Pelivihje,Ravit, Toto-65

KERROIN

?
0
pv
0
t
0
min
0
s

Vermon keskiviikkoon lähdetään vain yhdellä varmalla. Neljännen kohteen Bosse Nice on kierroksen todennäköisin voittaja ja kelpaa 70% suosikkinakin vihjerivin varmaksi. Ykkösradalta lujaa avaava Bosse Nice vetää hyvin todennäköisesti lähdöstä maaliin.

Avauskohde pelataan viidellä merkillä. Rarity Red on napannut jo neljä tolppaa putkeen ja noussut sarjoissaan. Nyt vastus kovenee jonkin verran, mutta eipä Rarity Red:in pohjiakaan ole vielä katsottu. Benobi Zet esitti tykkikirin Mikkelissä ja näytti että kunto on rautaa. Power Blaster on hyvän hevosen maineessa. Suomen avauksessaan Mikkelissä kaikki meni mönkään, kun kun sillä yritettiin voimalla keulaan, sinne pääsemättä ja kohtaloksi jäi juosta tuon spurtin jälkeen kuolemanpaikalla. Ykkösradalta Power Blaster juoksee väkisinkin kärkijoukoissa. Cool On Photos on kunnossa ja onnistuneella juoksulla ihan mahdollinen menestyjä. Yolo Savoy on parhaimmillaan niin hyvä hevonen, että se otetaan lapulle huonosta lähtöpaikasta huolimatta.

Toinen kohde on Monte lähtö. Vihjerivin laatijalle Monte on hieman vieraampi, joten käytetään hyväksi muiden vihjeitä, sekä pelataan myös hieman kuskien mukaan. Van Kronos oli videoklippien mukaan melko ylivoimainenkin 12.3 Vermossa. Samoja hevosia on taas vastassa, mutta uloin lähtörata. Arctic Lover ei ole Montea juuri juossut, mutta selässä istuu huippukuski Nelly Korpikoski. Bag’s Simoni ei ole vielä esittänyt ihan parastaan suomessa, mutta kykyjä riittää. Valiant Dream on luokaltaan kova ja hyvällä paikalla. Tellmeastory vielä mukaan lapulle.

Kolmoskohteessa varmistetaan suosikki Bridge Commander kolmella eturivin hevosella. Zest Boy ja Nette’s Ensio ovat sisaradalta vaarallisia. Ideamerkkinä mukaan BWT Gabriel, joka on nyt jostain syystä aivan unohdettu (3%). Tällä kaudella jo kolme voittoa napannut ruuna on kierroksen maistuvimpia merkkejä.

Viides kohde on avoimenluokan tulinen pikamatka 1620m. Eturivi vilisee kovia avaajia. American Hero torjunee kakkosradan turvin monet ulkoa tulevat ja olisi keulasta paha lyötävä. juttu on kuitenkin niin, että jos vierestä lähtevä Next Direction saa askeleensa lankulle, se osaa avata niin lujaa, että saane valjakon mitan eroa jopa American Heroon. Esimerkkinä Next Directionin lähtönopeudesta voi katsoa vaikka parin vuoden takaa Elitloppetista, missä se karautti 8-radalta aina keulaan asti maailman huippuja vastaan. Luotetaan että toinen näistä on keulassa ja pikamatkalla se on näin koville hevosille jo puoli voittoa.

Päätöskohteessa luotetaan että kahdesta kovasta jompikumpi voittaa. Ciiran Tähti voittaa ihan kohta jossain ja se on tänäänkin lähellä. Nyt Esa Holopainen saa käännellä kiriin huomattavasti lähempää kärkeä, kuin 16.3. Vermossa, kun sen tykkikiri jopa 7-ulkoa riitti toiseksi. Hetviina on toinen pelihevonen. Pitkä matka sopii väsymättömälle Hetviinalle, eikä huono lähtöpaikkakaan ole tässä mahdoton este. Edelliseen Hetviina laukkasi juuri ennen maalia 2-3 sijoituksen.

Lähtö1: 1,3,4,5,11

Lähtö2: 2,3,4,6,10

Lähtö3: 1,2,4,7

Lähtö4: 1

Lähtö5: 2,3

Lähtö6: 2,12 Vihjerivin hinta: 40e

 

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *