KERROIN

?
0
pv
0
t
0
min
0
s

Salibandyliiga 3.11

Steelers-Indians

Hämeenlinnassa Steelers isännöi Indiansia Espoosta. Kotijoukkue on hallinnut joukkueiden keskinäisiä, mutta miten käy tänään? Peli käyntiin Elenia Areenalla muiden otteluiden tapaan klo 17.

Hämeenlinnan Steelers on yksi alkukauden suurimpia yllättäjiä. Petri Kemppainen on saanut rajallisesta materiaalistaa lähes kaiken irti ja tällä hetkellä hämeenlinnaaiset taistelevat täysin realistisesti pudotuspelipaikasta. Viimeksi teräsmiehet nappasivat ison voiton kaatamalla Tepsin rankkareiden päätteeksi 4-3. Suurta päänvaivaa aiheuttaa kyseisessä ottelussa Nico Jonaesonin saama kahden ottelun pelikielto, eikä joukkueen tehonikkaria siis askin puolella tänään nähdä. Menetys on tuntuva sillä yhdessä Ville Lastikan kanssa mies on nakutellut yli 40% joukkueen maaleista ja kolmantena joukkueen sisäisessä pistepörssissä oleva Niko Einiö on kaksikkoa kymmenen pistettä jäljessä. Puolustaja Samuli Grönfors palaa yhdessä Mikko Ruokolaisen kanssa takaisin pelaavaan kokoonpanoon ja maalilla aloittaa hirmuvireinen Santtu Pohjonen.

Indians on saalistanut kahdeksasta ottelustaan neljä voittoa ja ollut pelillisesti eilistä Nokian KrP ottelua lukuunottamatta todella vahva. Pääluotsi Mikko Laurikainen lukeutuu heittämällä sarjan parhaisiin valmentajiin ja mies on tehnyt jälleen penkin takana loistavaa työtä. Heimo saa kasaan yhden todella vahvan kentällisen jossa maajoukkuepyssyt Valtteri Kainulainen ja Aaro Astala heiluttavat tahtipuikkoa. Tehoja löytyy myös kakkosviisikosta, jossa läpimurtoa liigakentille tekevä Kevin Nylund latoo palloa pussiin taitavan Jonas Föhrin tarjoiluista. Puolustusosasto oli ennen kautta suuri kysymysmerkki, mutta alkukierrosten perusteella ei suurta hätää heimolla tälläkään osa-alueella ole. Maalilla aloittaa Tuukka Vesa.

Jonaesonin pelatessa ottelu olisi hyvin lähellä kolikonheittoa, mutta taiturin poissaolo kääntää vaakakuppia kyllä vierailijoiden suuntaan. Jonaeson on yksi suuri syy Ville Lastikan hurjaan vireeseen ja mies on käytännössä yksin vastannut Steelersin syömähampaan pelin tekemisestä. Ottelussa tuskin maaleilla tullaan juhlimaan, mutta Indiansin paljon leveämpi ratkaisuosasto hoitanee pisteet tiipille.

 

Pelivalinta

Salibandyliiga 3.11

Steelers-Indians

Indians dnb (tasapeli ei vetoa) @1,70 panos 6/10

 

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!