KalPa moneyline

KERROIN

2.15
0
pv
0
t
0
min
0
s

Liigassa pelataan marraskuun viimeisenä päivänä viisi ottelua. Poimimme kierrokselta kaksi maistuvaa pelikohdetta, joista saa perjantai-iltaan mukavastai jännitettävää. Aloitetaan ensin Mikkelistä.

Jukurit-KalPa

Jukurit on ollut ehdottomasti yksi alkukauden positiivisimmista yllättäjistä. Tosin, viime aikoina mikkeliläisten otteissa on alkanut näkymään joukkueen erittäin rajallinen materiaali.

Jukurit on ollut parhaimmillaan erittäin tiivis ja yhtenäinen ryhmä, mutta viime aikoina joukkue on sortunut typeriin virheisiin ja kurittomiin jäähyihin. Tämän lisäksi Jukureiden alivoimapelaaminen oli Tappara-ottelussa suorastaan luokattoman surkeaa.

Joukkue luo tällä hetkellä erittäin vähän laadukkaita maalipaikkoja. Kun puolustuspelaaminenkaan ei ole alkukauden tasolla, voidaan perustellusti olettaa Jukureiden vajoavan kohti sarjan peräpäätä. Roope Laavainen on lainattu Hämeenlinnasta paikkaamaan Valtteri Hietasen loukkaantumista.

Vierasjoukkue KalPa taipui keskiviikkona vahvassa voittoputkessa kiitävälle JYP:lle 1-5 todella erikoisen ottelun jälkeen. Kuopiolaiset hallitsivat avauserää mielin määrin, mutta vahvassa vireessä oleva JYP-maalivahti Laurikainen piti numerot ainoastaan 1-0 :ssa. Toinen erä alkoi KalPan kannalta murheellisesti, kun kuopiolaisten pelaaja tökkäsi kiekon omiin maalin edessä ja peli oli yllättäen 1-1. Tämän jälkeen JYP meni menojaan usealla hieman onnekkaallakin osumalla.

KalPalle on erittäin tärkeää saada Lasse Lappalainen takaisin. Joukkueen kärkipuolustajiin lukeutuva Lappalainen on tärkeä osa kuopiolaisten puolustusta. Maalivahti Godla on esittänyt ajoittain erittäin hyviä otteita, mutta keskiviikko slovakki-veskarille sattui vaihteeksi heikompi päivä.

Jukureiden alamäki jatkuu todennäköisesti myös perjantaina. KalPalle on tarjolla mukavia kertoimia illa, ja poimitaan lapulle vierasjoukkue moneyline-muodossa kertoimella 2,15.

HIFK-JYP

Helsingin IFK on ollut yksi syyskauden suurimpia pettymyksiä, ja joukkue ei mahdu tällä hetkellä edes kympin sakkiin. HIFK hävisi loka-marraskuussa peräti seitsemän ottelua peräkkäin, kunnes putki katkesi Oulussa Erik Thorellin paluun myötä.

Thorell oli erinomaisessa iskussa ennen loukkaantumistaan, mutta pitkähkö pelaamattomuus ei Kärppä-otteluissa juuri näkynyt. Helsingin kamppailu Kärppiä vastaan oli myös punapaidoilta pirteää pelaamista. Kärppien erinomainen viimeistely ja maalivahti Ruusun heikot otteet olivat syynä siihen, että pisteet matkasivat Ouluun.

HIFK tämän hetken ylivoimaisesti isoin ongelma on tolppien välissä. Etenkään Markus Ruusu ei vain ole tällä hetkellä riittävän hyvä maalivahti.

JYP otti jo viidennen peräkkäisen voittonsa, kun joukkue kaatoi KalPan vieraskentällä. Jyväskyläläisten pelaamisessa on kuitenkin edelleen paljon ongelmakohtia. Joukkueen voittoputkea on edesauttanut helpohko otteluohjelma, sillä viidestä voitosta ainoastaan Tapparaa voidaan pitää kovana päänahkana.

JYPin voittoputken takuumiehenä on loistovireeseen yltänyt maalivahti Laurikainen. Puolustukselliset ongelmat muistuttavat säännöllisesti olemassaolostaan, ja voittoputken jatkumisen edellytyksenä on IFK-ottelussa laadukas maalivahtipeli.

Vierasjoukkue saa merkittävän edun tämän hetken maalivahtitilanteesta. Kerroinasettelu on kuitenkin liikaa vieraiden suuntaan, joten vedot laitetaan piristyneen IFK:n puolesta. tarjoaa punapaidoille mukavaa 2,18 kerrointa moneyline-muodossa. Toivotaan, että joukkueen maalivahtipelissä nähtäisiin perjantaina selkeä parannus.

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!