KERROIN

?
0
pv
0
t
0
min
0
s

Vermon kierros pelataan yhdellä varmalla. Neljännen kohteen Love’n Cash on hurja peli tähän lähtöön. 8.6. Tampereella Love’n Cash haki keulat ensimmäisen puolikkaan jälkeen, ja käytännössä aivan ajamattomana karkasi muilta. Vermossa vastus ei varsinaisesti päätä huimaa ja Love’n Cash on kierroksen todennäköisin voittaja.

Ensimmäinen kohde pelataan kolmella merkillä. Ykkös merkki on kovissa lähdöissä juossut Nazareth, jolla Santtu Raitala yrittää kiihdyttää keskeltä rataa keulaan. Otetaan mukaan Poetry In Motion, joka pääsee suosikin taakse ja yrittää lopussa pätkällä ohi. Pussitus vaaraa ei juuri ole, koska Nazarethilla on ajettava alta pois, kun väkivahva Her Royal Highness aloittaa pitkän kirinsä.

Toisen kohteen ykkösmerkki on Kiikku’s Trooper. Ehjällä juoksulla ruuna kiertää korkealle, mutta laukkariski on olemassa. Kihi Kihi Boko on ollut hyvä kolmeen edelliseen, kun on pysynyt ravilla. Perfect Time oli Porissa mainio johtavan Kihi Kihi Bokon rinnalta ja jyräsi vakuuttavaan voittoon. Unique’s Smile on hyvältä paikalta vähän unohdettu 3,7%. Mukaan vielä toinen jättiyllättäjä, kovakuntoinen Super Topaz 4,5%.

Kolmannen kohteen pelaaminen muuttui hieman, kun Usko Eevertti ja T.T. Hunsvotti jäivät pois. Pelataan kahdella merkillä. M.A. Piste oli hyvä toinen lappeessa viikko sitten. Hyvältä paikalta se on niukka ykkösmerkki. Mitorin kunto on kohdillaan ja ruuna on ravivarma, mikä riittää tässä lähdössä jo pitkälle.

Viidennen kohteen Samvais laukkasi lähtöön pitkäksi viime keskiviikkona Vermossa. Kunto ei ole kadonnut mihinkään ja Samvais on niukka ykkösmerkki. Goodygoodytwoshoes hyötyy kirivoimaisena Vermon pitkästä maalisuorasta. Yllättäjinä mukaan vielä BWT Danger 4,7% ja nappireissun saava Ypäjä Louvre 3,3%.

Päätöskohde pelataan neljällä merkillä. Believer kuuluu joka lapulle viime keskiviikon hurjan esityksen jälkeen. Believerillä yritettiin ajaa ensimmäisellä puolikkaalla voimalla keulaan, mutta kun keulapaikka ei ollut tarjolla, jäi ori taivaltamaan kuolemanpaikalle. Siitä noin 300m ennen maalia Believer jyräsi kuitenkin väkisin ohi keulahevosen ja vastaili lopussa vielä takaa hyökänneillekin maalin saakka. Otetaan mukaan 20m hyvityksen saava Gusty Cobbler, aina ravatessan menestyvä King Cole ja kahden takamatkan Oilsheik.

Lähtö1: 1,2,5

Lähtö2: 2,3,7,10,12

Lähtö3: 2,6

Lähtö4: 6

Lähtö5: 1,7,9,10

Lähtö6: 4,10,13,14 Vihjerivin hinta: 48e

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *