LASB +0,5

KERROIN

1.78
0
pv
0
t
0
min
0
s

Salibandyliiga 3.11

LASB-EräViikingit

Salibandyliigassa pelaillaan tänään tuhti viiden ottelun kierros ja ensimmäisenä suunnataan katseet Lahteen, jossa Lasb isännöi EräViikinkejä. Peli käyntiin klo 17.00.

Lasbin alkukausi on ollut todella vaikea ja yhdeksässä pelaamassaan ottelussa vastaan on astellut viisi sarjan kärkijoukkuetta. Näistä Teemu Variksen suojatit ovat hävinneet jokaisen, joskin pelillisesti se on pystynyt haastamaan kaikissa otteluissa. Ennakkoon heikompia vastaan oranssipaidat ovat olleet vakuuttavia ja niin Welhot (2-9) kuin KooVee (8-2) jäi selkeästi jalkoihin. Rasmus Kainulainen on venyttänyt pisteputkensa jo peräti 20 ottelun mittaiseksi, eikä mikään viittaa siihen ettei nuori taituri tänäänkin rekordia jatka. Kotijoukkue pääsee otteluun täydellä kokoonpanolla kun pari peliä sivussa ollu Perttu Koljonen on jälleen kokoonpanossa.

Vierasjoukkue EräViikinkien esitykset ovat pienessä laskussa, joskaan tappiot SPV:lle ja Classicille eivät suurena yllätyksenä tullutkaan. Sen sijaan pelillisesti tilanne ei näytä hyvältä ja viimeiset kolme esitystä on ollut melko karmaisevia näytöksiä. Suuret pyssyt Jani Kukkola etunenässä alisuorittavat tällä hetkellä melko pahasti eikä Santtu Strandberg maalillakaan ole ollut parhaimmillaan. Nimekkäällä hyökkäyskalstolla operoiva fuusioseura on heiluttanut maaliverkkoja kolmeen viime otteluun ainoastaan kymmenen kertaa eikä tiivis Lasb-puolustuskaan tänään helpolla tule vieraita päästämään.

Lasb on parantanut peliään selvästi ja jo viimeksi SPV:tä vastaan paikat voittoonkin tarjoiltiin. ErVi on ollut todella kesy viime otteluissa ja kurssinkääntö peli on todennäköisesti vasta seuraava matsi KooVeeta vastaan. Lasb niisti Ervin päänahan viime kaudella eikä kotivoitto tänäänkään kaukana ole. Lasbin kotikerroin on turhan korkealla, joten pelit ehdottomasti lahtelaisten kautta!

 

Pelivalinta

Salibandyliiga 3.11

LASB-EräViikingit

LASB +0,5 @1,78 panos 5/10

 

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!