Millwall-Bristol City U2.5

KERROIN

2.05
0
pv
0
t
0
min
0
s

Löysimme tiistain jalkapallotarjonnasta kaksi pelikohdetta, joissa puristellaan tällä kertaa vähämaalisia tuloksia molemmissa.

Veikkausliiga: SJK-KPV (19:00)

Veikkausliigan kuudes kierros pelataan maanantain ja keskiviikon välillä. Tiistaina pelikohde löytyy Seinäjoen ottelusta.

Kotijoukkue SJK on aloittanut kauden tällä kertaa varsin lupaavasti. Viime vuosina rajusti alisuorittanut seura avasi kevään kahdella voitolla, jonka jälkeen on nähty pari heikompaa peli. Kokonaisuutena SJK on vihdoin materiaalinsa mukaisella tasolla.

Viikko sitten SJK kohtasi Vepsun ja haki 1-1 -tasapelin Vaasasta. Aleksei Eremenkon joukkue oli parempi, mutta tasapeli on varsin oikeutettu tulos. Tätä ennen SJK hävisi Ilvekselle todella sekavan ottelun ja haastoi Klubin kotonaan väkevästi 0-0 -tasapelillä.

KPV on toinen tämän kauden sarjanousijoista. Kokkolalaiset ovat tehneet paluun liigakartalle lähes 30 vuoden tauon jälkeen. Toistaiseksi Jarmo Korhosen nippu ei ole pystynyt venymään puolustussuuntaan riittävästi. KPV ei ole pelannut vielä nollapelejä eikä voittanut yhtään ottelua.

Viime viikolla KPV sai kotonaan turpiin IFK Maarianhaminalta peräti 0-4. On kuitenkin huomioitavaa, että KPV on pelannut kotiottelunsa Seinäjoella. Eli joukkue on antanut tähän asti tasoitusta muille joukkueille.

KPV:n ykkösongelma on ollut maalinteko. Joukkue on jäänyt nollille kolmessa neljästä ottelusta, eikä ole pystynyt luomaan xG:tä kuin heikkoa Vepsua vastaan.

SJK on profiililtaan selvästi Veikkausliigan vähänmaalisin joukkue. Trendi alkoi jo viime syksynä, ja se on jatkunut läpi kevään. Peräti 10/12 edellisestä Veikkausliigan ottelusta on alle 2,5 maalin tuloksia.

Nyt vastassa on KPV, jonka hyökkäys ei pahemmin paikkoja luo. Ottelun maaliodotus onkin todella matalalla, mutta vedonlyöntimarkkina ei ole saanut linjoja aivan riittävän alas. Vetoihin lähtee helposti in alle 2,5 maalia 1,68 kertoimella.

Todennäköisesti under-betsien pelaaminen SJK:n otteluihin kannattaa jatkossakin erittäin hyvin.

Championship: Millwall-Bristol City (klo 21:45)

Championshipissa pelataan tiistaina ja keskiviikkona yhteensä kaksi rästiottelua. Tiistain matsissa löytyy peli-idea valuebetsien ystäville.

Kotijoukkue Millwall selvisi juuri ja juuri kuiville tämän kauden sarjassa. Vuosi sitten jopa playoffs-paikkoja hätyytellyt Lions romahti täksi kaudeksi odotetusti omalle tasolleen. Tämän kauden sarjassa oli kuitenkin kolme selvästi heikompaa joukkuetta, joten Millwall säilyi lopulta ansaitusti.

Managerina toimiva ex-pelaaja Neil Harris sai myös joukkonsa rivit järjestykseen kriittisillä hetkillä. Millwall on hävinnyt vain yhden kuudesta edellisestä pelistä, ja sekin tuli sarjan kovakuntoisimman joukkueen eli Aston Villan vieraana.

Millwallin loppukirin takana on tiivistynyt puolustus.

Bristol City hakee sen sijaan playoffs-paikkaa, mutta puhti ei näytä aivan riittävän. Joukkue on hävinnyt kaksi tärkeää peliä putkeen, joista viikonlopun kotitappio Derbylle oli etenkin katkera. Kyseessä oli klassinen kuuden pisteen matsi, jonka City hävisi kotona 0-2.

Robins on voittanut vain yhden kuudesta edellisestä ottelustaan. Kahdessa viimeisimmässä se ei ole tehnyt maaliakaan laatujoukkueiden puolustuksia vastaan.

Bristol Citylle ottelu on käytännössä pakkovoitto, sillä neljä pistettä edellä oleva Derby pelaa myös rästipelinsä keskiviikkona. Vaikka City kaataisi Millwallin, sen playoffs-haaveet voivat silti kadota 24h myöhemmin.

Ottelusta löytyy todella maukas value alle 2,5 maalin vaihtoehdosta, jolle tarjoaa peräti 2,05 kerrointa. Milwall on pelannut kuusi alle 2,5 matsin tulosta putkeen ja päästänyt neljässä edellisessä kotipelissään vain yhden maalin. Samaan aikaan Bristol Cityn hyökkäyspeli on hyytynyt, ja joukkue voi olla henkisesti jo lyöty Derby-tappion jäljiltä.

Maaliodotus on tässä pelissä todella matalalla, vaikka kauden päätöskierrosten nouseva trendi maalimäärissä olisikin huomioitu.

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!