Johannes Hoesflot Klaebo voittaa

KERROIN

2.17
0
pv
0
t
0
min
0
s

Lahden törttöilyjen jälkeen tikunnokkaan nostettu Alexander Bolshunov palautti perjantain vapaan väliaikalähtö kilpailussa järjestyksen takaisin normaaliksi. Venäläinen vei voiton erinomaisesti hiihtäneen Simen Hegstad Kruegerin nenän edestä 1,8 sekunnin turvin. Norjalaisten vahvaa panosta täydensi Sjur Roethen kolmos- ja Hans Christer Holundin neljässija. Viidenneksi yltänyt Ivan Yakimushkin jäi kärkinelikosta jo reippaat 25 sekuntia ja muutenkin erot venyivät normaalia suuremmiksi. Päivän ehdoton yllätys oli nuoren Gus Schumaherin seitsemäs sija, joka oli myös yhdysvaltalaisen uran paras maailmancupsijoitus. Suomalaisittain päivä oli kalustomurheiden takia täysi katastrofi, josta on ainakin helppo lauantaille parantaa.

Falunissa puree jälleen kova pakkanen joten mitä todennäköisemmin miesten massalähdössä tuskin suuria irtiottoja tullaan todistamaan. Mikäli Suomen huoltojoukot saavat rivinsä kasaan, voi Iivo Niskanen olla kilpailussa yksi aktiivisimmista urheilijoista. Kilpailu on jälleen kuin pedattu hurjille kiritykeille kuten Emil Iversenille sekä Johannes Hosflot Klaebolle ja tähän näkemykseen meidänkin on helppo yhtyä. Klaebo sijoittui vapaan startissa seitsemänneksi, jääden voittaja Bolshunoville minuutin. Itse asiassa venäläinen ajoi minuuttia ennen lähteen norjalaisen kiinni mutta Klaebo roikkui Bolshunovin selässä yllättävänkin kevyennäköisesti aina maaliin saakka. Perjantain kisa oli Klaebolle etukäteenkin ajatellen selkeästi Falunin ”turnauksen” heikoin ja tämän paukut on varmasti ladattu lauantain yhteislähtöön sekä sunnuntain sprinttiin. On vaikea nähdä, että trondheimilaista huomenna matkavauhdilla letkasta pudotettaisiin ja loppukirissä Klaebo on jälleen porukan vahvin. Johannes on ansaitusti kilpailun ykkössuosikki joten napataan norjalaisen voitto Pinnaclen reippaalla kahden kertoimella peleihin mukaan.

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *