LUFC-EFC O3.0

KERROIN

2.05
0
pv
0
t
0
min
0
s

Keskiviikon kierrokselta löytyy kaksi totals-valintaa. Nostamme peleihin lähtökohdiltaan kaksi hyvin erilaista ottelua.

Burnley-Manchester City (klo 19:00)

Kotijoukkue Burnley lähtee keskiviikon matsiin tappion jäljiltä. Clarets pelasi viikonloppuna Chelsean vieraana ja hävisi ottelun täysin pystyyn 0-2. Uuden managerin saanut Blues vei matsia kyllä alusta asti, mutta Burnleyn puolustus piti lukemat tiukkoina varsin pitkään.

Ennen Chelsea-tappiota Clarets nappasi komeat voitot Aston Villasta 3-2 sekä Liverpoolista 1-0. Anfieldilta haettu pistepotti oli Liverpoolin ensimmäinen kotitappio Valioliigassa pariin vuoteen. Burnley on noussut kyllä heikon alkukauden jälkeen omalle tasolleen.

Manchester City nappasi puolestaan rutiinivoiton sarjajumbo Sheffield Unitedista lauantaina. Gabriel Jesus pääsi jälleen maalien makuun ja iski aikaisen osuman. Tämän jälkeen City cruisaili 1-0-voittoon ilman suurempia ongelmia.

Pep Guardiolan joukot aloittivat kauden kangerrellen. Talven edetessä on tullut kuitenkin selväksi, että City pelaa aivan omalla tasolla muihin joukkueisiin verrattuna. Takana on jo 12 peräkkäistä voittoa cupit mukaan luettuna, joissa City on pitänyt nollat yhdeksän kertaa päästäen vain kolme maalia.

Burnley on niin ikään huomattavasti alkukautta vahvempi nippu. Clarets on löytänyt oman sitkeästi puolustavan tyylinsä, joka on pitänyt seuran Valioliigassa viime vuodet. Nick Pope on myös maalilla jäätävän hyvä illasta toiseen. City ei pääse tässä matsissa helpolla.

Manchester City on pelannut 14/20 kauden Valioliigan otteluistaan alle 2,5 maalin tuloksiin. Joukkueen puolustus on jäätävän kova, eikä City hae matseissa murskavoittoja. Kun vastassa on vähämaalinen Burnley, ottelussa nähdään hyvin todennäköisesti 0-1/0-2 lopputulos.

Pelataan alle 2,5 maalia n 2,33 kertoimella. Todennäköisyysarvio tapahtumalle on 49 %. Voit lyödä myös aasialaisen alle 3,0 vedon, joka on todella osuva vaihtoehto hieman pienemmällä kertoimella.

 

Leeds-Everton (klo 21:30)

Kotijoukkue Leedsin leirissä ollaan riehakkaissa tunnelmissa. LUFC nappasi sunnuntaina yhden tämän kauden parhaista voitoistaan kaatamalla hirmuvireessä olevan Leicesterin 1-3. Leeds iski komeita vastaiskumaaleja hyödyntäen paikkansa tehokkaasti.

Aiemmin viikolla Leeds kaatoi myös Newcastlen 1-2. Molempia otteluita sävytti kuitenkin vastustajien saama tilanteiden määrä. Jopa heikko Newcastle loi maaliodotusta kahteen osumaan. Kokonaisuutena Leedsin pelit ovat säilyneet erittäin vauhdikkaina läpi kauden.

Vierailija Evertonin tilanne on hieman toisenlainen. Toffeess on ollut hyvässä tuloskunnossa joulukuusta lähtien, mutta lauantain esitys oli todellinen pohjanoteeraus. Everton jäi täysin Newcastlen jalkoihin kotikentällä häviten 0-2. Nyt edes loukkaantumisista ei voida hakea syitä tappioon.

Evertonin maalimäärät ovat laskeneet talven edetessä alkukaudesta. Tähän on vaikuttanut selvästi Dignen ja James Rodriguezin poissaolot. Kun tarjonta on hävinnyt myös ykköskärki Calvert-Levinilta, joukkue on pakotettu pelaamaan puolustavammin.

Leedsin ja Evertonin edellinen kohtaaminen oli yksi kauden vauhdikkaimmista otteluista. Matsi päättyi 0-1, mutta ottelussa olisi voinut hyvin tulla vaikka viisi maalia. Leeds on joukkue, joka johdattaa kaikki vastustajat kovatempoiseen matsiin. Evertonilla on kasvojen pesun paikka, joten motivaatiosta on tuskin pulaa.

Me näemme ottelun selvästi runsasmaalisempana kuin betsimarkkina. Pelataan aasialainen yli 3,0 maalia in 2,05 kertoimella. Todennäköisyysarvio tapahtumalle on 56 %. Voit myös betsata O2,5 tai O3,5 vaihtoehtoja.

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *