Brighton-Man Utd

KERROIN

1.8
0
pv
0
t
0
min
0
s

Euroopan futissarjoissa pelataan tälläkin viikolla jokaisena päivänä. Tiistaina on tarjolla otteluita Italiasta, Espanjasta ja Englannista. Löysimme kaksi hyvää peli-ideaa Torinon ja Brightonin otteluista.

Torino-Lazio (klo 20:30)

Kotijoukkue Torino on sementoinut statuksensa viime vuosina Serie A:n top kymppiin. ”Juventuksen pikkuveli” on tunnettu vaikeasti voitettavana ja tasapeliherkkänä joukkueena. Tämä kausi on ollut valtava pettymys aiempaan verrattuna.

Torino oli kympin sakissa vielä kaksi ensimmäistä kuukautta, mutta talven mittaan tuloskunto on kääntynyt syöksyyn. Joukkueen kurssi on laskenut viikko viikolta, ja päävalmentaja Walter Mazzarri jätti myös tehtävänsä helmikuussa.

Edes päävalmentajan vaihto ei ole piristänyt Torinoa: Moreno Longon saldo on surkea 1-1-4, ja Torino on ailahdellut myös rajusti koronabreikin jälkeen. Lauantaina joukkue hävisi Cagliarille 4-2, vaikka oli xG:n valossa jopa parempi joukkue.

Vierailija Lazion kausi on ollut tuloksellisesti huikea menestys. Joukkue on ainoa Juventuksen haastaja mestaruudesta, mutta roomalaisten todellinen taso ei toki ole ”Wanhan Rouvan” levelillä.

Lazio palasi koronabreikiltä voitokkaasti ja kaatoi Bolognan varsin rutiiniomaisesti maalein 2-0. Tämän jälkeen joukkue pelasi vaikean vierasmatsin Atalantaa vastaan, jossa Lazio johti vartin jälkeen jo 0-2. Lopulta Atalanta jyräsi vastustamattomaan 3-2 -voittoon, mikä oli kova isku mestaruushaaveille. Lauantaina Lazio otti 2-1 -voiton Fiorentinasta varsin rutiiniesityksellä.

Torinon otteista puuttuu tasaisuus, ja joukkue on tällä hetkellä todella paljon Laziota perässä meidän rankingissamme. Vaikka Lazio ei olekaan Juventuksen tasoinen kone, se on todella selvä suosikki. Torino elää normaalisti kotiotteluillaan, joten tyhjät katsomot ovat sille kova kolaus.

Me betsaamme Laziota in 1,90 kertoimella. Todennäköisyysarvio tapahtumalle on 58%.

Nappaa Euroopan paras talletusbonus ja betsaa myös fantasyfutis-kohteita!

Brighton-Manchester United (klo 22:15)

Kuluva kausi on ollut Brightonille vaikea, mutta tilanne alkaa näyttää valoisammalta. Seagulls on palannut koronatauolta hyvässä iskussa, eikä ole kadottanut aiemmin keväällä alkanutta nousukuntoaan.

Brighton kaatoi reilu viikko sitten Arsenalin kotona 2-1. Seagulls oli tappiolla vielä toisella jaksolla, mutta käänsi matsin voitoksi 90. minuutin osumalla. Tämän jälkeen Brighton nollasi myös Leicestein todella vaikeassa vierasmatsissa (0-0 FT).

Kotijoukkue ei ole päästänyt kuudessa edellisessä matsissa kertaakaan yli yhtä maalia. Tappioita on ainoastaan yksi, ja sekin oli epäonninen maalein 0-1 Palacea vastaan.

Vierailija Manchester United on ollut helmikuun alusta lähtien erinomaisessa pelivireessä. Punapaidat ovat pelanneet seitsemän edellistä ottelua Valioliigassa saldolla 4-3-0 ja huikealla maalierolla 12-2. Tämän lisäksi United on edennyt jatkoon myös FA Cupissa ja Eurooppa-liigassa.

Lauantaina manchesterilaiset joutuivat yllättävän tiukoille Norwichin kanssa FA Cupissa. United menetti 0-1 johdon 1-1 -tasapeliksi, mutta nappasi lopulta 1-2 voiton jatkoajan viime minuuteilla. Peräti 120 minuutin ottelu painaa varmasti ylimääräisenä rasituksena jaloissa.

Kun lasketaan mukaan FA Cup, Valioliiga ja Eurooppa-liiga, United in päästänyt 12 edellisessä matsissa vain neljä maalia. Nollapelejä on siis saldona peräti 8/12 ottelusta. Ottelussa on vastakkain kaksi hyvävireistä puolustusta, joten maalit ovat varmasti tiukassa.

Me betsaamme erittäin maistuvaa alle 2,5 maalia in 1,80 kertoimella. Todennäköisyysarvio tapahtumalle on 61%.

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *