Pelivihje,Ravit, Toto-65

KERROIN

?
0
pv
0
t
0
min
0
s

Vermon keskiviikkoon lähdetään kahdella varmalla. Neljännen kohteen Otto Erich teki elämänsä juoksun Mikkelissä, kun se paineli johtavan rinnalta täyden matkan läpi 13,9a. Vastaavalla juoksulla Otto Erich karkaa muilta. Kuudennen kohteen Werner Ors tempaisi kuukausi sitten Vermossa keulasta ajan 12,2a, eikä siittäkään saman laisena tule kyllä kukaan ohi. Toissa lauantaina Porissa Werner Ors osoitti että kunto pitää, kun se runnoi maililla takarivistä kakkoseksi.

Avauskohteessa arpaonni heitti kivikovat Jezzet Savoy ja En Candy Till:in radoille 12 ja 8. Vastus on tasokas, joten otetaan varmistuksia paremmilta paikoilta. Hosianna Sisu voitti teivossa pikamatkan 4-ulkoa, kun se tykitteli kirin aivan omia vauhtejaan. Fake Super Fast tulee Veijo Heiskasen tallista, missä kaikki hevoset tuntuvat olevan huippukunnossa. Mukaan vielä tauluaan parempi Rachael, jota rattailla vahvistaa Santtu Raitala.

Toinen kohde on Monte lähtö. Ambrogio ja Nitro Diablo ovat menestyneet montessa hyvin ja ovat perusmerkkejä. Otetaan mukaan lapulle elämänsä ensimmäistä kertaa montea juokseva kyvykäs EL Gumbert.

Kolmannen kohteen jättisuosikki Ukkoherra saa nyt varmistuksia. Vappujätkä(1%) voi hyvinkin ryöstää kiihdytyksessä keulat suosikilta, jolloin Ukkoherran tehtävästä voi tulla haastavampi. Koivikon Miisu on kunnossa ja nyt vain 13% pelattu. Pipareemo(4%) on palaillut tauolta ja parantanee nyt kolmanteen starttiinsa.

Päätöskohde on hankala veikattava ja suosittelen runsasta rastitusta. Nenuphar Noir tai Gampler Hoss, nappaa ensimmäiset keulat ja molemmat kuuluu ajoissa lapulle. Redonlinelle voi 1-rata muodostua loukkupaikaksi, mutta kunto on hyvä. Lemieux Boko tulee Veijo Heiskaselta ja on varottava, vaikka lähtöpaikka on vähän ulkona. Midnight Prince on napsinut hyvin voittoja ja oli viimeksi Teivossa kovassa lähdössä hyvä kolmas. Mukaan vielä hyvältä lähtöpaikalta Easy Silence.

Lähtö1: 4,5,8,9,12

Lähtö2: 2,4,9

Lähtö3: 2,3,6,9

Lähtö4: 4

Lähtö5: 5

Lähtö6: 1,2,3,4,7,11 Vihjerivin hinta: 36e

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *