Tappara-Ässät U5.5

KERROIN

1.62
0
pv
0
t
0
min
0
s

Liigassa pelataan maanantainta vain yksi ottelu, jossa heikon syksyn jälkeen piristynyt Tappara saa vastaansa Ässät. Matsista löytyy myös mukava pelikohde.

Kuntopuntarin kärkijoukkue Tappara on saanut odotetusti pelinsä toimimaan. Alkukaudesta heikkoja esityksiä tarjoillut tamperelaisryhmä on ollut viime otteluissaan todella vakuuttava. Ainoa poikkeus on tähän (tuloksesta huolimatta) HIFK-ottelun kolmas erä.

Tapparan peliä katsoessa tulee väistämättä fiilis, että joukkueen ei ole vielä tarvinnut venyä parhaimpaansa. Tapparan rutiinitaso riittää Liigassa menestymiseen mainiosti. Kun maalivahtipelikin on selkeästi alkukautta laadukkaampaa, voidaan olettaa nousun kohti 2. sijaa jatkuvan.

Valmentajanvaihdoksen jälkeen hetkeksi piristynyt Ässät on ajautunut surkeaan tilanteeseen. Kauden voidaan käytännössä todeta olevan ohi jo tässä vaiheessa. Eroa 10. sijaan on jo 13 pistettä, ja sinne venyminen vaatisi Ässiltä jatkossa kohtuuttoman kovaa piste per -ottelu tahtia. Se ei vain ole yksinkertaisesti mahdollista Ässien tasoiselle joukkueelle.

Ässät hävisi kotonaan kriisijoukkueeksi vajonneelle Ilveksen jatkoajan jälkeen 2-3. Esitys sinänsä oli vielä kohtuullinen, mutta joukkueen taisteluhenki on edelleen kateissa. Ottaen huomioon Ilveksen tilan ja tupsukorvia edellisenä päivänä kuormittaneen SaiPa-tappion, oli tulos Ässien kannalta todella heikko.

Lähteenmäen loukkaantumisen myötä joukkueen tehot lepäävät lähestulkoon täysin kolmikon Kärki-Salminen-Tiivola harteilla.

Tämä ottelu on Tapparalle neljäs kuuteen päivään, ja joukkueen viimeisen erän esitys HIFK:ta vastaan enteili jo väsymystä. Tapparan kertoimet on painettu syystäkin todella alas, mutta paras value löytyy matsin alle 5,5 -maalin vedosta. Poimitaan se sisään ilta 1,62 kertoimella ja tuhdilla panoksella. Joukkueen yhdeksästä edellisestä kohtaamisesta vain yksi on päättynyt yli viiteen maaliin.

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!