Man City -2,5

KERROIN

2.4
0
pv
0
t
0
min
0
s

Mestarien liigan lohkovaihetta pelataan läpi kovaa vauhtia. Tällä viikolla vuorossa on jo kolmas kierros. Luotamme tiistaina kahteen vahvaan kotijoukkueseen.

Porto-Marseille (klo 22:00)

Kotijoukkue FC Porto on tuttu kaikille eurojalkapallon ystäville. Se voitti Jose Mourinhon johdolla Eurooppa-liigaa edeltäneen UEFA Cupin sekä Mestarien liigan peräkkäisinä vuosina 2000-luvun alussa. Viime aikoina Porton CL-urakka on kuitenkin päättynyt heti playoffsien 1. kierroksella.

Tämän kauden Mestarien liiga käynnistyi odotetulla vierastappiolla Manchester Cityn kotiluolassa (1-3). Viikko sitten Porto kohtasi Olympiakosin kotikentällä ja nappasi hallitun 2-0-voiton. Tämä oli tärkeä etappi matkalla kohti lohkon kakkospaikkaa.

Vierailija Marseillen urakka on sen sijaan alkanut kahdella tappiolla. Ranskalaisjoukkue kohtasi avausottelussa Olympiakosin vieraissa ja taipui 0-1-tappioon loppuhetkien maalilla. Viikko sitten Marseille oli täysin aseeton Manchester Cityn isäntänä häviten ansaitusti 0-3.

Tappioista huolimatta on todettava, että Marseille on yksi Ranskan liigan vahvimmista joukkueista heti PSG:n jälkeen. Se oli viime kauden kakkonen häviten vain 4/28 ottelusta, ja tämän kauden saldo 4-3-1 riittää myös Ligue 1:n kärkipaikoille.

Porto on ollut perinteisesti kivikova kotijoukkue niin Euroopassa kuin Portugalin liigassakin. Tämän osoittaa myös ansaittu voitto Olympiakosista viikko sitten. Marseille viihtyy ihan kelvollisesti vieraissa, mutta joukkueen CL-esitykset ovat olleet huolestuttavia. Etenkin hyökkäyspäässä.

Porto on meidän rankingissamme selkeä ylemmän keskikastin joukkue ja suosikki lohkon kakkospaikalle. Marseille kuuluu toistaiseksi näyttöjensä puolesta lohkon jumbosijalle. Kotivoitosta tarjolla olevat kertoimet riittävät helposti peliin.

Betsataan Porton voittoa in 1,84 kertoimella. Todennäköisyysarvio tapahtumalle on 60 %.

Avaa tili ille ja tuplaa talletuksesi 100€ asti!

  • Suomalaisten monivuotinen suosikki
  • Mahtava betsivalikoima ja kasino
  • Talletusbonuksessa markkinoiden parhaat kierrätysehdot!

Avaa tili tästä

Manchester City-Olympiakos (klo 22:00)

Manchester Cityllä riittää tällä kaudella tavoiteltavaa. Sekä Valioliiga että Mestarien liiga menivät viime kaudella pahasti penkin alle, joten Guardiolan on saatava vähintään toinen näistä pytyistä kaappiin. Alku on ollut toistaiseksi hieman haastava.

City on jatkanut Valioliigan puolella viime kaudesta tuttuja kompurointeja. Vaikka Sheffield United kaatui viikonloppuna, joukkue on voittanut vain puolet kauden kuudesta ottelusta. Agueron ja Jesusin poissaolot painavat, mutta onneksi De Bruyne palasi nyt takaisin pelikuntoon.

Guardiolan porukka on ollut sentään vakuuttavan oloinen eurokentillä. Saldona on 3-1 voitto Portosta ja 3-0 vierasvoitto Marseillesta. City oli xG:n valossa erittäin vahva molemmissa otteluissa. Tämä tietää hyvää jatkon kannalta, ja lohkon kärkipaikka pitäisi olla kyllä Cityn heiniä.

Vierailija Olympiakos voitti Kreikan liigan mestaruuden kahden vuoden tauon jälkeen. Pireuksen suurseura ei hävinnyt viime kaudella yhtään ottelua, eikä se ole hävinnyt Kreikassa vielä tälläkään kaudella. Nämä meriitit eivät kuitenkaan paina eurocupeissa.

Olympiakos voitti lohkon tärkeimmän ottelun eli ”jumbofinaalin” Marseillen isäntänä heti avauskierroksella. Kreikkalaiset olivat hieman parempia tasaisessa ottelussa. Viikko sitten Olympiakos hävisi ansaitusti Porton vieraana 0-2.

Kreikan ja Turkin edustajat ovat perinteisesti lohkonsa heikoimpia joukkueita Mestarien liigassa. Ne ovat erityisen suurissa vaikeuksissa reissupeleissä. Odotettavissa onkin täydellistä Cityn hallintaa alusta loppuun. Mikä tahansa muu kuin 3+ maalin voitto yllättäisi.

Mielestämme tasoero on niin suuri, että Cityn tasoitusvedot riittävät hyvin peleihin. Betsataan Manchester City -2,5 maalin tasoituksella n 2,40 kertoimella. Todennäköisyysarvio tapahtumalle on 47 %.

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *