KooKoo 1X2

KERROIN

1.77
0
pv
0
t
0
min
0
s

Liigassa pelataan maanantaina vuoden viimeinen kierros. Käynnissä on kiivas ottelutahti, sillä maanantain ottelu on suurimmalle osalle joukkueista kolmas viiteen päivään.

HPK-JYP

Hallitseva mestari HPK on alkanut kiristää tahtiaan talven edetessä. Kerho on esiintynyt kauden alkumetreistä asti varsin tasaisesti, eivätkä ritaripaidat ole ajautuneet pitkiin tappioputkiin missään vaiheessa. Nyt joukkue tuntuu löytäneen yhden lisävaihteen.

Tästä saatiin esimerkki lauantaina, jolloin Kerho nousi Tapparan vieraana 3-0 -tappioasemasta rinnalle ja ohi. Joukkue on hävinnyt varsinaisella peliajalla vain yhden seitsemästä edellisestä ottelustaan. HPK:n xG-lukemat ovat myös kelvollisia.

Suurin huolenaihe on tällä hetkellä ykkösmaalivahdin tilanne. Voutilainen vaihdettiin Tapparaa vastaan 3-0 -tilanteessa ulos, jonka jälkeen kakkosmies Reijola nollasi vastustajan. Jostain syystä joukkue luottaa kovin paljon Voutilaiseen juuri nyt.

Vierailija JYP tulee maanantain otteluun voitto taskussaan. Jukurit kaatui Jyväskylässä rutiiniesityksellä 2-1. Kyseessä oli jo viides peräkkäinen voitto, joten joukkue on tällä hetkellä vähintäänkin kelvollisessa iskussa.

JYP on maalimäärärankingissamme sarjan ylivoimainen ykkönen. Joukkue on tehnyt Liigassa eniten maaleja, ja verkkoja on venytelty JYP:n peleissä keskimäärin 6,02 kertaa per matsi. Kun vastassa on hyvävireinen ja heikolla maalivahtipelillä varustettu HPK, voidaan odottaa taas maaleja.

Pelataan ille yli 5,5 maalia maistuvalla 2,06 kertoimella. Todennäköisyysarvio tapahtumalle 55%.

Jukurit-KooKoo

Mikkelin Jukurit tulee maanantain kamppailuun masentavassa vireessä. Entinen Mestiksen kestomenestyjä on hävinnyt neljä matsia putkeen ja voittanut vain yhden kymmenestä edellisestä ottelusta. Alkaa näyttää pikkuhiljaa siltä, että Jukureiden kausi päättyy runkosarjaan.

Mikkeliläisten toiminta kaipaa selkeästi pitkäjänteisyyttä. Joukkue operoi jatkuvasti Liigan pienimmällä budjetilla ja jotenkin etsii itseään Mestis-kausien jälkeen. Sarjaporrasta alempana menestykseen tottunut kotiyleisö on Jukureiden tavoin myös unessa.

Joukkueen paras pelaaja on ehdottomasti maalivahti Rajaniemi, mutta hän joutuu kannattelemaan Jukureita välillä aivan liikaa.

Vierasjoukkue KooKoo on ollut pelivihjeessämme kolme edellistä ottelua. Kouvolalaiset kaatoivatkin SaiPan kahdesti Kaakon derbyssä, mutta viime lauantaina tehottomuus vaivasi. KooKoo hävisi Ilvekselle johdettuaan peliä aina loppuhetkille saakka.

Vaikka KooKoo jäikin Ilvestä vastaan vain yhteen maaliin, joukkue loi jälleen tukun laadukkaita maalipaikkoja. Tämä on ollut trendi jo pidemmän aikaa. KooKoo on hyvässä iskussa, ja joukkueen tekeminen on illasta toiseen korkealla tasolla.

Me jatkamme KooKoon betsaamista. Vierasvoitolle on tarjolla 1,77 kertoimia mm. illa, illa ja Bethardilla. Otetaan reilu panos!

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *