Pelivihje, Ravit, Toto-75

KERROIN

?
0
pv
0
t
0
min
0
s

Jokimaan kuninkuusravien lauantaissa nähdään todella tasokas Toto-75 kierros.

Ensimmäinen lähtö on 2640m autolähtö enintään 50 000e tienanneille. Vihjerivi pelataan kolmella valjakolla. Vermossa keulasoololla ihastuttanut Ulk Delle Selve kuuluu ilman muuta lapulle, mutta pitkällä matkalla se kaipaa varmistuksia. Vierestä lähtevä Ypäjä Louvre on huippuiskussa ja juostava matka suosii. Rohkeimmille Ypäjä Louvre on jopa mainio varma vain noin 20% pelattuna. Vihjeriviin mahdutetaan vielä aivan jäätävän suorituksen viimeksi kaustisella tehnyt Batman Godiva, joka toki vaatii huonolta lähtöradalta ylivauhtia ja jonkin verran tuuria.

Toinen lähtö selvitetään kahdella merkillä. Baby Beyonce mielii keulaan ja olisi siitä lähellä voittoa. Jokimaan pitkä loppusuora kuitenkin avaa väkisinkin kiriväylät namureissun saavalle BWT Divinelle. Lisäksi BWT Divinen kuski Lli Koivunen on ollut viimeaikoina aivan ilmiliekeissä ja tuo tällä hetkellä vaikka poron maaliin!

Kolmanteen lähtöön haetaan yllätyksiä, mikäli suosikkikaksikosta Sheikki innostuu laukalle, tai Lissun Eerikki jää ykkösradalta liian pitkäksi aikaa pussiin. Dominik ja Lilin Jytky ovat todella kirikykyisiä hevosia sopivilla suojajuoksuilla. Myös Vaellus on vaarallinen ravilla pysyessään.

Neljäs lähtö on avoin 1640m. Starzinner on niukka suosikki, mutta kavereita tarvitaan. T.Rex on ennenkin voittanut näitä lähtöjä jopa kuoleman paikalta ja kuuluu aikaisin lapulle. Ei olisi tavatonta vaikka T.Rex leiskauttaisi keskeltä rataa jo lähdössä ohi Starzinneristä. Sobel Conway oli tiistaina Porissa jättihyvä keulasta ja varojakin tuntui jäävän. Pätkänopeat Pajas Face ja Tapiro Jet otetaan potintekijöiksi.

Viides lähtö on Kuningatarkilpailun avaus matka 2100. Juliette Lax kelpaa paljon pelattunakin varmaksi. Homman nimihän on se, että mikäli Juliette Lax ei tätä matkaa voita, voi sen kohdalla unohtaa ravikuningattaruuden. Oletan että pitkällä päätösmatkalla (3100m) Juliette Lax jää niin monta sekuntia kärjestä, että perusmatka on voitettava ja mailillakin oltava kaksarissa, jotta kruunua soviteltaisiin sunnuntaina päähän.

Kuudes lähtö on Oriiden kuninkuusmittelön perusmatka. Ykkös merkki on Välkyn Tuisku. Camri on kiihdytyksessä nopein, mutta Välkyn Tuiskun selkä kelpaa sille täydellä matkalla. Camrikin saanee tilaisuutensa maalisuoralla. Kovat Välähdys ja Tähen Toivomus otetaan myös lapulle.

Viimeinen lähtö on alle 100 000e tienanneiden ryhmäajo. Nostan varmaksi vihdoinkin rata-arvonnassa voittaneen Jack Vaderin. Vermossa kanuunakirin neljättärataa tehneen Jack Vaderin kunto on rautaa ja jo helsingissä vaikeista asemista olisi irronnut voitto mikäli ei olisi joutunut loppukurvissa väistämään lähdön voittanutta Pascha Tillyä.

 

1.Lähtö: 2,3,12

2.Lähtö: 6,9

3.Lähtö: 1,3,5,7,11

4.Lähtö: 1,5,7,9,10

5.Lähtö: 3

6.Lähtö: 1,3,7,10

7.Lähtö: 2 Vihjerivin hinta: 30e

 

 

 

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *