Juventus-Torino U2.5

KERROIN

1.76
0
pv
0
t
0
min
0
s

HJK (1X2)

RB Leipzig

Perjantain futistarjonnasta löytyy mielenkiintoisia kohteita. Torinon derbyn lisäksi pelattavaa on myös Veikkausliigassa ja Bundesliigassa.

Veikkausliiga: HJK-Ilves (klo 18:30)

Hallitseva mestari HJK on tällä hetkellä hyvin poikkeuksellisessa tilanteessa. Alkukausi on ollut vaikea, eikä joukkue ole saanut vielä oikein toimimaan mitään kentän osa-alueista. Tämän lisäksi Klubi kompuroi jo aiemmin keväällä pudoten Suomen cupin jatkopeleistä ja esiintyi heikosti Stadin derbyssä.

HJK:n heikko alkukausi huipentui alkuviikolla Interin vieraana, jolloin raitapaidat kärsivät ruman 4-1 -tappion. Osasyynä tähän oli Obilorin 36. minuutilla nappaama punakortti. Neljä maalia on niin raju lukema, että HJK ei vastaavia määriä päästä omiin edes joka kaudella.

Kahdella kotivoitolla sarjan aloittanut joukkue on nyt ilman täyttä pistepottia neljässä peräkkäisessä ottelussa.

Vierasjoukkue Ilves on aloittanut kauden päin vastaisesti. Tamperelaiset ovat Veikkausliigan ainoa tappioton joukkue ja pitävät hallussaan kakkospaikkaa – tosin kaksi peliä Honkaa vähemmän pelanneena.

Ilveksen peliesitykset ovat olleet toistaiseksi erittäin vakuuttavia nimenomaan puolustussuuntaan. Tästä osoituksena on myös nolla päästettyä maalia neljään otteluun. Joukkueen vastukset ovat olleet tähän asti pääosin helppoja, mutta Ilves kaatoi myös SJK:n vieraskentällä.

HJK on heikosta alkukaudesta huolimatta selvä suosikki kotonaan, missä se harvoin hukkaa pisteitä. Vedonlyöntimarkkina on ylireagoinut todella rajusti muutamaan Klubin heikkoon otteluun. Joukkueiden välillä on yhä todella paljon eroa pelivoimassa.

HJK:n voitolle on tarjolla ilta peräti 2,05 kerroin. Tällaisia 1X2-kertoimia ei ole nähty Klubin otteluissa pariin kauteen, joten nyt hyödynnämme tämän ylireagoinnin. Arviomme mukaan HJK voittaa matsin lähes kuusi kertaa kymmenestä.

Bundesliiga: Mainz-RB Leipzig (klo 21:30)

Bundesliigassa starttaa 32. sarjakierros, eli jäljellä on enää kolme ottelua tämä viikonloppu mukaan luettuna. Perjantai-illan matsi on varsin panokseton.

Kotijoukkue Mainz on tällä hetkellä 12. sijalla, mikä on varsin hyvin kohdallaan joukkueen materiaaliin ja odotuksiin nähden. Joukkue selvitti kaksi edellistä kautta vain rimaa hipoen putoamisviivan päällä, mutta nyt sarjapaikka on jo saletissa.

Mainz olisi voinut sijoittua myös paljon ylemmäs ilman karmivaa vieraspelaamista. Joukkue on hävinnyt seitsemän reissupeliä putkeen, mutta riittävä kotimenestys on kuitenkin pitänyt sijoituksen keskikastin tuntumassa.

Mainz on esiintynyt viime otteluissaan hyvin. Viikko sitten kärsitty Hannover-tappio oli myös epäonninen.

RB Leipzig on sen sijaan kovemmassa tuloskunnossa kuin mikään muu joukkue. Red Bull -ryhmä on voittanut kuusi peliä putkeen ja pelannut 13 matsia uskomattomalla saldolla 10-3-0. Edellinen tappio on tammikuun puolivälistä Dortmundia vastaan.

Leipzig on ollut myös erinomainen vieraskentällä. Saldona on nimittäin seitsemän voittoa putkeen reissupeleissä todella komealla maalierolla 18-4. Edellisessä vierasottelussa kaatui Gladbach maalein 1-2.

Vierasjoukkueella ei ole enää suurempaa pelattavaa, sillä paikka Mestarien liigaan on jo saletissa. Joukkue voi ohittaa vielä hyvällä tuurilla Dortmundin, joka on kompuroinut kauden päätöskierroksilla.

Mainzin ja RB Leipzigin välillä on tällä hetkellä todella raju tasoero. Arvostamme Red Bull -jengin rankingissa tällä hetkellä jopa Dortmundin edelle. in kärkikerroin 1,79 kelpaa hyvin peleihin.

Serie A: Juventus-Torino (klo 21:45)

Italian Serie A:ssa käynnistyy kauden 35. kierros, eli kaikilla joukkueilla on vielä neljä ottelua pelaamatta. Perjantai-iltana pelataan aina mielenkiintoinen Torinon derby.

Kotijoukkue Juventus on sinetöinyt Serie A -mestaruutensa jo kaksi viikkoa sitten. Odotamme joukkueelta silti vahvoja otteita viimeisillä kierroksilla, sillä ykköstykki Cristiano Ronaldo jahtaa yhä maalikuninkuutta.

Juventus ei ole ollut viime viikkoina parhaimmillaan. Joukkueen keskittymistä häiritsi Mestarien liigan puolivälierä Ajaxia vastaan, mistä putoaminen näytti aiheuttavan myös jonkinlaista krapulaa. Viikko sitten Juve oli myös vaikeuksissa Interin vieraana tasapelistä huolimatta.

Torino on sen sijaan mahtavassa iskussa. Vihjasimme joukkuetta myös viikko sitten Milania vastaan, ja Torino nappasikin komean 2-0 voiton. Kyseessä on erittäin vaikeasti voitettava joukkue, sillä ainoastaan Juventus on hävinnyt tällä kaudella vähemmän otteluita.

”Juventuksen pikkuveli” on pelannut kuusi tappiotonta ottelua ja hävinnyt ainoastaan kerran 14 edellisen Serie A -kierroksen aikana. Torinolla on yhä saumat myös Mestarien liigan paikoille, mutta vähintään eurokentille.

Torinon illassa ovat vastakkain sarjan paras puolustus sekä maalimäärärankingiltaan vähämaalisin joukkue. Kun soppaan isketään vielä paikallislataus, niin lopputulokseksi saadaan todella tiukka ja vähämaalinen ottelu.

Asetelma ei näy riittävästi maalimäärävetojen kertoimissa, joten alle 2,5 byyriä in 1,76 kertoimella kelpaa hyvin peleihin.

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!