Happee

KERROIN

1.98
0
pv
0
t
0
min
0
s

Kierroksen ehdoton helmi löytyy Jyväskylän Happeen ja ErVin kohtaamisesta. Viikko sitten Happee tiputti fuusioseuran Suomen Cupista tylysti joten revanssinälkää vierasleirissä varmasti riittää. Ottelu käyntiin Monnarilla klo 17.00!

Happeen hyvä syyskausi on kaikesta huolimatta pienoinen yllätys. Siirtomarkkinoilla kovia kokenut jyväskyläispoppoo löytyy ennen illan kamppailua sarjan kuudennelta sijalta ja taskussa on välieräpaikka Suomen Cuppiin. Happee on hävinnyt viimeiseen kahdeksaan otteluun ainoastaan kahdesti kun kärkiryhmät Tps ja Classic olivat molemmat maalin verran parempia. Classicia vastaan perjantaina Happee oli todella hyvä eikä hirvien voittokaan olisi ollut suuri vääryys. Peter Kotilainen on hirmuvireessä ja taustatukea kakkoskentässä antaa muunmuossa Jami Manninen. Puolustuksessa Mika Kohonen on näyttänyt epäilijöille keskisormea ja on yhdessä Emil Ukkosen kanssa aivan sarjan kärkipäätä. Maalilla Miro Tuomala on löytänyt hyvän vireen joten tällä haavaa Happee on todella ilkeä vastus ihan kenelle vain.

Ervi kasvatti voittoputkeaan eilen kuuden ottelun mittaiseksi kun se haki rangaistuslaukaus voiton jumbojoukkue Karhuilta. Fuusioseura on hyvin varjoissa kivunnut sarjataulukossa jo neljänneksi, mutta kenttätapahtumien valossa Mika Ahosen ryhmä ei ole lähelläkään top-kolmea. Suurseura saa kokoon varsin nimekkään ykkösvitjan mutta kärkijoukkueita vastaan Jani Kukkola ja Lauri Kapanen ovat enemmän tai vähemmän olleet pinteessä. Nuorisokaarti Joonatan Lindholmin johdolla on ottanut isoja harppauksia eteenpäin ja tämä riittää ennakkoon heikompia joukkueita vastaan erinomaisesti. Santtu Strandberg sai huilata eilen joten lähes varmuudella mies on tänään tolppien välissä.

Ervi voitti kauden ensimmäisen kohtaamisen lukemin 4-5 vaikka oli koko pelin täysin purjeessa. Suomen Cupissa viikko sitten Happee ajoi fuusioseuran yli tylysti 5-11 eikä haaste tänään vierailla ainakaan helpotu. Happee oli sarjakärki Classicia vastaan erinomainen ja olisi ansainnut pelistä selkeästi enemmän. Vieraiden sarjasijoitus on noteerattu bookkereiden toimesta jo liiankin rankasti ja Happeen kotikerroin on täysi no-brainer sunnuntai-illan kupongille. Rohkeimmat voivat napata pientä tasoitusta mukaan, mutta vihjeeksi nostamme Happeen suoranvoiton in kovalla markkinatopilla (raja 1,75). (Panossuositus 4/5).

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!