KERROIN

?
0
pv
0
t
0
min
0
s

Italian Serie A:ssa pelattiin muiden eurosarjojen tapaan viikkokierrosta. Joukkueilla on siis ylimääräistä rasitusta tilillään. Sunnuntain alkuiltapäivän ottelussa kohtaavat Bologna sekä Udinese.

Kotijoukkue Bologna sijoittui viime kaudella 15. sijalle. Joukkue on ollut jo pidemmän aikaa turvallista alempaa keskikastia ilman uhkaa putoamisesta. Odotukset olivat tällä kaudelle hyvin samanlaiset.

Bolognan syksy on ollut kuitenkin vaikeuksia täynnä. Joukkue on kuuden kierroksen jälkeen putoamisviivan alla, ja saldona on vain yksi voitto. Se tuli viikko sitten onnekkaasti AS Romasta kotona 2-0. Bologna oli koko matsin jyrän alla, mutta joukkueen puolustus kesti tällä kertaa.

Maalinteko on ollut Bolognalle täyttä tuskaa koko kauden ajan. Edellä mainitut kaksi maalia ovat nimittäin ainoat osumat kuudessa ottelussa.

Vierasjoukkue Udinese suoritti viime keväänä näyttävän romahduksen. Joukkue putosi europaikkojen tuntumasta lähes Serie B -tasolle hävittyään uskomattomat 11 peliä putkeen. Udinese käänsi kurssin pari kierrosta ennen sarjan päätöstä ja kampesi lopulta kuiville.

Joukkue vaihtoi kesän aikana valmentajaa, ja Julio Velazquez näyttää saaneen Udinesen selvästi parempaan iskuun. Saldona on vain kaksi tappiota, jotka ovat tulleet vahvoille joukkueille (Fiorentina & Lazio). Udinese on selvittänyt kaikki top 10 -rankingin ulkopuolella olevat vastustajat hienosti.

Bologna on valunut surkeiden esitysten myötä kohti Serie A -rankingin pohjaa. Udinese kulkee puolestaan täysin eri suuntaan – kohti sarjan keskikastia. Joukkueilla on tällä hetkellä varsin selvä tasoero, joten Udinese voidaan nostaa ottelussa vierassuosikiksi.

Vedonlyöntimarkkina on eri mieltä, joten poimitaan lapulle lta Udinese DNB kertoimella 2,04 (todennäköisyysarvio 55%).

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!