Pelivihje, Ravit, Toto-75

KERROIN

?
0
pv
0
t
0
min
0
s

Kajaanin vihjerivi pelataan kahdella varmalla. Avauskohteen Walene on jäänyt kakkossuosikiksi. Sen sisäpuolelta lähtevä Sanahelinä on noin 40% suosikki. Viimeksi Vieremällä Sanahelinä sai 40 metriä etumatkaa nytkin mukana olevaan Hyypän Liljaan, mutta ei voinut tälle siltikään mitään. Walene väläytteli kuntoaan jo Oulussa ehtien toiseksi. Viimeksi Jokimaalla Ari Moilanen kierteli Walenella kolmannen kautta kuolemanpaikalle viimeisellä takasuoralla. Siitä tamma punnersi oikein rehdisti maaliin ykköseksi. Jos Walene pääsisi keulaan, olisi sitä erittäin paha voittaa. Nykykuntoiselle Walenelle käy muutkin juoksunkulut ja se on alle 30% pelattuna hyvä ideavarma. Toinen varma on neljännen kohteen Rallston. Vieremällä Rallston näytti viimeisessä kurvissa voittajalta, mutta maalisuoralla unelmareissun sen selässä saanut He’s a Keeper tuli tilat saatuaan pätkällä niukasti ohi. Voittajaa tarkasteltiin tovi maalikameran kuvasta. Nyt Rallstonilla on kaksi starttia alla tauon jälkeen ja sen pitäisi vetää tällä kertaa lähdöstä maaliin. Varmistelijoille Tim Jerry (5%) ajoissa kupongille.

Kakkoskohde pelataan viidellä merkillä. Endless Story on lähdön kovin hevonen, mutta 40m pakilta ei ole helppoa tulla nopeilla kesäkeleillä. One Quick palaa tauolta, mutta ykkösradalta se otetaan heti kupongille. Se juoksi viimeksi kasvattajakruunun välierissä, missä se tuli umpipussissa maaliin kaikki voimat tallella. Kemas Lady aloitti Antti Ala-Rantalalla hyvin Seinäjoella. Siellä sillä kierretiin joukon hänniltä kuolemanpaikalla, mistä se kamppaili hienosti kolmanneksi. E.V. Angie saa juoksulangalta reissun kärjen tuntumassa. Vieremällä se hävisi vain kovaluokkaiselle Velvet Goldille. Potin räjäyttäjäksi mukaan Dainamin (1%), jolta riisutaan kaikki kengät ja se voi saada Endless Storylta vetoapua kirissä.

Vaikean oloinen neloskohde yritetään selvittää neljällä merkillä. Hissun Kalle on pelattu melko selväksi suosikiksi, mutta otetaan sille varmistuksia. Ohiheittäjällä (3%) on alla kaksi laukkastarttia, mutta sitä ennen se teki hyvää jälkeä. Villipiikki on kunnossa ja sillä on kasi tolppaa alla. Lumi-Rami on kyvyiltään lähdön parhaimmistoa ja on ravatessaan korkealla.

Viidenteen kohteeseen pelataan viisi merkkiä. Cod A’la Doc:lta riisutaan kaikki kengät, mikä voi tuoda lähtönopeutta lisää. Heikki Mikkosen ruuna on todennäköinen keulahevonen. Fellaini Zet tekee jatkuvasti hyviä suorituksia ja sillä on voitto alla Oulun pitkältä matkalta. En Candy Till (5%) on tosi kova hevonen, mutta lähtöpaikka on surkea. Jos sillä on yhtään onnea juoksunkulun suhteen, se voi aivan hyvin kiertää koko porukan. Roughenough Vice (1%) on tauluaan parempi ja se otetaan potintekijäksi mukaan. Viidentenä mukaan hyvän reissun kärkipäässä saava La Courabou.

Kuudennessa kohteessa riittää laatua. Nyland on pakkorasti Ruotsin starttien ja Oulun voiton jälkeen. H.V. Tuuri oli hurjana Vieremällä, kun se kesti kovan kiihdytyksen jälkeen keulasta vielä Herra Heinämiehen prässin ja irrotti vielä muista maalisuralla. Uljas Suomalainen (8%) on nopeana avaajana todennäköinen keulahevonen. Mukaan vielä kovassa kunnossa oleva Veeran Poika.

Päätöskohteen suosikki on umpisurkealle 8-radalle arvottu Selmer I.H. Varmistetaan pikku tauolta palaava suosikki. Tapiro Jet riuhtaisi Mikkelin maililla tosi kiukkuisen pätkän maalisuoralla johtavan selästä ja voitti. Nyt nopea avaaja juossee keulassa. Yllättäjänä mukaan Adde S.H. Ruuna lähtee tosi kovaa auton takaa ja saa reissun joko keulassa, tai keulan takana.

Lähtö1: 2

Lähtö2: 1,3,7,11,14

Lähtö3: 5,6,8,11

Lähtö4: 3

Lähtö5: 3,4,5,6,11

Lähtö6: 1,2,7,11

Lähtö7: 4,6,8 Vihjerivin hinta: 60e

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *