Hertha-Augsburg O2.5

KERROIN

1.71
0
pv
0
t
0
min
0
s

Lauantain Bundesliigasta ei löydy suuria hinnoitteluvirheitä handicap-kertoimien osalta. Vedot lähtevät näin ollen totalsien suuntaan. Löydämme selvää etua kahden ottelun runsasmaalisuudesta.

Hertha-Augsburg (klo 16:30)

Hertha Berlin on yksi Bundesliigan kohutuimmista joukkueista koronavirus-breikin jälkeen. Alkukaudella pahasti kompuroinut ryhmä on saanut aivan uutta ryhtiä otteisiinsa. Hertha murskasi ensin Hoffenheimin 0-3, sitten Uninion 4-0 ja haki viikolla 2-2 -tasapelin RB Leipzigin stadionilta.

Berliiniläisten nousun takana on onnistunut päävalmentajan vaihdos, josta olemme kirjoittaneet myös aiemmin. Kokenut Bruno Labbadia otti seuran haltuunsa koronatauon aikana. Labbadian johdolla joukkue on kuin uudestisyntynyt ja näyttää todella vahvalta.

Augsburg teki täsmälleen saman peliliikkeen kuin Hertha ja vaihtoi päävalmentajaa ennen koronataukoa. Heiko Herrlichin avausmatsi ei mennyt aivan putkeen, sillä mies rikkoi koronakaranteenia ottelua edeltävänä iltana ja missasi Wolfsburgin kohtaamisen kaksi viikkoa sitten.

Samalla Augsburg hävisi ”Wolkkareille” 1-2 ja missasi rangaistuspotkun 1-1 -tilanteessa. Herrlichin toinen matsi sujui huomattavasti paremmin, kun Augsburg murskasi Schalkein vieraissa 0-3. Viikolla joukkue väänsi tasaisen ottelun Paderbornia vastaan, joka päättyi maalittomaan tasapeliin.

Kotijoukkue Hertha on tällä hetkellä kovassa iskussa, ja sen otteluissa nähdään hurjasti maaleja. Vihjasimme overia myös Union-matsiin viikko sitten, joka päättyi 4-0. Kyseessä oli jo kahdeksas matsi putkeen vähintään kolmen maalin tuloksia ja 10/11 edellisestä ottelusta on ”overeita”.

Augsburg on pelannut 10/15 edellisestä matsistaan vähintään kolmen maalin tuloksiin. Sen puolustus on ollut etenkin vieraissa todella haavoittuva läpi kauden, mistä kertoo 31 päästettyä osumaa 14 otteluun eli 2,21 omiin jokaisessa reissupelissä.

Yli 2,5 maalia maistuu in 1,71 kertoimella erinomaisesti. Todennäköisyysarvio tapahtumalle on peräti 65%. Voit myös betsata 3,0 tai 3,5 totals-linjaa, jos haluat lisää riskiä.

Wolfsburg-Eintracht Frankfurt (klo 16:30)

Kotijoukkue Wolfsburg lähtee lauantain matsiin itseluottamusta uhkuen. ”Wolkkarit” pelasivat viikolla yhden parhaista otteluistaan ja kaatoivat kovan Leverkusenin perät 1-4 vieraskentällä. Kyseessä oli lisäksi täysin ansaittu voitto.

Viikko sitten Wolfsburg joutui taipumaan kärkiseura Dortmundille tiukassa matsissa 0-2. Tämä on ainoa tappio edellisen yhdeksän ottelun aikana saldolla 5-3-1. Myös otteluiden xG-lukemat ovat olleet positiivisia kautta linjan, eli Wolfsburg pelaa hyvin.

Eintracht Frankfurtin voitoton putki venyi viikolla kuuteen otteluun, mutta yrityksestä joukkuetta ei voi kyllä syyttää. Frankfurt loi Freiburgia vastaan paikkoja ainakin neljään maaliin (mm. 34 laukausta), mutta kiitos heikon viimeistelyn (ja puolustuksen), tulos oli vain 3-3 FT.

Kyseessä oli neljäs ottelu putkeen, kun Frankfurtin verkkoon on isketty vähintään kolme maalia. Edellisillä kierroksilla se on jäänyt Bayernin, Gladbachin ja Leverkusenin jalkoihin. Taso ei siis riitä millään sarjan huippuseuroja vastaan.

Frankfurt on hurjassa maalivireessä juuri nyt: 6/7 edellisestä matsista on yli 3,5 maalin tuloksia ja takana on vielä poikkeuksellisen kovaa ilotulitusta viikolta. Myös Wolfsburgin maalimäärät ovat nousseet kohisemalla alkukauden jälkeen. Kotijoukkue on pelannut 8/11 edellisestä pelistä vähintään kolmeen maaliin.

Betsataan yli 2,5 maalia in 1,65 kertoimella. Todennäköisyysarvio tapahtumalle on peräti 70%, eli kyseessä on huikea value ja osuva veto. Voit lyödä betsin esim. tuplana yllä olevan over-tipsin kanssa tai pelata vaihtoehtoisesti myös yli 3,5 maalin vedon, jolle löytyy 2,60 -tasoisia kertoimia.

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *