Fulham (1X2)

KERROIN

2.3
0
pv
0
t
0
min
0
s

Brittifutiskausi käynnistyy pitkän odotuksen jälkeen tänä viikonloppuna. Luton ja Middlesbrough ottavat varaslähdön Championship-kauteen jo perjantaina, mutta lauantaina pelataan tuttuun tapaan pääkierros. Poimimme kauden avauksesta pari hyvää pelikohdetta. Molemmat ottelut alkavat klo 17:00.

Barnsley-Fulham

Sarjan voittajasuosikki Fulham matkustaa kauden avausotteluun legendaariselle Oakwellile, jossa vastaan asettuu sarjanousija.

Kotijoukkue Barnsley on ollut 2000-luvun ns. hissijoukkue Championshipin ja League 1 -tasojen välillä. Tällä kertaa Barnsleyn visiitti Englannin kolmannelle sarjatasolle oli vain yhden kauden mittainen. Tykes nousi suoraan Championshipiin erittäin vahvan kevätkauden myötä – joukkue pelasi joulukuusta maaliskuuhun peräti 20 ottelua ilman tappiota.

Tuleva kausi on ennakkoon todella vaikea, sillä Barnsley on vedonlyöntimarkkinan suurin suosikki putoajaksi. Joukkueen kokoonpanossa on tapahtunut liikennettä molempiin suuntiin, mutta 17 liigamaalia iskenyt Kieffer Moore on saatu pidettyä Tykesin riveissä.

Fulham teki puolestaan pikavisiitin Valioliigaan. Mökkiläiset juhlivat reilu vuosi sitten hieman yllättävää nousua, eikä joukkueen aktiivinen pelityyli toiminut korkeimmalla sarjatasolla. Fulham päästi odotetusti aivan liikaa maaleja ja putosi hakemaan uutta vauhtia.

Valkopaidat ovat monien arvioissa suurin voittajasuosikki. Tärkeä kärkimies Alexander Mitrovic jäi Fulhamiin, minkä lisäksi joukkue nappasi kaksi todella hyvää pelaajaa tälle tasolle: Wolvesin Ivan Cavaleiron sekä Brightonin Anthony Knockaertin.

Fulhamin managerina jatkaa seuralegenda Scott Parker, joka otti ohjat jo kesken viime kauden.

Vastakkain ovat lähestulkoon rankingin huonoin ja paras joukkue, joten Fulhamille voidaan antaa todella selvä suosikkiasema. On myös syytä huomioida, että Barnsleyn tehomies Kieffer Moore ei ole täydessä pelikunnossa loukkaantumisten vuoksi.

in 2,30 kerroin Fulhamin voitosta kelpaa hienosti peliin noin 50% arviolla.

Swansea-Hull

Swansea ja Hull kohtaavat Liberty Stadionille ennakkoon runsasmaalisessa ottelussa.

Kotijoukkue Swansea putosi vuosi sitten pitkän Valioliiga-visiitin jälkeen takaisin Championship-tasolle. Swanseaa ei odotettu nousukarsintoihin, ja walesilaiset päätyivät lopulta varsin tasonsa mukaisesti 10. sijalle.

Swansea oli maalimääriltään sarjan keskitasoa, mutta trendi oli todella selvä: kauden 15 viimeisestä ottelusta peräti 11 oli yli 2,5 maalin tuloksia. Maaleista vastasi paljon tehokärki Oliver McBurnie, joka osui lopulta 22 kertaa koko kauden aikana.

Tällä hetkellä Swansea on menettämässä McBurnien Sheffield Unitediin. Tämän lisäksi Manchester Unitediin lähtenyt Daniel James on iso menetys keskikentällä.

Hull putosi Championship tasolle vuotta aiemmin. Tiikerit ovat pelanneet kahdesta kaudesta noin 1,5 kautta putoamisviivalla, mutta viime keväänä alkanut väkevä nousu johdatti Hullin lopulta sarjan keskikastiin.

Vieraiden maalimäärät olivat myös todella korkeita, ja ykköskärki Jarrod Bowen osui yhteensä 22 kertaa. Hullin riveistä löytyy maalintekovoimaa myös tulevalla kaudella, joten ennakoimme jälleen runsasmaalisia otteluita. Joukkueen managerina toimii ex-pelaaja Grant McCann.

Swansean ja Hullin maalitehtailu on jatkunut myös pre-seasonilla: yhteensä 11 ottelusta (5x Hull, 6x Swansea) on saldona vain yksi alle 2,5 maalin tulos. Viime kauden kohtaamiset päätyivät myös runsasmaalisesti 2-2 & 3-2 -lukemiin.

Tarjolla on maistuva value, vaikka Swansean pelaakin ilman ykköskärkeään. in 1,90 kerroin yli 2,5 maalin tulokselle maistuu! Voit myös hakea betsiä vierasjoukkueen team totalseista.

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *