Oilers ml (lopullinen voitto)

KERROIN

2.11
0
pv
0
t
0
min
0
s

Salibandyliiga 3.11

Oilers-SPV

Illan mielenkiintoisin ja satavarmasti vauhdikkain ottelu mitellään Espoossa kun isäntäjoukkue Oilers saa vastaan puhtaalla pelillä kiitävän Seinäjoen Peliveljet. Ottelu käyntiin Tapiolassa niin ikään klo 17.

Oilersin nuori tähtisikermä on maksellut oppirahoja alkukierroksilla ja nuorelle ryhmälle tyypillisesti peliesitykset ovat vaihdelleet jopa otteluiden sisällä todella rajusti. Parhaimmillaan Heikki Luukkosen ryhmä on kuitenikn todella vaarallinen ja tästä saatiin viitteitä viikko sitten, kun öljymiehet terurastivat Happeeta 40 minuuttia kuin avutonta sikaa. Omiin kolisee vieläkin aivan liikaa, joskin hyökkäyspäässä espoolaisten materiaali on yksi sarjan parhaita. Peräti neljä pelaajaa on saalistanut kahdeksassa ottelussa 14 tehopistettä, joten leveyttä joukkueessa kyllä riittää. Maalilla Joonas Kaltiainen palasi viimeksi Classicia vastaan omalle tasolleen, joka lupailee hyvää joukkueelle.

SPV on ollut todella hyvä ja tällä hetkellä suurin kysymys onkin, että kuka punaista vyöryä enää pystyy pysäyttämään? Seitsemästä pelistä yhtä monta voittoa hiukkasen vääristää tilannetta, sillä Speve ei ole vielä kärkijoukueista kohdannut kuin Happeen. Aktiivinen pelitapa avaa vastustajalle todella vaarallisia maalipaikkoja illasta toiseen ja Eero Kosonen on otteillaan kyllä pelastanut Tommy Koposen ryhmän melko usealta takaiskulta. Tästä huolimatta verkko soi omissa tiuhaan tahtiin, mutta Salibandyliigan Toronto Maple Leafs on tämän asian hyväksynyt ja joukkueelle riittää kun itse painetaan yksi kaappi vastustajaa enemmän.

SPV on otteluun niukka suosikki, mutta kyllä Oilers tänään kotikentällään hyvän vastuksen tulee tarjoamaan. Speve ottaa omiin jatkuvasti vaarallisia tilanteita ja Oilersin tähtisikermä kyllä tulee näistä paikoista tänään naulaamaan huomattavasti edellisiä vastustajia paremmin. Punaisten pelitapa osuu jossakin vaiheessa omaan nilkkaan ja meidän papereissa Oilers tänään tuon lennon katkaisee noin 50% todennäköisyydellä.

 

Pelivalinta

Salibandyliiga 3.11

Oilers-SPV

Oilers ml (lopullinen voitto) @2,11 panos 5/10

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!