastaan pakko kokeilla.

Avaa tili ille ja tuplaa talletuksesi 100€ asti!

  • Suomalaisten monivuotinen suosikki
  • Mahtava betsivalikoima ja kasino
  • Talletusbonuksessa markkinoiden parhaat kierrätysehdot!

Avaa tili tästä

7: Norwich-Millwall (47-30-23)

Norwich jatkoi hyvää syysvirettään viikonloppuna kaatamalla Bristol Cityn vieraissa 1-3. Canaries on pelannut viisi liigaottelua saldolla 4-1-0 ja kärsinyt ainoan pistemenetyksen kärkiseura Brentfordin vieraana (1-1-tasapeli). Millwallin tappioton putki (3-1-0) katkesi viikonloppuna yllätystappioon Huddersfieldia vastaan. Lontoolaiset ovat tästä huolimatta yhä kiinni jopa playoffs-paikoissa. Millwall on jälleen kerran kerännyt huomattavasti ennakoitua parempia tuloksia. Vastakkain on kaksi kovaa puolustusta, joten ottelun maaliodotus jää todella matalaksi. Tasoeroa ei ole kavennetun kotiedun myötä paljon. Norwichin peliprosentit (65 %) ovat lähteneet pahasti laukalle Teemu Pukki -fanien myötä, joten tarjolla on erinomainen ohipeli-idea. Sivuutetaan ylipelattu Norwich. X2.

8: Brentford-Swansea (44-29-26)

Brentford palasi lauantaina voittojen tielle parin nihkeän ottelun jälkeen. Bees oli vakuuttava Lutonin vieraana ja haki ansaitun 0-3-voiton. Joukkueen alkukauteen on mahtunut yllättäviä kompurointeja, sillä Brentford on pelivoimaltaan ehdottomasti sarjan top 5 -joukkue. Swansea pelaa puolestaan mahtavaa syksyä saldolla 5-3-1. Takana on kaksi todella vakuuttavaa kotivoittoa Blackburnista ja Stokesta – molemmat maalein 2-0. Brentford saa vastaansa todella laadukkaan joukkueen, minkä vuoksi kivikova Bees ei ole ottelussa kuin noin 44 % kotisuosikki. Peliprosentit ovat täysin linjassa, eli Brentfordin kannatus on jäänyt kerrankin siedettävälle tasolle. Napataan ykkönen oikein pelattuna varmaksi.

9: Huddersfield-Bristol City (35-30-35)

Viime kausina pahasti alisuorittanut Huddersfield otti yllättävän vierasvoiton Millwallista viime lauantaina. Kyseessä oli vahva suoritus, jota edelsi kaksi heikkoa tappiota Birminghamille ja Prestonille. Bristol Cityn kausi on edennyt kummallisesti: Robins voitti neljä ensimmäistä ottelua, jota on seurannut viiden voitottoman matsin putki saldolla 0-3-2. Lauantaina City hävisi Norwichille kotona 1-3. Näyttää siltä, että Vakion pelaajat ovat nyt ylireagoineet Bristolin kuntopuntariin. Vierasjoukkue on perustasoltaan luokkaa Huddersfieldia vahvempi. Ottelun lähtökohdat ovat todennäköisyyksien kannalta hyvin tasaiset. Kun ykkönen on saanut peräti 51 % kannatuksen, pelivalinta on tähän kohteeseen selvä: X2.

10: Sheffield Weds-Bournemouth (19-27-54)

Sheffield Wedsin syksy on saamassa synkän sävyn. Owls lähti kauteen -12 pisteen takamatkalta, mutta pelasi avauskierroksilla silti hyvää futista ja napsi useita voittoja. Nyt joukkue on hävinnyt neljä matsia putkeen, vaikka vastassa oli mm. viime viikolla sarjan heittopussi Wycombe. Bournemouth jatkaa sen sijaan tappiotonta kauttaan. Lauantaina Cherries jäi hieman yllättäen kotitasuriin Derbyn kanssa. Viime viikkojen ongelma on ollut selkeästi maalinteko, mistä kertoo saldo 1-4-0 ja tulokset 1-1, 1-0, 1-1, 1-1, 0-0. Vaikea nähdä Bournemouthin häviävän tätä ottelua, joten varmistetaan hieman ylimerkitty kakkonen tasapelillä. X2.

11: Blackburn-Middlesbrough (41-27-32)

Blackburn on perinteinen sijojen 8-12 joukkue Championshipissa, mutta nyt Rovers majailee pari pykälää alempana. Tähän on syynä heikko putki viime kierroksilta: neljä tappiota viiteen otteluun. Blackburn on kyllä pelannut kelvollisesti xG:n valossa, mutta joukkue on ollut useissa tappioissa epäonninen. Middlesbrough pelaa yllättävän vahvaa syksyä odotuksiin ja viime kauden suorituksiin nähden. Sarja sai jatkoa vahvalla kotivoitolla Nottinghamista viime lauantaina. Boro on ansainnut pisteensä ja pelannut alkusyksyn hyvää futista. Tarjolla on taas selkeä ylireagointi kuntopuntariin. Blackburn ja Middlesbrough ovat pelivoimaltaan suht samantasoisia joukkueita. Vakiossa Boro on pelattu jopa suosikin asemaan, joten Blackburnilla on vain 32 % pelikannatus. Poimitaan siis alipelattu ykkönen varmaksi.

12: Cardiff-Barnsley (46-30-24)

Cardiffin viiden ottelun tappioton putki katkesi lauantaina 2-3-vierastappioon QPR:n kotiluolassa. Cardiff nousi kahden maalin takaa tasoihin, mutta päästi yliajalla kolmannen maalin. Kokonaisuutena joukkue on alisuorittanut tasoonsa nähden selvästi, joten nyt on ryhtiliikkeen paikka. Barnsley nappasi vihdoin kauden avausvoittonsa. Ensin kaatui QPR 3-0, mitä seurasi viime lauantaina 1-0-voitto Watfordin isäntä. Tykes ei ole hävinnyt viiteen otteluun saldolla 2-3-0. Cardiff on viime otteluiden vireestä huolimatta aavistuksen vieraita vahvempi nippu. Vakiokansa on tällä kertaa varsin hyvin hajuilla ottelun voimasuhteista, joten tarjolla ei ole suuria peli-ideoita. Luotetaan tällä kertaa suosikkiin ja poimitaan Cardiff oikein pelattuna varmaksi.

Voit hyödyntää yllä olevia todennäköisyyksiä myös vedonlyönnin puolella. Saat rajakertoimen kaavalla 100/todennäköisyys. Esimerkiksi Cardiff olisi pelattava, jos saat kotivoitolle yli 2,17 (=100/46) kertoimen.

Poimitaan seuraavat kohteet in tarjonnasta: FC Porto @ 1,94 (60 %), Bournemouth @ 2,10 (54 %) sekä FCM-Ajax X @ 4,35 (25 %).

Futisvakio 8

Parhaat varmat: 1:1 Real, 4:1 Man City, 11:1 Blackburn

Parhaat ohipelit: 6:1X ohi Ajax, 7:X2 ohi Norwich, 9:X2 ohi Huddersfield

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *