Nokian KrP DNB

KERROIN

1.81
0
pv
0
t
0
min
0
s

Keskiviikko tarjoilee kotimaisesta salibandyliigasta erittäin hyvän peli-idean, kun Nokian KrP isännöi Seinäjoen Peliveljiä.

Nokian KrP-SPV (klo 18.30)

Nokian KrP on viime kauden korpivaelluksen jälkeen palannut omalle tasolleen ja alkukausi on sujunut erittäin hyvin. Seitsemästä pelatusta ottelusta näädät ovat kahmineet kuusi voittoa ja ainoassa tappiossaan Oilersia vastaan se olisi ilman jäähypenkin kulutusta hyvin todennäköisesti myös napannut voiton mukaansa. Henri Johansson sekä juuri maajoukkuekutsun saanut Joona Rantala muodostavat sarjan vaarallisimman hyökkäysduon ja kun kaksikon takana Joonatan Kovanen alkaa lunastaa kovia odotuksiaan, näyttää paletti olevan aika hyvin kasassa. Puolustuksessa nuori Jere Mattila on ottanut valtavan harppauksen eteenpäin ja kokeneet kehäraakit Matti Koskelan johdolla suorittavat illasta toiseen hyvällä tasolla. Jesse Kanerva torjui näytönpaikassaan erittäin hyvin, mutta kyllä tänään tolppien väliin palaava Miro Tuomala silti selkeä ykköskassari joukkueessa on.

SPV lukeutui sarjaennakossamme aivan suurimpiin suosikkeihin ja tahti on jälleen ollut hyvinkin murhaavaa. Todella agressiivinen pelitapa tarjoaa yleisölle viihdettä, mutta samalla peliveljien pistepussi kasvaa lähes samaa tahtia. Kuudessa ottelussa maalikeskiarvo huitelee lähes 17:ssä, joka on selkeästi sarjan eniten. Sami Koski, Jari Hankkio ja J-P Pelto-Arvo ovat jo pitkään vastanneet tehoista hyökkäyspäässä mutta nyt tulitukea tulee yllättävänkin paljon puolustusosastolta, jossa Jyrki Holopainen ja Petri Hakonen heiluttavat tahtipuikkoa. Maalilla Eero Kosonen on maailman paras pelipaikallaan ja lähes varmuudella aloittaa pelin tänäänkin.

Luvassa on todellinen keskiviikko illan ilotulitus jossa maaliverkkoja venytellään useampaankin otteeseen. Molemmat ovat avanneet kautensa todella hyvin mutta kyllä Peliveljien ylle pieni kysymysmerkki täytyy kirjata. SPV perustaa pelinsä todella kovaan karvaukseen ja tällä kaudella tuo ei ole toiminnut. Vaikka voittoja onkin ropissut taskuihin niin kärkijoukkueita vastaan Speven ryhmitys on puhkaistu kerta toisensa perään erittäin helposti. KrP on keskinäisissä otteluissa pyyhkinyt seinäjokelaisilla lattiaa ja kymmenestä viime kohtaamisesta näädät ovat saalistaneet peräti kahdeksan voittoa ja Peliveljien viimeinen ryöstöretki Raholaan on nähnyt päivänvalonsa kaudella 15-16. Kotijoukkue nousee väkisinkin yli 50% suosikiksi ja vihjeeksi nostetaan Näätien varsinaisenpeliajanvoitto, (tasapeli ei vetoa) jolle rajakerroin kellotetaan 1,70 tuntumaan. in kärkikerroin on erinomainen valinta pikkulauantain peleihin mukaan.

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *