Pelivihje, Ravit, Toto-75

KERROIN

?
0
pv
0
t
0
min
0
s

Lahden kierros pelataan kahdella varmalla. Toisen kohteen MAS Champ ei kerää nyt niin paljon peliä kuin normaalisti, kun tuli Kaustisella kävellen maaliin takajoukoissa. Kunto ei ole kadonnut minnekkään ja tämän vuoden näytöillä MAS Champ on jopa alipelattu 42,6%. Toinen varma on päätöskohteen Ivan B.R. 5 Starttia suomessa ja 5 toto-sijaa. Jos varmistuksia haluaa, Effronte Photo on ykkösradalta kova haastaja. Mark More ohittaa kirissä monta.

Ensimmäisessä lähdössä voi koittaa varmaksi asti Le Gros Bill:iä. Vihjeriviin otan kuitenkin varmistuksia. BWT Caesar oli huippu hyvä Vermon karsinnassa, jyräten kuolemanpaikalta eleettömään voittoon. Deangelo päässee keulaan, koska Hotshot Lucalle kelvannee selkäreissu. Mukaan vielä elämänsä kunnossa oleva Lake’s Action.

Kolmannen kohteen suosikki on ihan aiheesta Pekka Korven Run For Royalty. Otetaan varmistukseksi huippupaikalta Stonecapes Queila, sekä jättiyllättäjänä Big Headache 0,8%.

Neljäs lähtö pelataan kolmella merkillä. Korven Liideri on takarivistäkin ykkösmerkki, vaikka viimeksi pilasi laukkaan. Myös Qepe Pointti laukkasi viimeksi, mutta otti sinä ennen kolme voittoa putkeen ja on tässäkin ravatessaan vahvoilla. Vihjeriville mahtuu vielä mukaan Issakan Valo, mutta jos merkkejä haluaa enemmän, kannattaa Kromaus, Perusliksa ja Hambo ottaa ajoissa lapulle.

Viidennen lähdön rastaaminen aloitetaan BWT Devilistä. Katapulttiavaaja pitää ykkösradalta keulat ja vetää pitkään. Com Tuff tulee rehdisti maaliin kuolemanpaikaltakin. Truedream A:F. lataa myös lähtöön ja toivoo Com Tuffin selkää eteensä. Mukaan isona yllättäjänä Olli Koivusen voitokas Minecraft 0,9%.

Kuudenteen kohteeseen kannattaa ladata paljon merkkejä. Radoilta 1-4 saadaan väkisinkin hyvät asetelmat. 4. Aatsi lataa kuelaan ja paikat jaetaan tämän takana. Hiioppi otetaan ulkoradaltakin mukaan lapulle. 3% pelattu Myrskyri ei mahdu vihjeriviin, mutta on tauluaan vaarallisempi ja kannattaa ottaa ajoissa mukaan peleihin.

Lähtö1: 2,4,5,6,9

Lähtö2: 5

Lähtö3: 2,5,10

Lähtö4: 3,4,10

Lähtö5: 1,5,6,7

Lähtö6: 1,2,3,4,8

Lähtö7: 4 Vihjerivin hinta: 45e

 

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *