Brest +0.5

KERROIN

1.86
0
pv
0
t
0
min
0
s

Ranskan pääsarjassa pelataan tänään kauden toinen kierros. Osa joukkueista avaa myös kautensa, sillä avausviikolla peruttiin useita otteluita.

Metz-Monaco (klo 16:00)

Kotijoukkue Metz pelaa sunnuntaina kauden ensimmäisen ottelunsa. Avauskierrokselle suunniteltu vierasottelu PSG:tä vastaan peruuntui pariisilaisten CL-urakan vuoksi. Metz on näin ollen vielä pieni arvoitus vedonlyöjille.

Kyseessä on joukkue, joka nousi vuosi sitten takaisin Ligue 1 -tasolle. Metz oli selvästi parempi kuin sarjan heikoimmat joukkueet Amiens & Toulouse, joten se säilytti sarjapaikkansa täysin ansaitusti tyngäksi muodostuneessa sarjassa.

Monaco avasi kautensa normaalisti viikko sitten, ja Nico Kovacsin johtamat joukot olivat myös mukana pelivihjeessämme. Betsasimme Monacoa vastaan – onnistuneesti. Viime vuosina kompuroinut suurseura oli taas kerran vaikeuksissa.

Monaco joutui jo ottelun alussa 0-2 -tappiolle Reimsin isäntänä. Ruhtinaskunnan ylpeys kokosi kuitenkin itsensä toisella jaksolla ja kiri 2-2 -tasapeliin. Monacolla oli paikat myös voittaa ottelu, mutta hyökkäyspää innostui taas kerran tuhlaamaan paikkoja.

Metz on lähtökohtaisesti suurin piirtein viime kauden tasolla, eli pelivoimaltaan alempaa keskikastia. Laatujoukkue Monaco on selvästi vahvempi. Vedonlyöntimarkkina kuitenkin yliarvostaa Monacoa viikosta toiseen, ja tämä trendi on ollut vallalla jo pari vuotta.

Me emme usko Monacon vaikeuksien olevan ohi yhdessä viikossa. Vierasjoukkue on ottelussa korkeintaan marginaalinen suosikki. Betsaamme Metz +0,5 tasoitusvedon in 1,89 kertoimella. Todennäköisyysarvio tapahtumalle on 62%.

Erikoistarjous UUSILLE IN ASIAKKAILLE – voimassa vain 2.9. saakka!

Brest-Marseille (klo 22:00)

Kotijoukkue Brest lähtee hakemaan revanssia rumasta avauskierroksen tappiostaan. Brest jäi sarjakauden avauksessaan rumasti Nimesin jalkoihin, peräti maalein 4-0 vieraskentällä. Kaupan päälle Brendan Chardonnet ajettiin ulos ottelun loppupuolella.

Brest pelaa nyt toista kauttaan putkeen Ranskan pääsarjassa. Se oli viime kaudella yksi sarjanousijoista ja sijoittui turvallisesti keskikastiin. Brest pärjäsi jo vuosi sitten erittäin vahvoilla kotiotteluillaan: vain mestari PSG hävisi vähemmän (1) kotiotteluita kuin Brest (2).

Vierailija Olympique Marseille avaa puolestaan kautensa tässä ottelussa. Joukkueen avausottelu Saint-Etienneä vastaan peruttiin koronavirustapausten vuoksi. OM kärsii edelleen viruksen aiheuttamista poissaoloista, mutta tarkkaa tietoa sairastumisista ei ole.

Varmaa on kuitenkin se, että tärkeä trio Payet & Gonzalez & Sarr on sivussa. Päävalmentaja Andre Villas-Boas lähtee siis Brest-kamppailuun siipirikkoisena.

Marseille on koronapuutteistaan huolimatta vaarallinen vastus. OM on hävinnyt vain yhden 17 edellisestä Ligue 1 -ottelustaan. Joukkue oli viime kaudella pelivoimaltaan vahvin heti PSG:n jälkeen. Uusi kausi, pelituntuman puute ja koronavirus sekoittavat kuitenkin pakkaa.

Vedonlyöntimarkkina on tehnyt Marseillesta liian suuren suosikin lähtökohdat huomioiden. Brest oli jo viime kaudella kova kotijoukkue, joten helpolla ei Marseille missään nimessä pääse. Betsaamme Brest +0,5 tasoituksella in 1,86 kertoimella. Todennäköisyysarvio tapahtumalle on 61%.

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *