Baltimore

KERROIN

2.9
0
pv
0
t
0
min
0
s

Baltimore Orioles-Tampa Bay Rays (02:05)

Kun Baltimore Orioles ja Tampa Bay Rays iskevät yhteen perjantai iltana (paikallista aikaa) kohtaavat American Leaguen eniten ja vähiten voittoja tällä kaudella saavuttaneet joukkueet. Tampan alkukausi on ollut todella vahva, kun taas Baltimore on esiintynyt ennakko-odotuksia heikommin. Ennen kauden alkua oli tiedossa, että Orioles tulee rämpimään, mutta meno on ollut hieman ennakoituakin rumempaa. Joukkueen lyöntipeli on ollut jollain mallilla, mutta syöttäminen on ollut luvattoman heikkoa.

Illan kamppailuun lähdetään kuitenkin pelaamaan Oriolesin voittoa. Tarjolla oleva kerroin ja Baltimoren lepoetu ovat selkeimmät perusteet pelata joukkueen voittoa. Oriolesilla oli eilen välipäivä, kun taas Rays pelasi Kansasissa päiväottelun, jonka jälkeen joukkue lensi Baltimoreen.

Tampan syöttäjänä aloittaa Tyler Glasnow, jonka alkukausi on ollut erittäin vahva. Baltimoren syöttämisen aloittaa Dan Straily, jonka alkukausi taas on ollut heikko. Straily on selkeästi alttiimpi kunnareille (eng. home run), koska hänen syöttötyylinsä johtaa useammin takakentän lyönteihin kuin Glasnowilla. Baltimoren kotikenttä Camden Yards on suotuisa paikka lyödä home runeja, varsinkin jos tuulisolosuhteet ovat suotuisat. Nyt ei kuitenkaan ole luvassa normaalista poikkeavaa takatuulta, mikä on Strailylle hyvä asia. Etu on kuitenkin syötön osalta selkeästi Tampalla.

Edellä mainitut seikat huomioiden lähdetään siis kuitenkin pelaamaan Oriolesin voittoa, koska arvioimme joukkueen voittavan ottelun useammin kuin mitä ottelun kerroinasettelu antaa ymmärtää.

Pelataan Baltimore ilta kertoimella 2,90 (panossuositus 2/5).

 

 

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!