Pelivihje, Ravit, Toto-65

KERROIN

?
0
pv
0
t
0
min
0
s

Vermon rivi pelataan kahdella varmalla. Neljännen kohteen EL Kazaam on lähellä kokomatkan johtoa. Voltin ykköseltä Ari Moilasen ajokki pääsee rivakasti liikkeelle ja vetää keulasta pitkään. Pahimmat vastustajat lähtevät 20m pakilta, mikä ei Vermossa ole välttämättä niin paha, kuin monella muulla radalla. Kesäkeleillä EL Kazaam pystynee kuitenkin vetämään keulasta sen verran reipasta, että takamatkalaisilla tulee kiire. Kaksi kauden aiempaa starttiaan Vermossa voittanut EL Kazaam on hyvä varma valinta. Toinen varma on päätöskohteen Ray Boy. Huippukunnossa oleva ruuna on juossut kovia lähtöjä ja sijoittuu jatkuvasti hyvin. Forssan pitkällä maalisuoralla se ei voinut Yolo Savoylle mitään, kun tämä sai nätin selkäreissun ykkösradalla ja kiritilat aukesivat sille sopivasti. Neljännestä sisältä Ray Boylle kiritilat aukesivat vasta myöhään ja se ehti vielä kolmanneksi.

Avauskohde vaikuttaa kahden kaupalta. Huipputammat Magical Princess ja Willow Pride iskevä jälleen yhteen. Vielä Jokimaalla tauolta palannut Willow Pride joutui antautumaan keulasta, mutta nyt startti alla se voi parantaa jonkun verran. kaksikko erottuu luokallaan selvästi muista, eikä tähän kannata uhrata merkkejä enempää.

Toinen lähtö on kylmäveristen tasoitusajo 2120m. Luvassa lienee laukkoja ehkä melko paljonkin, joten haetaan tähän yllätystä ja lyödään lähtö läpi. Tähti-Teijo ja Tuurin Tuli ovat 20m pakilta perusmerkkejä. Molemmat saavat ravilla juoksun kärkipäästä. 40m Takamatkalta lähtevä Pate Pollea on kunnossa, mutta silläkin laukat ovat enemmän sääntö kuin poikkeus. Ravatessaan se on erittäin lähellä voittaa tämän porukan. Qepe Pointilla on tältä kaudelta kaksi kakkosta, mutta sen taulu on myös täynnä laukkamerkintöjä. Ravatessaan se jaksaa kierrellä ulkoratojakin. Nämä neljä jakavat noin 75% pelistä, joten pelataan lähtö umpeen ja toivotaan yllätystä.

Kolmannen kohteen ykkösmerkki on hyvän lähtöpaikan turvin BWT Highway Star. Viimeksi Vermossa se kiri viimeiset 700m kolmeatoista, mikä riittää tässäkin korkealle. Blue Ocean tuli Huhtikuun lopussa Vermossa viimeisen kierroksen jopa 12-kyytejä, mutta umpisurkealta paikalta sillä riittää nyt kierrettävää. Hevosena se on ehkä lähdön kovin. Mukaan vielä Iago Vici, joka sai Teivossa voiton alle tätä köykäisemmässä porukassa.

Viidennen kohteen ykkösmerkki on hyvältä paikalta tauolta palaava Truthisoutthere. Varmistuksia kannattaa kuitenkin laittaa rahapussin mukaan. Condesa pystyy parhaimmillaan tosi kiukkuiseen loppuvetoon ja se on kakkosmerkki. Jula Netpricen taulussa näkyy kaksi tolppaa. Seinäjoelle siltä riisuttiin kaikki kengät, mutta se laukkasi pahoin jo ensimmäisellä puolikkaalla. Kaiken mennessä nappiin se pystyy voittamaan tämän lähdön. Perfect Chapman antaa kiihdytyksessä tasoitusta, mutta selkäjuoksun jälkeen kirii kyllä voittomatsiin. Digthislass sai surkean lähtöpaikan, mutta on hevosena varmasti lähdön parhaimmistoa. Potin räjäyttäjäksi mukaan Goddess Go (2%), jolta riisutaan tähän kaikki kengät.

Lähtö1: 5,7

Lähtö2: Kaikki 11 valjakkoa.

Lähtö3: 2,5,12

Lähtö4: 1

Lähtö5: 2,3,4,5,6,12

Lähtö6: 2 Vihjerivin hinta: 39,60e

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *