Pelivihje

KERROIN

?
0
pv
0
t
0
min
0
s

Vermon Jackpot-kierroksella varmat pelataan avaus- ja päätöskohteisiin. Avauskohteessa Christa Packalenin huipputamma Stonecapes Queila on lähellä kokomatkan johtoa. Mitä myöhempään väkivahva Selene Lune pääsee kiertämään Stonecapes Queilan vierelle vaatimaan vauhtia, sitä todennäköisempi on keulavoitto. Uskon että huippuvalmentaja on saanut Stonecapes Queilan viritettyä sellaiseen kuntoon, että kestää tarvittaessa Selene Lunen prässin. Päätöskohteessa pelin henki on selvä. Dzingelillä koitetaan karkuun takamatkan Ryskyä ja Viisoria. Takavoltista keskeltä rataa starttaavilla Viisorilla ja Ryskyllä riittää sen verran kierrettävää, että uskon Dzingelin vetävän keulasta maaliin saakka.

Kakkoskohde on tasainen ja tasaisesti pelattu. Tuuskanen ja Lennon Rapina ovat ykkösmerkit. Potin räjäyttäjäksi Montsan Vippi1,8%. Radoilta 1-5 otetaan kaikki hevoset lapulle. Lisäksi 20m pakilta I.P. Vapari ja Vilju ovat 7% hevosina todella maukkaita peleihin.

Kolmas kohde on Vermon TalviCup-finaali, jonka jättisuosikki on Astrum ~70%. Suuren rahan toivossa otetaan pari varmistusta. Again Kronos 11% on hyvällä lähtöpaikalla, eikä ole kovin tarkka juoksun suhteen. Again Kronos voi menestyä paikalta kuin paikalta. Callela Socrates lähtee tosi lujaa auton takaa ja keskeltä rataa on ihan mahdollista että Jukka Torvinen voi yllättää suosikin jo kiihdytyksessä. Tällöin Callela Socratesilla ajettaisiin kyllä keulasta, mistä se ei ole helppo lyötävä. Jos rahapussi kestää, mukaan vielä nätin sisäratareissun saava Jetset Vice, joka jää tämän vihjerivin ulkopuolelle.

Neljäs kohde yritetään selvittää kahdella uippukuntoisella hevosella. Morison on noussut ryminällä aivan kylmäveristen eliittiin ja on aivan käsittämättömässä kunnossa. Mikäli Morison välttää pussituksen ja pysyy ravilla, on se erittäin vaikea voitettava. Jos joku nykykuntoisen Morisonin voi kukistaa, on se liki lämminveristen vauhtivarat omaava Välähdys. Näillä kahdella pääsee jo pitkälle.

Viidennessä kohteessa olisi voinut yrittää varmaksi viime lauantaina Turussa keulasta hallinnutta Listas Tequilaa. I Keep My Word antaa kuitenkin vähintään haasteen ja kaksi yllättäjää houkuttelee liikaa. Nutcracker 3% teki 13.1. Vermossa tosi kovan lopetuksen kiritilat saatuaan. Ranch Rocky Road 6% lymyilee Listas Tequilan selässä koko matkan ja saanee lopussa tilaisuuden.

Kuudennessa kohteessa voittokone Night Guard lähtee tukalista asemista ajamaan kiinni kovia eturivin hevosia. Casimir Tof saa suojajuoksun johtavan selässä. Crossover on tuloillaan ja saattaa päästä keulaan. Erittäin maistuva merkki on Hudson Web 9%, joka olisi myös erittäin paha lyötävä keulaan päästessään. Might Be Romeo menestyy lähes aina, kun pysyy ravilla.

Lähtö1: 1

Lähtö2: 1,2,3,4,5,9,11

Lähtö3: 2,3,4

Lähtö4: 1,10

Lähtö5: 1,2,3,5

Lähtö6: 1,2,3,5,12

Lähtö7: 2 Vihjerivin hinta: 42e

 

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *