Chile-Peru O2,5

KERROIN

2.85
0
pv
0
t
0
min
0
s

Copa American toisessa välieräparissa kohtaavat puolivälierien altavastaajat, Chile sekä Peru. Luvassa on todennäköisesti tiukka kamppailu paikasta finaaliin.

Chile lähti playoffs-otteluihin C-lohkon kakkospaikalta. Joukkue aloitti kisat kaatamalla Japanin 4-0 ja Ecuadorin 2-1. Lohkon päätöspelissä Chile taipui ennakkosuosikki Uruguaylle 0-1.

Puolivälierissä Chile sai vastaansa B-lohkon voittaneen Kolumbian, jonka saldona oli lohkovaiheesta puhdas kolme voittoa ilman päästettyjä maaleja. Hallitseva Copan mestari Chile pelasi kuitenkin vahvan puolivälierän ja dominoi ottelua.

Lopulta jatkopaikka ratkesi rangaistuspotkujen jälkeen, kun varsinaisen peliaika pelattiin tasan. Copan puolivälierissä ei pelattu lainkaan jatkoaikoja.

Perun välieräpaikka on varmasti suurin yllätys. Joukkue hävisi alkulohkon päätöspelinsä Brasilialle 0-5 ja oli kenties onnekas, että selvisi ylipäätään jatkoon. Perun turnauksen saldona on nolla tehtyä maalia kolmessa neljästä ottelusta, mutta niin vain maa on mitalipeleissä!

Puolivälierä oli Uruguayn näytöstä, mutta yksi kisojen ennakkosuosikeista ei saanut palloa reppuun. Tai kyllähän Uruguay teki maaleja, mutta ne kaikki hylättiin VAR-tarkistuksen jälkeen.

Peru on ollut jäänyt pahasti viime peleissään Brasilian ja Uruguayn jalkoihin, ja nyt se lähtee otteluun taas selkeänä altavastaajana. Chile ei ole pelivoimaltaan aivan Uruguayn tasoihin, ja Peru on varmasti saanut itseluottamusta selvittyään Uruguay-ottelun paineesta.

Vedonlyöntimarkkina on varsin hyvin kohdillaan, mutta maalimäärät on painettu turhan alas johtuen puolivälieräotteluiden tuloksista. Peräti kolme neljästä ottelusta päättyi 0-0. tarjoaa jopa 2,85 kerrointa yli 2,5 maalin tulokselle, johon tehdään pieni sijoitus.

Chilen ja Perun väliset ottelut ovat yleensä hyvin runsasmaalisia: 7/8 edellisestä kohtaamisesta on yli 2,5 maalin lopputuloksia.

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *