Lasb

KERROIN

1.67
0
pv
0
t
0
min
0
s

Salibandyliigassa otellaan viimeistä kertaa tämän vuoden puolella ja neljän ottelun kierroksella ensimmäiseksi suunnataan Lahteen, jossa kotijoukkue Lasb isännöi Porin Karhuja erittäin tärkeässä ottelussa. Peli käyntiin Suurhallissa klo 16.

Lasb on ollut kauden suurin pettymys ja pudotuspelipaikkaa realistisesti tavoitellut ryhmä kamppailee tämän sijaan aivan toisessa päässä sarjataulukkoa. Voittoja on Teemu Variksen suojateille kertynyt vain neljä kappaletta ja tänään joukkue on lähes pakkovoiton edessä mikäli oranssipaidat mielivät edes teoreettisesti pitää jatkohaaveet kasassa. Lasb ei ole kärsinyt mitenkään murkatappioita edes kärkijoukkueita vastaan mutta tämä on hyvin laiha lohtu. Kuuden ottelun mittainen tappioputki saatiin kuitenkin viimeksi poikki Indiansin kustannuksella joka oli erittäin tärkeä asia nuorelle joukkueelle. Lasb on hyvin kurinalainen ryhmä ja pallotaitoa ja varmuutta joukkueesta kyllä löytyy. Rasmus Kainulainen on jäänyt hyökkäyspässä melko yksinäiseksi eikä lahtelaiset todellakaan kuulu sarjan tulivoimaisimpiin joukkeisiin.

Karhut niisti eilen yllättävät pisteet Erviltä ja on näin ollen enää voiton päässä Lasbin hallitsemasta 12. sijasta. Tappio tänään tietäisi porilaisille hyvin suurella todennäköisyydellä liigakarsintoja mutta pistekkin kotiin vietäviksi olisi allekirjoittaneen papereissa loisto suoritus. Karhut saa kasaan pari hyvää hyökkäysvitjaa ja etenkin vastahyökkäyksissä ja erikoistilanteissa joukkue on erittäin vaarallinen. Rasmus Österman koppasi palloja eilen Erviä vastaan, joten mitä todennäköisimmin Roope Mutka aloittaa tänään vieraiden tolppien välissä.

Kauden avauskohtaamisessa Lasb haki Urheilutalolta niukan 6-7 vierasvoiton lähes täysin Rasmus Kainulaisen ansiosta. Ottelun kuva tulee tänään olemaan hyvin samanlainen Lasbin ollessa enemmän pallolla kun taas vierasjoukkue kyttää virheitä ja iskee näistä armotta vastaan. Materiaaliltaan kotijoukkue on paria pykälää kovempi nippu mutta turha tästä on mitään teurastusta odottaa. Me näemme Lasbin noin 64% kotisuosikkina joten in muusta markkinasta rajusti poikkeava kerroin napataan pelitositteelle mukaan. (Panossuositus 3/5)

 

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!