Sport -1,5 hcp

KERROIN

2.3
0
pv
0
t
0
min
0
s

Liigassa pelataan keskiviikkona neljän ottelun tynkäkierros. Meidän mielenkiintomme kohdistuu Vaasan häntäpään kamppailuun sekä kärkiotteluun Kouvolassa.

Sport-Pelicans (klo 18:30)

Kotijoukkue Sportin kausi päättyy sarjan jämäsijoille. Vaasalaisilla ei ole ollut realistisia mahdollisuuksia playoffs-paikoille pitkään aikaan, mutta pelissä ei ole silti nähty mitään suurempaa romahtamista.

Sport tulee illan kamppailuun takanaan tuloksellisesti köyhä Kaakon kierros. Joukkue hävisi SaiPan vieraana 2-0 ja KooKoota vastaan peräti 7-1. Sport on ollut viime viikkoina vieraissa varsin heikko, mutta kotona joukkue on pärjännyt xG:n valossa tasapäisesti illasta toiseen.

Tällä hetkellä mikään ei viittaa siihen, etteikö Sport pelaisi täysillä kauden loppuun saakka.

Vierasjoukkue Pelicans on ollut jo pidemmän aikaa Liigan heikoin joukkue. Pussinokat ovat napsineet parin kuukauden aikana satunnaisia voittoja siellä täällä, mutta kentällä meno on näyttänyt jatkuvasti heikommalta.

Pelicans tulee matsiin 4-1 -tappio niskassaan HPK:n vieraana. Joukkue oli xG:n valossa todella rumasti kakkosena ja olisi hyvin voinut saada rumemmankin turpasaunan. Edellisessä kotipelissä Pelicans hävisi selvästi xG:n myös Jukureiden isäntänä ja samalla koko ottelun maalein 1-2.

Sportin ja Pelicansin peli-ilmeessä on tällä hetkellä iso ero. Pelicans näyttää kaukalossa hengettömältä, minkä lisäksi joukkueella on ollut tapana romahtaa otteluiden sisällä.

Teemme tässä selkeän kannanoton Sportin puolesta ja betsaamme kotivoittoa -1,5 tasoituksella in 2,30 kertoimella. Todennäköisyysarvio tapahtumalle on 48%.

KooKoo-Lukko (klo 18:30)

Kotijoukkue KooKoo lähtee tähän haastavaan otteluun hyvissä tunnelmissa. Viime aikoina maalintekonsa kanssa tuskailleet kouvolalaiset saivat hanat auki toden teolla Sportia vastaan 7-1 päättyneessä ottelussa. Tämän lisäksi KooKoo ei pelannut tiistaina, mikä tuo mukavan lepoedun.

Olemme maininneet KooKoon puolustuksen useaan kertaan, ja hyvästä syystä. Se on edelleen numeroiden mukaan sarjan paras heti Kärppien jälkeen. KooKoo luo etenkin isossa kotikaukalossaan valtavan haasteen vastustajilleen jokaisessa ottelussa.

Jos KooKoo oli Liigan komeetta vuoden 2019 lopulla, niin Lukko on ottanut kyllä kuntopuntarin kärkisijan tämän kalenterivuoden aikana. Raumalaiset ovat olleet uskomattomassa voittoputkessa jo pitkän aikaa.

Lukko voitti tammikuusta alkaen 10 matsia peräkkäin, ja joukkue on taas viiden ottelun voittoputkessa käsittämättömällä 20-3 maalierolla. Kuten numerot kertovat, Lukon pelissä toimii tällä hetkellä niin hyökkäys kuin puolustuskin.

Raumalaisten riesana on raskas peli Hämeenlinnassa, joka oli tasainen ja energiaa kuluttava voitosta huolimatta. Lukon taktiikka on tällaisessa tilanteessa varmasti normaalia puolustavampi. Kun vastakkain on kaksi sarjan parhaimpiin kuuluvia puolustuksia huippuottelussa, maaliodotus on matala.

Betsaamme alle 4,5 maalia in 2,00 kertoimella. Todennäköisyysarvio tapahtumalle on 55%.

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *