Pelivihje, Ravit, Toto-75

KERROIN

?
0
pv
0
t
0
min
0
s

Superlauantain kolme ensimmäistä lähtöä juostaan Vermossa ja loput Rovaniemellä. Veikkauksen sivuilla Toto-peli painii teknisten ongelmien kanssa, joten vihjerivi tehdään ilman tietoa peliprosenteista. Peli aukeaa Lauantai aamuna.

Vihjerivi pelataan kolmella varmalla. Kolmannen kohteen Condesa palasi suoraan tauolta huippu hyvänä. Nyt on startti alla ja se pääsee toisen kovan, Kilchomanin etupuolelta matkaan. Samoilla vauhdeilla, kuin karsinnassa, ei Condesasta tulla maalisuoralla ohi. Neljännen kohteen Torrent D’inverne on 8-radasta huolimatta varmamme. Tykkikirejä viimeisiinsä tehnyt Torrent D’inverne karkasi Oulussa suunnilleen samalta porukalta aivan murskaavaan voittoon. Samanlaisena se selvittää tässä huonon lähtöpaikankin. Kolmas varma on päätöskohteen Selmer I.H. Ruotsista jälleen Suomessa vieraileva ruuna on viimeisen Umeån startin perusteella kanuunakunnossa. Siellä se voitti kuolemanpaikalta turhia pyristelemättä.

Avauskohteen suosikki Knows Best saa varmistuksia. Knows Bestin kuuluukin olla keulapsyykillä suosikki, niin hyvä se oli suoraan tauolta Jokimaalla. Huippukuntoinen Grainfield Aiden saa vähintäänkin paikan sen takaa, mikäli torjuu Hotshot Lucan, tai sitten sillä koitetaan luovia toiselle radalle. ”Panssarivaunu” tulee väkevästi maaliin asti ja kuuluu näissä lähdöissä aina lapulle. Quite A Lover on ollut huippukunnossa jo pitkään. Se voi päästä Hotshot Lucan takaa oikeinkin hyvin läpi, eikä voittokaan saa olla kauhean suuri yllätys. Jättiyllättäjänä mukaan Hierro Boko, joka tosin kärsii umpisurkeasta lähtöpaikasta. Viimeksi se tavoitti tykkikirillä keulasta voittanutta Grainfield Aidenia selvästi maalisuoralla.

Toisen kohteen niukka suosikki on nopea Taksvenla. Keulapaikka lienee haettavissa, vaikka Kleppe Spödå yllättäisikin sen kiihdytyksessä. Molemmat ovat kärkipäästä lappukamaa. Tutun Impi on vahva, mutta tasavauhtinen. Nyt se on valmiiksi toisella radalla ja ohittaa pitkällä kirillään monta. Hulluduunari on hyvä talvihevonen. Suoraan tauolta kunto on hieman arvoitus. Varoitus on äärimmäisen laukkaherkkä, mutta hurjassa kunnossa. Otetaan se huonoltakin lähtöpaikalta ja laukkariskistä huolimatta lapulle mukaan.

Viides kohde pelataan viidellä merkillä. Ilos Sansibar ja Global Countess saavat hyvät reissut hyviltä lähtöradoilta. Viimeksi mainittu on parhaimmillaan tehnyt Ruotsissa tosi kovia esityksiä ja lähtönopeutta löytyy. Ilos Silmarillion on takuuvarmassa vireessä. Jokimaalla se karkasi muilta aivan maisemiin. Takarivistä mukaan vielä Trouble Leader ja Callela Lincoln, jotka ovat luokaltaan tosi kovia hevosia tähän.

Myös kuudes kohde pelataan viidellä merkillä. Nyland on ollut pitkään kunnossa ja kamppailee jälleen voitosta. H.V. Tuurin kausi on ollut rikkonainen, eikä sitä ole juuri viivalla nähty. Luokaltaan se on selityksittä porukan kovin. Valtroks ja Lystilän Lento ovat perusmerkkejä ihan mahdollisina menestyjinä. Pärttyl on väkivahva, mutta harmillisen laukkaherkkä. Ravilla väsymätön menijä voi olla maalisuoralla kaikista vahvin ja peliprosentitkin voivat jäädä melko pieneksi.

Lähtö1: 1,4,8,9

Lähtö2: 2,3,4,10,12

Lähtö3: 2

Lähtö4: 8

Lähtö5: 1,2,6,11,12

Lähtö6: 4,5,6,9,10

Lähtö7: 2 Vihjerivin hinta: 25e

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *