Rayo Vallecano 1X2

KERROIN

3.00
0
pv
0
t
0
min
0
s

Perjantaisin osallistutaan in triplaus-haasteeseen! Kisan ideana on rakentaa vähintään 3,00-kertoiminen lappu perjantaina. Triplaus-sana viittaa kertoimeen, eli rivi voi koostua singlestä, tuplasta, triplasta tai vaikka viidestä eri kohteesta. Jos lappu osuu, lauantaina tehdään uusi triplaus edellisen kupongin voittorahoilla. Jos lauantain rivi osuu myös, sama toistetaan sunnuntaina.

Läpipelanneet saavat muhkean voittorivin lisäksi bonusrahaa ilta. Potti on tällä viikolla 2000 euroa bonusrahaa! Triplaus-kisa sopii viihdepelaajille, ja lisäraha tuo riviin normaalia enemmän valueta.

Voit hyödyntää perjantain pelikohteita totta kai myös muilla vedonvälittäjillä tai napsutella ne vaikka singlenä sisään, jos siltä tuntuu! Alla olevat pelikohteet on valittu in triplaus-listalta.

Saint Etienne-Nantes: Saint-Etienne 1X2 @ 2,15

Saint-Etienne ja Nantes kohtaavat Ranskan pääsarjassa klo 21:45.

Kotijoukkue Saint-Etienne oli vihjeenä myös viikko sitten, mutta joukkue taipui epäonnisesti 1-0 tappioon kovan Lyonin vieraana. Ottelun xG-luvut menivät maalista huolimatta ASSE:n suuntaan, joka olisi ansainnut vähintään tasurin.

Saint-Etienne on ollut jo vuosikausia selkeä Ranskan liigan top 8 -joukkue. Tällä hetkellä ASSE on sarjassa kuudentena ja pelaa vahvaa syksyä. Lyon-tappio oli ensimmäinen viiteen otteluun. Kotona joukkue on pelannut todella väkevästi saldolla 5-2-0 ja maalierolla 13-6.

Vierailija Nantes on ollut jo muutaman vuoden ajan tasainen keskikastin suorittaja. Syksy lähti käyntiin todella heikosti, sillä Nantes voitti vain yhden ensimmäisestä kahdeksasta ottelustaan.

Viime aikoina joukkue on saanut rivinsä ojennukseen ja pelannut viisi ottelua ilman tappiota. Myös xG-luvut ovat erittäin positiivisia, eli Nantes pelaa tällä hetkellä hyviä otteluita.

Kyseessä on kahden hyvätasoisen joukkueen kohtaaminen. Saint-Etienne on kaksikosta hieman laadukkaampi ja todella hyvä kotonaan. ASSE ansaitsee hieman yli 50% suosikkiaseman, joten in toppi 2,15 kertoimella kelpaa hyvin peleihin.

Rayo Vallecano-Eibar: Rayo 1X2 @ 3,00

Espanjan liigan kierros käynnistyy Rayon ja Eibarin kohtaamisella kello 22:00.

Rayo Vallecano on yksi tämän kauden sarjanousijoista. Tosin, Rayo on tuttu nimi La Ligaa seuraaville myös aiemmilta vuosilta. Joukkueen peleissä on totuttu näkemään vauhtia ja vaarallisia tilanteita, eikä tämä kausi ole ollut poikkeus.

Pikkuseura Rayon seitsemässä kotipeleissä on nähty jo hurjat 29 maalia, ja 5/7 on päättynyt vähintään neljän maalin tulokseen. Ennen maaottelutaukoa joukkue pelasi 2-2 -tasapelin Villarrealin kanssa. Marraskuun alussa Rayo oli lähellä kunnon jytkyä, mutta taipui loppuhetkillä 2-1 johdosta 2-3 tappioon Barcelonaa vastaan.

Vierasjoukkue Eibar shokeerasi kaikki kaatamalla Real Madridin 3-0 viime lauantaina. Kyseessä oli erinomainen esitys ja täysin ansaittu voitto. Aliarvostettu Eibar on ollut väkevä kauden kotiotteluissaan, mutta vieraissa on nihkeämpää.

Rayo Vallecano ei ole voittanut vielä kotonaan hyvästä yrityksestä huolimatta. Nyt vastassa on Eibar, joka elää kotiotteluistaan ja saattaa leijua hieman viime viikon Real-voiton jäljiltä. Rayo on kotonaan yllätysvalmis ja tekee jatkuvasti maaleja. in 3,00 -kerroin tarjoaa mukavan valuen, ja pääset sillä suoraan mukaan myös Triplaus-kisaan!

Palermo-Benevento: Palermo yli 1,5 maalia @ 2,09

Palermo ja Benevento kohtaavat Italian Serie B -matsissa alkaen klo 21:45.

Kotijoukkue Palermo on tuttu kaikille saapasmaan futiksen ystäville. Pinkissä kotipaidassa pelaava joukkue on nauttinut perinteisesti kovaa kotietua Sisilian saarella. Palermo oli lähellä paluuta Serie A -tasolle jo vuosi sitten, mutta joukkue hävisi playoffs-matsin Frosinonea vastaan 90. minuutin maalilla.

Tämä syksy on sujunut Palermolta viime kauttakin vahvemmin. Joukkue johtaa Serie B:tä ja pelaa hyvää futista. Palermo on ollut Sisiliassa maineensa veroinen: saldo 4-2-0 maalierolla 13-5 voisi olla vielä pykälää kovempi pelitapahtumien perusteella.

Benevento käväisi viime kaudella Serie A:ssa, jossa joukkueen taso ei vain kerta kaikkiaan riittänyt. Serie B -tasolla kyseessä on kuitenkin playoffs-tason ryhmä, joka on vain muutaman pisteen suoraa nousupaikkaa perässä.

Joukkueen erikoisuus on hurja maalikeskiarvo, joka on kauden otteluista peräti 3,42 byyriä per matsi. Benevento on pelannut peräti 11/13 kauden matseista yli 2,5 maalin tuloksiin. Takana on viisi peräkkäistä ottelua saldolla 2-1, 3-1, 2-2, 1-2, 2-1.

Palermo on kotonaan todella väkevä joukkue ja luo myös paljon maalipaikkoja. Nyt vastassa on Serie B:n runsasmaalisin ryhmä, joten verkot heiluvat todennäköisesti ainakin vierasjoukkueen päädyssä. Ottelussa ovat myös value Palermo 1×2 @ 1,91 sekä yli 2,5 maalia @ 2,11 joten vaihtoehtoja on monia. Kokeillaan tällä kertaa Palermon team totalsia.

Yhdistele ihmeessä yllä olevia kohteita omiin peli-ideoihisi tai lyö betsit sisään myös muilla vedonvälittäjillä! Jos osallistut in triplaus-haasteeseen, tarvitset vähintään 3,00 -kertoimisen kupongin aloituspanoksella 10-30 euroa. Kohteet on valittava erilliseltä Triplaus-listalta (löytyy päävalikosta), ja vedot on lyötävä sisään klo 12:00-23:59. Voit sisällyttää kupongille esim. NHL-kohteita, kunhan muistat laittaa lapun ennen puolta yötä vetämään.

Jos sinulla ei ole vielä -tiliä, voit avata tilin tästä ja hyödyntää myös mahtavan ensitalletusbonuksen!

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!