KERROIN

?
0
pv
0
t
0
min
0
s

Euroopan futissarjat jäävät nyt maaottelutauolle, joten maanantain pelitarjonta on huomattavasti normaalia heikompi. Poimitaan lapulle tupla kahdesta futiskohteesta.

2. Bundesliiga: Holstein Kiel

Holstein Kiel oli viime kauden suurin yllättäjä Saksan 2. Bundesliigassa. Sarjaan vuosi sitten noussut joukkue hävisi vähiten otteluita ja päätyi lopulta kolmanneksi – karsimaan noususta Bundesliigaan!

Holstein Kiel hävisi nousukarsinnat Wolfsburgille, mutta joukkueella on mahdollisuudet jälleen hyviin sijoituksiin. Tämä kausi alkoi vahvasti, kun Kiel murskasi Bundesliigasta pudonneen HSV:n 0-3. Toisessa ottelussa joukkue oli epäonninen, sillä 45’ kohdalla saatu punainen kortti esti kotivoiton Heidenheimistä.

Kiel on yhä tappioitta ja hakee nyt kauden toista voittoaan. Vastassa oleva Madgeburg on nousijajoukkue. Siltä ei odoteta Kielin kaltaisia urotekoja, eikä Magdeburg ole vielä voittanut otteluakaan. Tasoero joukkueiden välillä on melkoinen, joten n 1,82 kelpaa hienosti lapulle.

Segunda Division: Almeria-Malaga alle 2,5 maalia

Espanjan Segundan kolmas ottelukierros päättyy maanantaina Almerian ja Malagan kohtaamiseen.

Vierasjoukkue Malaga on tuttu monille La Liga -faneille sarjaporrasta ylempää. Joukkue on nähty monet kerrat jopa eurokentillä, mutta nyt Malaga putosi Segundaan pitkän alamäen päätteeksi. Joukkue oli erittäin vähämaalinen jo La Liga -tasolla, ja odotukset ovat vastaavat myös sarjaporrasta alempana.

Malagan kahdessa avausottelussa on luotu hyvin vähän maaliodotusta, ja joukkueen puolustus näyttäisi pitävän hyvin tällä tasolla.

Kotijoukkue Almeria oli puolestaan viime kaudella yksi Segundan vähämaalisimmista joukkueista. Almerian peleissä nähtiin vain 1,98 maalia per ottelu. Tämän kauden matsit ovat jatkaneet samaa linjaa, ja Almeria on luonut maaliodotusta yhteensä vain reilun maalin verran.

Segunda on yleisesti ottaen erittäin vähämaalinen sarja, ja nämä joukkueet ovat vielä keskiarvoa vähämaalisempia. Yli 2,5 maalin tulos olisi aikamoinen pommi. Holstein Kielin kaveriksi tuplaan kelpaa hyvin erittäin suurella todennäköisyydellä osuva alle 2,5 maalia n 1,46 -kertoimella.

Näillä kohteilla saa maanantai-iltaan jännitystä mukavalla 2,66 kertoimella!

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!