Southampton

KERROIN

2.45
0
pv
0
t
0
min
0
s

Valioliigan viikkokierros jatkuu keskiviikkona kahdella ottelulla. Löysimme tarjonnasta kaksi hyvää pelikohdetta.

Bournemouth-Chelsea

Bournemouth aloitti kauden erinomaisesti saldolla 6-2-2 ensimmäisestä kymmenestä ottelusta. Tämän jälkeen Cherries on kuitenkin palautunut pikkuhiljaa omalle tasolleen, mikä on Valioliigan alemmassa keskikastissa.

Takana on nyt vain kaksi voittoa yhdeksästä ottelusta, joista toinen tuli reilu viikko sitten kotona West Hamia vastaan. Kyseessä oli Bournemouthin paras esitys moneen kuukauteen, ja joukkue on muutenkin nostanut tasoaan joulun jälkeen.

Chelsean tilanne on päin vastainen, sillä joukkue hävisi edellisellä kierroksella ensimmäisen ottelun Valioliigassa viiteen kierrokseen. Blues on pelannut joulukuun alusta saldon 8-3-3 kaikki kilpailut mukaan luettuna.

Viikonloppuna Chelsea etenkin FA Cupissa jatkoon kaatamalla Sheffield Wedsin 3-0. Tätä edelsi tiukka Liigacup-välierä Tottenhamia vastaan, josta Blues kampesi läpi finaaliin asti.

Hyvästä tuloskunnosta huolimatta Chelsea ei ole ollut aivan alkukauden tasolla etenkään hyökkäyspäässä. Tilannetta helpottamaan hankittiin Juventuksesta kokenut Gonzalo Higuain.

Bournemouth on kohdannut tällä kaudella top 6 -joukkueet seitsemän kertaa kotona tai vieraissa. Saldona on seitsemän tappiota tuloksin 1-4, 0-5, 0-4, 1-3, 1-2, 1-2 ja 0-2. Bournemouthin taso ei vain riitä laatujoukkueita vastaan.

Sama tulos on jälleen luvassa suurella todennäköisyydellä. Pelataan Chelseaa aasialaisella -1 tasoituksella ilta 2,08 kertoimella.

Southampton-Crystal Palace

Lähes pari vuotta alisuorittanut Southampton on saanut vihdoin peliesityksiinsä ryhtiä. Kiitos kuuluu managerinvaihdokselle, jonka seura suoritti joulukuun alussa. Kokenut Mark Hughes sai väistyä ja tilalle saapui itävaltalainen Ralph Hasenhuttl.

Southamptonin tulokset ovat parantuneet Hasenhuttlin avulla dramaattisesti. Joukkue voitti vain yhden kauden 15 ensimmäisestä ottelustaan, mutta uuden managerin myötä saldo on Valioliigassa 4-1-3. Takana on kaksi komeaa voittoa Evertonista ja Leicesteristä.

Vierasjoukkue Crystal Palace on kiusannut suurseuroja kuluneen kuukauden aikana. Roy Hodgsonin joukot kaatoivat joulun tienoilla Manchester Cityn vieraissa ja viikonloppuna Tottenhamin FA Cupissa. Edellisellä liigakierroksella Palace oli yllättää myös Liverpoolin vieraissa.

Kokonaisuutena Palace on hävinnyt näistä urotöistä huolimatta kolme neljästä edellisestä liigaottelustaan. Seura on tällä hetkellä pelivoimaltaan suht samaa tasoa Southamptonin kanssa Valioliigan alemmassa keskikastissa.

Kotijoukkue Southamptonin tilanne on tällä hetkellä kenties parempi kuin kertaakaan koko kaudella. Pelaajien itseluottamus on korkealla, takana on kaksi voittoa ja suurin paine putoamisesta on selätetty. Southamptonin xG-luvut ovat myös vahvasti vihreällä, eli joukkue ottaa täysin ansaittuja pisteitä.

Näistä lähtökohdista n 2,45 kerroin kotivoitolle maistuu erinomaisesti.

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!