Pelivihje, Ravit, Toto-75

KERROIN

?
0
pv
0
t
0
min
0
s

Kaustiselle varmat löytyvät päätöskohteista. Kuudennessa kohteessa Lissun Eerikki ja Ellin Sisu iskevät yhteen ensimmäistä kertaa tällä kaudella. Koska Ellin Sisulla on pieni laukkariski, sekä tapana jäädä välillä painamaan ohjille vapaalta radalta, napataan väkivahvasta Lissun Eerikistä tolppa. Lissun Eerikki pystyy voittamaan tämän lähdön myös kuolemanpaikalta. Päätöskohteen Just A Flirt:iä ei tee mieli varmistella viime lauantain Teivon keulasoolon jälkeen. Omille teilleen karannut Jasmiina Ahon ruuna oli täysin ylivoimainen, eikä päästänyt muita edes samoihin kameroihin.

Avauskohteessa on makuasia, onko ykkösmerkki Hissun Turbo, Liinan Liekki, Hipatsu vai Lakori. Otetaan tasaisesti pelattu nelikko lapulle. Jättiylläreinä vielä alustavien kengitystietojen mukaan kaikki kengät riisuttuna matkaan lähtevä Virin Veijari 3,5% , sekä namureissun kärjen takana saava Hambo 2,5%.

Toisen kohteen Callela Lincoln olisi ollut selkeä varma radoilta 1-6. Arpa heitti kuitenkin 4 starttia viidestä viimeisestä voittaneen orin yönmustallle kaistalle 12. Muutama varmistus on tarpeen. Asterisque tai Com Tuff, tai molemmat saavat Callela Lincolnilta vetoavun kirissä. Eturivistä Feeling Dream ja He Is In lienevät kovimmat.

Kolmannen kohteen kiinnostavin merkki on Sanahelinä. 13% pelattuna nopea tamma voisi olla keulapsyykillä jopa ideavarma-ainesta. Pahin kilpakumppani Hujake on todella epävarma, toki hurjassa kunnossa ravatessaan. Mukaan vielä hyvältä paikalta matkaan pääsevä, viimeksi Kuopiossa voittanut Volsuma.

Neljännessä lähdössä paalun Broomhilda yrittää karkuun rutinoituneimmilta takamatkalaisilta. Broomhilda voi hyvinkin vetää lähdöstä maaliin, mikäli on yhtä hyvä kuin viimeksi Porissa. 4-vuotiaan tamman suoritustaso kuitenkin heittelee vielä. Takamatkan Ridgehead Laurette on niin kanuunakunnossa, ettei sitä tohdi jättää riviltä pois. Jos jättiylläreitä haluaa tähän etsiä, on Mauri Jaaran Käthy 2% tuloillaan ja Exploding Anna 1% tarkan reissun jälkeen ihan mahdollinen.

Viidennessä kohteessa avoimen luokan lämminveriset mittelevät 2600 metrillä. Grainfield Aiden on viime näyttöjen perusteella ansaittu suosikki. Varmistukseksi mukaan pitkänmatkan spesialistit Don Williams, Elliot Web(1,6%) ja William Birdland. Mukaan vielä M.S. Triple J. 2,2%

Lähtö1: 1,2,3,7,9,10

Lähtö2: 3,6,10,11,12

Lähtö3: 2,3,7

Lähtö4: 3,11

Lähtö5: 1,3,4,7,11

Lähtö6: 5

Lähtö7: 1. Vihjerivin hinta: 45e

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *