H2H Larkov-de Fabiani: de Fabiani

KERROIN

1.73
0
pv
0
t
0
min
0
s

H2H Pellegrino-Chanavat: Chanavat

Miesten sprintin ehdoton suosikki on Rukalla urakalla kämmäillyt Johannes Klaebo, joka juhli myös viime vuonna Lillehammerissa voittoa. Ristomatti Hakolan meno oli Rukalla jo perustasolla mutta viimeistä terävyyttä vielä kaivattaisiin. Lillehammerissa on todella raskas ja vaativa latu, joten erot voivat helposti kasvaa etenkin aika-ajossa.

Miesten kisan paras kohde löytyy lta jossa distanssijyrät Andrey Larkov (Venäjä) ja Francesco de Fabiani on lyöty pariksi sprinttiin. Larkov on todellinen normaalimatkojen hiihtäjä eikä liiemmin ole edes kilpaillut sprinteissä. Hieman osviittaa venäläisen räjähtävyydestä kertoo viime talven sprinttitulokset: 51,16,52. Minitourilla Larkov kamppailee kuitenkin aivan kärkisijoista, joten myös sprinttiin on osallistuttava. De Fabiani on myös menestynyt paremmin normaalimatkoilla mutta italialainen on väläytellyt ajoittain myös vapaan sprinteissä. Viime talvena de Fabiani ylsi kaksi kertaa 13 parhaan joukkoon juuri vapaan sprinttikisoissa.

Fabianin kertoimet ovat todella korkealla ja me näemme italialaisen tässä melko suurena ennakkosuosikkina. Larkov ei todellakaan viihdy sprinteissä ja miehen katseet ovat varmasti jo lauantain normaalimatkan kilpailussa. Italialaisen 1,73 kerroin otetaan välittömästi kupongille talteen! (Panossuositus 4/5)

Toisessa parissa vastakkain ovat todelliset sprinttitykit; italian Federico Pellegrino sekä ranskan Lucas Chanavat. Molemmat ovat menstyneet sprinteissä todella hyvin joskin Pellegrino on onnistunut paremmin arvokisoissa ja on täten ehkä hieman tunnetumpi nimi hiihtopiireissä. Molemmilla tikittäjillä on kuitenkin roppakaupalla menestystä maailmancupissa, juuri vapaalla hiihtotyylillä. Pellegrino on asetettu todelliseksi jättisuosikiksi ja tästä olemme selvästi erimieltä. Chanavat elää juuri vapaan sprinteistä ja mielestämme latuprofiilikin sopii enemmän rasnkalaiselle sillä tämä on todella taitava suksella ja tiukka alamäki stadionille sataa enemmän Chanavatin laariin. in todella hurja yli 3 kerroin on tässä ehdottomasti kokeilun arvoinen merkki! (Panossuositus 2/5)

 

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!