Pelivihje, Ravit, Toto-75

KERROIN

?
0
pv
0
t
0
min
0
s

Vermon rivi pelataan kahdella varmalla. Neljännessä kohteessa Club Nord Elit on sopivan näköisen tehtävän edessä, kun se pääsee starttaamaan 3-radalta 1620m pikamatkalle. Seinäjoella se otti pikamatkalla hallitun voiton keulasta, eikä vastus juurikaan kovene. Kuudennessa kohteessa otetaan hiukan kantaa. Quick Vald oli toivottomista asemista Jokimaalla hyvä toinen ja on noussut nyt pelikansan suosikiksi. Omassa rankingissa sen edelle nousee kuitenkin vain 16% pelattu Stonecapes Picasso. Starttiraketti voi hyvinkin ampua 7-radaltakin keulaan. Tällöin Quick Vald:illa on riski jäädä kuolemanpaikalle ja Stonecapes Picasson voittaminen tämän ulkopuolelta ei ole ihan yksinkertainen tehtävä.

Ensimmäiseen kohteeseen vedetään reipas rastitus. Eturivistä Veetuli(11%) ja Enon Vilppi(6%) saavat nopeina avaajina juoksupaikat läheltä kärkeä. Hujake ja Rallin Muisto taas ovat väkivahvoja puurtajia, jotka jyräävät tässä korkealle. Issakan Valo on hevosena ihan riittävä tässä lähdössä, mutta laukat ovat viime aikoina pilanneet jo useamman kilpailun. Takarivistä Hissun Turbo tulee aina rehdisti perille. Tuuskanen olisi radoilta 1-5 ollut isohko suosikki, mutta 12-radalta se pääsee lapulle vain muiden mukana.

Toisen kohteen suursuosikki on Salam Aleikum. 4-Vuotis lähdöissä en lähtökohtaisesti hyväksy 70% pelattua suosikkia takarivistä varmaksi. Salam Aleikum voi olla lähdön paras hevonen, mutta nyt muita lupaavia nelivuotiaita pääsee pelaamaan minimaalisilla prosenteilla. Let Her Go:lla (6%) oli talvella hiukan ongelmia kaarrejuoksun kanssa, kun se painoi ulospäin ja vauhti katosi. Viimeisissään tamma on pysynyt hyvin suorana ja jälki on sen mukaista. Huippu-ruuna Way To Go:n täyssisko on napannut kolmeen edelliseen tyylikkäät voitot keulapaikalta. Nopeana avaajana se voi nytkin olla lopullinen keulahevonen. Tykkimerkkinä mukaan Voice Of Reason(1%) joka sai startin alle Jyväskylässä ja voi parantaa tähän paljonkin.

Kolmanteen kohteeseen pelataan seitsemän merkkiä. Lähtö on peliprosenttejaan tasaisempi. Muska, My Way Luxi ja Amille Annabel jakavat noin 65% pelistä. Haetaan tähän yllättäjiä näiden lisäksi. Quandary Tile on hyvältä paikalta maistuva merkki 14% pelattuna. Olli Koivusen ajokki on voittanut yli puolet kauden starteistaan. Intelligent Stride(6%) on kärsinyt edellisiin takarivin lähtöpaikoista, mutta nyt se saanee ainakin rehellisen mahdollisuuden, rattaillaan Santtu Raitala. Fake Super Fast (4%) on tauluaan vaarallisempi, jos malttaa ravata koko matkan. Takamatkalta mukaan vielä kovaan kiriin pystyvä Didi Dam (5%).

Viidennessä kohteessa kolme vaikuttaa olevan ylitse muiden. Hallitseva Ravikuningatar Suven Sametti parantaa koko ajan. Samoin entinen Ravikuningatar Hetviina. Liisan Tulilintu on myös tuloillaan. Joku näistä kolmesta jyrännee maalisuoralla muista ohi. Revityksiin mukaan vihjerivin ulkopuolelle jäävä, perusmatkan Sirpsakka(4%), jolla on alla kakkosia ja kolmosia.

Päätöskohteessa iskevät yhteen huipputammat Magical Princess ja An-Dorra. Pelin henki on selvä. Pekka Korpi avaa Magical Princess:illä keulaan ja An-Dorra pitää vierellä huolen, että koko matka mennään urku auki. Näillä kahdella pääsee pitkälle, mutta ison potin hakijoille seuraavana lapulle Lara Luca(2%). Kaikki kengät riisuttuna Lara Luca kääntää selästä tosi kovan spurtin. Mikäli kiihdytys yhtään venyy, tai matkalla mennään kahtatoista, voi Lara Luca yllättää pätkällään suosikit.

Lähtö1: 1,2,3,4,6,10,12

Lähtö2: 6,9,10

Lähtö3: 2,3,5,6,7,9,13

Lähtö4: 3

Lähtö5: 10,11,13

Lähtö6: 7

Lähtö7: 1,2 Vihjerivin hinta: 44,10e

 

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *