Napoli-Juventus U2.5

KERROIN

1.71
0
pv
0
t
0
min
0
s

Lille -1 ahc

Wolfsburg (1X2)

Olemme poimineet tuttuun tapaan sunnuntailta kolme maistuvaa pelivalintaa Euroopan huippusarjoista. Ilta huipentuu Serie A:n kärkimatsiin Napoli-Juventus.

Ligue 1: Lille-Dijon (klo 18:00)

Ranskan liigan pelivalinta löytyy tällä kertaa alkuillan ottelusta.

Kotijoukkue Lille pelaa upeaa kautta, ja seura nähdään ensi vuonna myös Mestarien liigassa, jos jotain täysin odottamatonta ei kevään aikana tapahdu. Kyseessä on huima kehitys, sillä OSC Lille kamppaili tasan vuosi sitten Ligue 1:n putoamisviivalla.

Viime kauden sekoilut ovat nyt takana päin, ja Lille on ollut selvästi sarjan toiseksi vahvin joukkue. Kaksi edellistä ottelua ovat päättyneet 0-0 & 1-1 sarjan ylemmän keskikastin Strasbourgia sekä Montpellieriä vastaan. Molemmat ovat todella vähämaalisia ja tasuriherkkiä joukkueita, joten tulokset eivät yllätä.

Lille ei ole hävinnyt seitsemään matsiin ja kärsinyt vain yhden tappion 12 edellisestä ottelusta. Vierailija Dijon on sen sijaan matkalla kohti Ligue 2 -tasoa. Takana on neljä tappiota putkeen, ja Dijon on ollut aivan hukassa etenkin reissupeleissään.

Vieraissa joukkue ei ole voittanut 11 otteluun saldolla 0-3-8, ja takana on viisi peräkkäistä tappiota maalierolla 0-9. Dijon on osunut matkoillaan edellisen kerran Toulousea vastaan kolme kuukautta sitten.

Lille on ottelussa jättisuosikki, ja pitää hyvin todennäköisesti myös nollat. Tarjolla on todella maistuva aasialainen -1 tasoitus ilta kertoimella 1,86. Mielestämme Lille ansaitsisi -1,5 tasoituksen tämän luokan kertoimilla surkeaa Dijonia vastaan kotona.

Bundesliiga: Wolfsburg-Werder Bremen (klo 19:00)

Edellisessä artikkelissa laitettiin betsiä Lillen suuntaan, joka oli vuosi sitten sarjansa pahin floppi. Samaa voidaan sanoa Wolfsburgista, joka rimpuili viime keväänä putoamisviivalla. Tämä kausi on sujunut aivan eri tahtiin, ja ”Wolkkarit” ovat nyt täysin materiaalinsa mukaisilla sijaluvuilla.

Joukkueen takana on erinomainen kolmen ottelun putki, joissa Wolfsburg on tehnyt kaikissa kolme maalia: 3-0 vierasvoitto Gladbachista, 3-0 kotivoitto Mainzista ja 3-3 vierastasuri Freiburgia vastaan. Wolfsburg on hävinnyt vain kaksi kertaa edellisen 12 kierroksen aikana.

Vierailija Werder Bremen kuuluu Bundesliigan tasaisiin keskikastin suorittajiin. Seura on tälläkin hetkellä sijalla 9, joka vastaa hyvin sen rankingia ja odotuksia. Bremeniläiset ovat myös monen suomalaisen suosikki, sillä seuran puolustuksessa pelaa yhä Niklas Moisander.

Vierasjoukkue ei ole kuitenkaan tällä hetkellä erityisen hyvässä iskussa. Bremen ei saanut edellisessä kotiottelussa nurin umpisurkeaa VfB Stuttgartia vaan hyytyi 1-1 -tasuriin. Joukkue on voittanut kokonaisuutena vain kaksi edellisestä yhdeksästä ottelusta.

Bremenin xG-lukemat ovat varsin kelvollisia, eli joukkue suorittaa hieman tuloksiaan paremmin. Todella monet tasapelit kuitenkin rasittavat saldoa.

Wolfsburg on mielestämme nykyvire huomioiden vahvempi joukkue. Vedonlyöntimarkkina ei täysin arvosta tätä tasoeroa, ja maksaa markkinoiden kärkikertoimena peräti 2,20 kotivoitolle. Se kelpaa iloisesti peleihin osuessaan kerran kahdesta.

Serie A: Napoli-Juventus (klo 21:45)

Napoli ja Juventus ratkaisevat tälläkin kaudella Serie A:n mestaruuden. Jännitettävää on tosin tässä vaiheessa varsin vähän, sillä ”Vanha Rouva” on jo 13 pisteen karkumatkalla. Juventuksen mestaruutta ei pysäytä mikään, mutta raitapaitojen kaataminen olisi totta kai valtava voitto mille tahansa Italian joukkueelle.

Napoli pääsee matsiin hyvistä asetelmista, sillä Carlo Ancelottin ryhmä on pelannut kotimaan sarjassa peräti viisi nollapeliä peräkkäin. Joukkue on hävinnyt lisäksi vain yhden edellisestä 18 liigapelistään. Tällaisella saldolla taisteltaisiin mestaruudesta lähes missä tahansa liigassa, mutta Italiassa se ei valitettavasti riitä.

Napoli pelaa myös Eurooppa-liigan playoffs-matseja ja hoiteli helposti Zurichin edellisessä vaiheessa. Torstaina joukkue kohtaa Salzburgin kotonaan.

Vierasjoukkue Juventus dominoi kautta murhaavaan tahtiin. 25 kierroksen jälkeen saldona on uskomaton 22-3-0, eli joukkue ei menetä pisteitä edes vieraissa muita kärkiseuroja vastaan. Takana on kolme nollapeliä edellisistä Serie A -matseista.

Vanha Rouva on kompuroinut tosin viime aikoina muissa kilpailuissa. Juventus putosi Coppa Italiasta Atalantaa vastaan 3-0 tappion myötä, ja joukkue hävisi myös Mestarien liigan jatkopeleissä Atleticon vieraana 2-0. Toinen osa pelataan ensi tiistaina, mikä voi aiheuttaa pientä rotaatiota vieraille.

Vastakkain on kaksi Serie A:n parasta puolustusta. Tämän lisäksi Juventuksen tehokärki Cristiano Ronaldo on hyvin todennäköisesti sivussa loukkaantumisen myötä. CR7:n tehoja tarvitaan tiistain CL-ottelussa, joten turhia riskejä ei varmasti oteta.

Alle 2,5 maalin betsi maistuu n 1,71 kertoimella erinomaisesti. Kahden puolustusmuurin taistelusta on luvassa vähämaalinen, ja Juven tehoja laskee rajusti CR7:n todennäköinen poissaolo.

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!