Milan +0.5

KERROIN

1.74
0
pv
0
t
0
min
0
s

Olemme poimineet sunnuntain jalkapallotarjonnasta kolme mielenkiintoista pelikohdetta. Avataan peli Espanjan jalkapallolla.

Villarreal-Espanyol (klo 13:00)

La Ligan aikaisessa ottelussa kohtaavat kaksi heikossa hapessa olevaa joukkuetta. Kyseessä on erittäin tärkeä ottelu etenkin kotijoukkue Villarrealille, joka on tällä hetkellä putoamisviivan alapuolella.

Keltainen sukellusvene -nimellä tunnettu joukkue nousi La Ligaan kaudeksi 2013/2014 ja on sijoittunut aina kuuden sakkiin. Tämä syksy on ollut alusta asti katastrofi. Villarreal on vaihtanut kaiken lisäksi manageria kahteen kertaan – Javier Calleja on uusin päävalmentaja.

Espanyolista povattiin yhtä kauden yllättäjää hienon viime kevään jälkeen. Joukkue olikin syksyllä usein sivustomme vihjeissä mukana. Hienon alkukauden jälkeen Espanyol on kuitenkin sulanut totaalisesti: 10 edellisen liigapelin saldo on 1 voitto ja 9 tappiota!

Joukkueen puolustus vuotaa pahasti, sillä Espanyolin verkkoon on tehty 10 maalia kolmessa viimeisessä ottelussa. Maalimäärät ovat ylipäätään lähteneet rajuun nousuun: peräti 8/10 edellisestä matsista on yli 2,5 maalin tuloksia.

Villarrealin tilanne on vastaava: 7/10 edellisestä liigapelistä on yli 2,5 maalin tuloksia. Molempien joukkueiden puolustus vuotaa, ja nyt ovat tärkeät pisteet jaossa. Villarreal hyökkää varmasti uuden valmentajan ensimmäisessä kotipelissä, sillä tämän parempaa voittosaumaa ei kauden aikana juuri tule.

in 1,87 kerroin yli 2,5 maalin tulokselle maistuu hyvin. Aiempi kohtaaminen syksyllä päättyi myös lukemiin 3-1.

Leicester-Manchester United (16:05)

Leicester ei ole tällä kaudella mukana mestaruustaistelussa, mutta joukkue aiheutti viikolla kolauksen Liverpoolin mestaruushaaveisiin. Leicester nousi 1-0 tappioasemasta 1-1 -tasapeliin ja ryösti ansaitun pisteen Anfieldilta.

Kyseessä oli todella hyvä esitys kahden tappion jälkeen. Leicester oli hävinnyt tätä ennen Wolvesille vieraissa 4-3 ja Southamptonille kotona 1-2. Kokonaisuutena Ketut ovat pyörineet koko kauden 10. sijan tuntumassa, mikä on myös oikea paikka joukkueen materiaaliin nähden.

Manchester United kärsi puolestaan ensimmäisen pistemenetyksensä Ole Gunnar Solskjaerin alaisuudessa. Komea voittoputki katkesi Burnleyn isäntänä 2-2 -tasapeliin. Tappiokin oli lähellä, mutta joukkue nousi 0-2 tilanteesta tasoihin viime hetkillä.

Unitedin viime viikot ovat olleet huikeaa menoa, ja kapellimestarina häärinyt Paul Pogba on ollut elementissään. Tunnelmaa nostaa myös Martialin solmima pitkä jatkosopimus. Mies palaa Leicester-otteluun todennäköisesti loukkaantuneiden kirjoista. Pogba on sen sijaan mahdollisesti sivussa.

Leicester on tällä hetkellä varsin vähämaalinen joukkue ja ikävä vastustaja suurseuroille. Ketut voittivat joulun tienoilla myös Chelsean vieraissa sekä Manchester Cityn kotona, joten United ei tule pääsemään helpolla.

Paras value on alle 2,5 maalin tuloksessa Pinnaclen 2,05 kärkikertoimella. Manchester Unitedin pahin huuma alkaa olla kadonnut, ja Leicester pitää ottelun varmasti tiukkana. Tämän lisäksi Leicester +0,5 tasoitus kelpaa pikkurahalla peleihin 1,78 kertoimella.

AS Roma-Milan (21:45)

Sunnuntain Serie A -kierros huipentuu klassikko-otteluun Roma-Milan, josta löytyy myös maistuva pelikohde.

Kotijoukkue AS Roma kuuluu tälläkin kaudella tasaiseen nippuun joukkueita Juventuksen ja Napolin takana. Roomalaiset ovat pisteen perässä Milania sijalla 5. Takana on kirvelevä vierasmatsi Atalantaa vastaan, jossa ASR hukkasi 0-3 johdon 3-3 -tasapeliksi.

Kyseinen tulos kuvaa hyvin Roman ongelmia juuri nyt. Viikolla joukkuetta nöyryytettiin toden teolla, sillä Fiorentina murskasi ikuisen kaupungin joukkueen cupissa maalein 7-1! Roma on päästänyt puolet enemmän maaleja kuin Milan ja 2x enemmän kuin sijalla kolme oleva Inter.

Milanin tilanne on täysin päin vastainen. Rossoneri pelasi ensimmäiset 10 kierrosta ilman yhtään nollapeliä, mutta puolustus on tiivistynyt sittemmin valtavasti.

Joukkue pelasi 0-0 -tasurin kovaa Napolia vastaan viime lauantaina – kyseessä oli kolmas nollapeli neljään otteluun. Milan on päästänyt seitsemän liigapelin aikana ainoastaan kaksi maalia!

Parantunut puolustuspeli on syönyt vastaavasti hyökkäystehoja, mutta Milan on edelleen neljän joukossa ja Mestarien liigan paikoilla. Hyökkäyspeliä piristää myös uusi hankinta Krzysztof Piatek, joka iski debyytissään kaksi maalia (viikon cup-ottelu).

Milan näyttää tällä hetkellä huomattavasti paremmin organisoidulta joukkueelta. Sekaisin oleva Roma joutuu myös matsiin ilman tärkeää Steven N’Zonzia sekä Bryan Cristantea. Milan +0,5 tasoitus on Bethardin 1,74 kertoimella hieno veto. Rohkeimmat voivat kokeilla myös in markkinatoppia 3,50 Milanin voitolle.

Kuva: Kuva: https://no.wikipedia.org/wiki/Fil:AC_Milan_Maglia_200809.jpg#filelinks

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!