Pelivihje, Ravit, Toto-75

KERROIN

?
0
pv
0
t
0
min
0
s

Vermoon lähdetään kahdella varmalla. Kuudennessa kohteessa Parvelan Retu jyrää selityksittä voittoon, mikäli ei laukkaa ja jää lähdössä toivottoman kauas. Keulassa H.V. Tuuri vetää mailin läpi kovaa, mutta ilman haavereita Parvelan Retu lienee sillekin liian kova pala. Toinen varma pelataan päätöskohteeseen, joka on Suuri Suomalainen Derby ja tikulla peräti 120 000e. Suomessa syntyneet parhaat 4-vuotiaat ottavat mittaa toisistaan. Dusktodawn Boogie on jo nelivuotiaana aivan karmea peli. Tamma ei häpeäisi yhtään edes avoimissa lähdöissä. Nyt se saa vastaansa muut ikäluokkatähdet, kuten keulaspesialisti Shachills Twisterin ja Ruotsin puolella mainetta niittäneen EL Jetpackin. Dusktodawn Boogie on kuitenkin ollut niin vakuuttava ja pystyy voittamaan monenlaisilla juoksuilla, että luotamme sen varmaksi asti.

Avauskohteen 3120 metrin matka koitetaan selvittää neljällä voimanpesällä. 20m pakilta lähtevä Morris on jyrää aina pitkällä matkalla voitto matsiin. Marschall Match on jo väläytellyt kuntoaan ja voittaa ihan pian jossain. Main Stage on hevosena lähdön parhaimmistoa ja edellisistä kolmesta pitkänmatkan kilpailusta taulussa tönöttää kaksi tolppaa ja kakkonen. 40m pakilta Martin de Bos on karmealla moottorilla varustettu ori joka jyrää ilman laukkaa väkisinkin voittomatsiin.

Toisessa kohteessa All Star Mint on kohonnut aivan hurjaan kuntoon ja taulu on täynnä tolppia! Maili ja takarivi tarkoittaa kuitenkin haalarihommia. Truedream A.F. olisi keulasta kova pala ohitettavaksi ja spurttaa se selästäkin pätkän kovaa. Whogonow on saanut kaksi starttia alle Antti Ojanperän tallista ja kunto rupeaa olemaan kohdillaan ihan pian. Potin räjäyttäjäksi mukaan 0% luotettu Leemark’s Ghost, joka on hyvin sarjassa sisällä ja voi saada All Star Mintiltä vetoavun kirilenkillä. Suosikin selästä se pystyy kovaan lopetukseen.

Kolmas kohde on Suomenmestaruus ajo, jossa on laatua yllin kyllin. Next Directionilla on tähdätty tähän ja sillä tähdätään ohjastaja Hannu Torvisen mukaan keulajuoksuun. Atupem on palannut ryminällä avoimen luokan huipulle ja on jo tällä kaudella jo pätkinyt kaikki suomen kovimmat. Yllättäjinä lapulle nousukuntoa uhkuva Consalvo (7%), sekä nappireissun kärjentuntumassa saava Skyfall Shine (4%).

Neljäs kohde yritetään selvittää viidellä merkillä. Suosikki Mr Stahl jäi pois ja peliprosentit ovat vielä hiukan sekaisin. Bee Combo on hyvältä paikalta perusmerkkejä. Sillä on kaudelta vasta yksi voitto, mutta toisaalta se on sijoittunut tasaisen varmasti neljän sakkiin jatkuvasti. Salam Aleikum on venynyt tehtävien kovetessa pitkin kautta. Se ei voinut Vermossa 24.8. keulasta sooloilleelle Shackhills Twisterille mitään, mutta punnersi kuolemanpaikalta rehdisti kolmanneksi. Planbee on ruvennut saamaan vihdoin onnistumisia. Derby karsinnassa sille jäi musta-pekka käteen, kun se ei löytänyt paikkaa parijonosta ja joutui pakittelemaan neljänteen ulos. Sieltäkin se kiri kovassa lopetuksessa vielä kolmanneksi, mutta jäi harmittavasti ulos Derby finaalista. Yllättäjä osastolta Top Class Kemp (5%) on kunnossa. Derby karsinnassa se juuttui kuoleman paikalle ja puutui siitä seitsemänneksi. Nyt se saa yrittää selkäreissulla muiden ohittamista. Double Strikellä (1%) ei ollut kaikki kunnossa viimeksi. Nyt hyvältä paikalta se kuuluu täysin unohdettuna joka lapulle!

Viides kohde vaatisi leveää rastitusta, mutta vihjerivi pelataan kolmella merkillä, jotta hinta ei nouse kovin suureksi. Perusmatkan Vonkari pystyisi vetämään keulasta sen verran reipasta, että takahevosilla tulee kiire. Viisori on hirmu kunnossa ja sekin lähtee kovaa tavoittelemaan keulapaikkaa. Otetaan lapulle mukaan vielä samalta paalulta Ukkoherra, joka pääsee iskuasemiin suosikki kaksikon taakse.

Lähtö1:5,7,8,9

Lähtö2: 3,7,10,11

Lähtö3: 3,6,7,11

Lähtö4:1,4,6,7,9

Lähtö5: 1,2,3

Lähtö6: 8

Lähtö7: 3 Vihjerivin hinta: 48e

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *