Rangers +1.5

KERROIN

1.48
0
pv
0
t
0
min
0
s

Rangerssin saldo marraskuun 7:stä kotipelistä oli varsin mukava, sillä vain kerran joukkue jäi ilman pisteitä. Artemi Panarinin ja Ryan Stromen löydettyä yhteisen sävelen, on valmentaja Quinn rakentanut toisen tulokseen pystyvän ketjun loukkaantumisesta toipuneen Mika Zibanejadin ympärille.

Vegas sai viime ottelussa poikki 5:n vierastappion putken Nashvillen vieraana. Max Pacioretty pelasti joukkueensa jatkoajalle ottelun viimeisellä sekunnilla, jossa Paul Stastny iski voittomaalin. Ykkösvahti Marc- Andre Fleuryn ollessa sivussa on torjuntavastuu ollut Malcolm Subbanilla, joka ei ainakaan vielä ole täysin valmis ykköstorjujaksi.

Kotijoukkueelle löytyy varsin pelattavia kertoimia. iltä olisi tarjolla suorasta voitosta jopa 3.00 kerroin. Päädymme kuitenkin varmistelemaan valinnassamme : Rangers – Vegas tasoitus (2 way) 1.5 – 0 New York Rangers kertoimella 1.48

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *